登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 中三寶
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )
Author 中三寶
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-06-02 on 03:39
Quote:

On 2011-05-04 21:54, home wrote:
都有安慰獎丫~

跑完POST出來又唔見有意見。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-06-02 on 07:28
Quote:

On 2011-06-02 03:39, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-05-04 21:54, home wrote:
都有安慰獎丫~

咪即係你個人有問題羅,係都要我講到咁白?面係人地畀,假真係自己倒架吹水俠。

我個個post一直無理過你,但你又踩我黎台高自己,你自己犯賤,我有咩解法對你好?

你唔會明點解呢度咁多人唔鍾意你架啦,因為以你所作所為無尊重過別人,所以係唔值得任何人尊重你,明白未呀吹水俠??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-06-02 on 13:01
呀Kam兄,其實跑完post出黎有什麼問題呢?

不過人地出個post中QP,你都可以抽水,你可以講到抵死中唔到你自己揀個隻!人地點會尊重你?

跑馬永遠都係自己玩好玩,老實講唔好當自己個d度出黎既馬係寶囉!我敢寫包單你一定會有輸既時候囉!

我地post出黎係無壓力既,輸咪輸囉!但係你?我又敢寫包單,你post出黎輸左十萬九千人出黎抽你水!所以你咪唔敢賽前post囉!不過你永遠都會講中左連多謝都無句~~多咩謝o者?你估真係有人跟你買咩~~開個post吹下水而已。中左大家開心下,唔中既下次再黎過!不過你都係唔明架喇!

仲有,馬後炮其實好多人都識架!我有時候買馬一場兩隻膽又中場Q或者T有乜咁出奇?又出post講自己有幾勁呀?你中個條50幾蚊孖寶好勁啦!我中個口9百幾蚊都唔敢post呀!知唔知點解呀?

因為我知自己度馬屎呀!頭關三隻,尾關三隻,仲要臨場post個隻都唔中,又post出黎講自己中左呀?知唔知醜呀?不過我亦可以學你講既,我點解要事前post?中左有人多謝我咩!又或者講最緊中,係嘛?係o羅,中左收左錢咪算囉!關我乜野事呢?

但係有D人,你敬人一尺,人敬你一丈呀!再者董驃都講過馬場就專收叻仔,最叻既人係唔會講自己有幾叻架!只有一些好想叻既人至會認叻~~再算係叻,你好想認叻,你自吹自擂好了!不要踏在別人頭上好嘛?這個真係好討厭好討厭的!

我不能否認你是有一些揀馬的能力,但係能力還能力,人品真係不敢恭維吧!

忠言可能逆耳啦!但係我打咁長既post出黎,根本唔係想同你為鬧交,而係希望你真係明白我講緊乜囉!

Quote:

On 2011-06-02 03:39, kamchung wrote:
Quote:

都有安慰獎丫~

Profiles of hinchung   
船主~~home

發表於: 2011-06-02 on 13:19
阿sir,唔使同佢講甘多,佢呢種人係咁架啦,如果唔踩我,佢點突出自己,再從中取利呢。所以你都唔好浪費時間,得閒同佢玩下好過。

我都係同佢玩下,唔想同佢認真講野,有精神我放落其他人身上好過。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-06-02 on 15:03
喂!喂!喂!kam兄係我嘅私人玩偶嚟喎,你地咁樣抽水法,先要同我講聲先,唔係佢又一聲話唔玩走左去,邊個負責先?我好苦悶嫁!不過,冇幾耐佢又會自動又出嚟嘅。其實,你地唔了解佢遮,佢好慘,好寂寞嫁,祗要你地去佢個氹仔網度,花啲時間睇吓佢啲帖,就會了解佢多啲了,佢出啲堅料帖完全冇一啲街外fans回,來來去去都係得一個自己友出嚟吹一句,你話幾慘!至於點解冇人回啲堅料帖嘅原因,我唔講,答案大家都知啦!你試吓出料帖10次,中8次睇吓有冇帖回?總之,kam兄過嚟DB玩,都係想我地回多啲帖等佢開心吓囉

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-06-02 on 16:19
哦!原來係一個寂寞難耐,下面羊死了的怨婦.唔怪得啲反應咁好呀,等小弟以為常佔便宜,基本上係佢享受緊我呢!真係該燴啦,成街都老襟添呢雲!?

Quote:

On 2011-06-02 15:03, JimmyMa wrote:
喂!喂!喂!kam兄係我嘅私人玩偶嚟喎,你地咁樣抽水法,先要同我講聲先,唔係佢又一聲話唔玩走左去,邊個負責先?我好苦悶嫁!不過,冇幾耐佢又會自動又出嚟嘅。其實,你地唔了解佢遮,佢好慘,好寂寞嫁,祗要你地去佢個氹仔網度,花啲時間睇吓佢啲帖,就會了解佢多啲了,佢出啲堅料帖完全冇一啲街外fans回,來來去去都係得一個自己友出嚟吹一句,你話幾慘!至於點解冇人回啲堅料帖嘅原因,我唔講,答案大家都知啦!你試吓出料帖10次,中8次睇吓有冇帖回?總之,kam兄過嚟DB玩,都係想我地回多啲帖等佢開心吓囉

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2011-06-02 on 17:38
Quote:

On 2011-06-02 13:19, home wrote:
阿sir,唔使同佢講甘多,佢呢種人係咁架啦,如果唔踩我,佢點突出自己,再從中取利呢。所以你都唔好浪費時間,得閒同佢玩下好過。

我都係同佢玩下,唔想同佢認真講野,有精神我放落其他人身上好過。

字里行間可能是言語表達方式的誤會,話點解咁抵死唔中夢仙,並非踐踏呢位人兄的智慧,是他本應中的公眾實力馬偏不買。是不是與錢過唔去。只是開玩笑性質。但兄台好似,言者無心,聽者有意將佢變馬小弟在踩佢一樣的過敏感反應是意想不到的。本人並非取笑兄台。只是開開玩笑性質。可能文字表達方式有所錯誤。特此重申。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-06-02 on 17:46
Quote:

On 2011-06-02 15:03, JimmyMa wrote:

老屎忽尖尖。你同我都系同道中人,都知道無敵是最寂寞,最是痛苦。要識英雄重英雄先得啦。

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-06-02 on 18:22
Quote:

On 2011-06-02 17:46, kamchung wrote:
Quote:

老屎忽尖尖。你同我都系同道中人,都知道無敵是最寂寞,最是痛苦。要識英雄重英雄先得啦。

嘩!乜你咁講都得嘅?夾硬話我係你同道中人都得嘅?我係度鄭重澄清,我非kam兄族類呀!!!
再者我冇係度認叻無敵,又點會寂寞,更冇痛苦,
我出嘅帖大排人回帖呢!

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

發表於: 2011-06-02 on 20:36
Quote:

On 2011-06-02 17:38, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-06-02 13:19, home wrote:

字里行間可能是言語表達方式的誤會,話點解咁抵死唔中夢仙,並非踐踏呢位人兄的智慧,是他本應中的公眾實力馬偏不買。是不是與錢過唔去。只是開玩笑性質。但兄台好似,言者無心,聽者有意將佢變馬小弟在踩佢一樣的過敏感反應是意想不到的。本人並非取笑兄台。只是開開玩笑性質。可能文字表達方式有所錯誤。特此重申。

你唔好亂咁吠咪無事羅,特此聲明。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款