登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2013-03-11 on 10:13
非常好
想問下師兄,按首頁之本金5,000元來運作,能否分亨下的資源分配比例?
1)小注 10-30
2)平注 50-500
3)重注 1000-5000
按近排一直提供的都係平注,咁係唔係先50起步@1•82
收回410後再叠上去咁推至 500注,後再起步?
遇到超低水時像1•28或1•32時的注碼怎樣分配呢?
期望你的分響?
謝謝!
Quote:

On 2013-03-11 09:52, tintin wrote:
訓醒又收錢!
昨晚剛好十連勝,其實任何事都終需一敗,希望近排先開始跟我買既師兄要小心行事耶!而我平日額外買的1000基金,要收割了,十連勝1000本金已番近十萬,哈哈哈~
而昨日托占Sir既馬仔也贏了不少,哈哈…感謝占Sir!
馬會才是我們的目標,哈哈哈,希望沒有師兄長期跟我對家而一敗塗地

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-03-11 on 10:28
Quote:

On 2013-03-11 10:11, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-11 09:52, tintin wrote:
訓醒又收錢!
昨晚剛好十連勝,其實任何事都終需一敗,希望近排先開始跟我買既師兄要小心行事耶!而我平日額外買的1000基金,要收割了,十連勝1000本金已番近十萬,哈哈哈~
馬會才是我們的目標,哈哈哈,希望沒有師兄長期跟我對家而一敗塗地

tintin兄你視馬會為目標不太正確,需知敗於你手中全是參與者,有幾何馬會嘔凸呢?

哈哈哈,我當然知道!難道我應該係到出假料,你地買主而我買客才是我的目標?哈哈哈,所以簡單D,馬會才是我的目標,而再直接D睇,錢才是我目標耶!

Profiles of tintin   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-11 on 10:44
[quote]
On 2013-03-11 10:28, tintin wrote:
Quote:

哈哈哈,我當然知道!難道我應該係到出假料,你地買主而我買客才是我的目標?哈哈哈,所以簡單D,馬會才是我的目標,而再直接D睇,錢才是我目標耶!

以動機而言,放流料對tintin兄你冇好處啫!正所謂:個朵響啲、集資易啲嘛,有本事搵隱形錢邊個唔鐘意o架?炒期指我愛到發燒添啦...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
tintin

發表於: 2013-03-11 on 10:44
用我過去的買法做參考,平注50000是必然,如果係 羅恩+1 2.25 ,讓和3.25,我+1 34000讓和16000,因為出得呢D盤只因為馬會沒有開讓一球或球半盤,所以會這樣分配碼!而咩時候平注會減注,就係輸左既時候,之後我會買25000,如再輸就12500,再輸10000,再輸會回復25000,再輸12500,再輸10000…多數我連輸不過五場,如贏了,就回復50000一注,連贏也不加注~

5000倉,平注500,有十注,足夠去盈運,問題係呢D錢係米可以遵守個倉計劃好的買法,做到勝算才高!

tintin

發表於: 2013-03-11 on 10:56
[quote]
On 2013-03-11 10:44, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-11 10:28, tintin wrote:
Quote:

以動機而言,放流料對tintin兄你冇好處啫!正所謂:個朵響啲、集資易啲嘛,有本事搵隱形錢邊個唔鐘意o架?炒期指我愛到發燒添啦...

哈哈哈,我以前係其它討論區出料,預上好多煩惱,就係有人叫我同佢合作,賣料比人賺錢,我出料,佢揾客,而我一定拒絕,拒絕主要原因我不喜歡幫人打工,而且呢D錢賺黎做乜,不如好好禁去自己贏錢!而如果拒絕,慢慢就出現一D抽水狗,會留言叫我私下pm比料佢,之後版主就會做野,連AC都無埋,超無引!

而我反而會用錢去買人地D料參考,及同我whatapp group班波友分享,而依家D波友都係網上識,無分你我,收到料就出比大家賭,錢不是問題,在於有冇錢贏!

tintin

發表於: 2013-03-11 on 11:04
而果個whatapp group真係志同道合先可以加入,始終最少吾會跟跟計較先,而佢地近日贏好多,有位一萬本已贏近三十萬,昨晚推場走地熱剌也輸掉5000,哈哈哈,其實按好自己計劃去賭,賭錢也可賺錢!

tintin

發表於: 2013-03-11 on 11:28
記住如果盤係[0],有+1買+1,比例40000+1[0]10000,本不多就全+1,如果沒有+1,就[0]45000,和5000!如[0/+0.5],直買50000已可!如+1及讓和,按倍率比例分配,令開讓和有微利,其餘買晒+1(只限亞洲盤,做一球及球半),如果亞洲盤係做兩球或以上,+1及讓和注碼要平均分配!

希望大家做到有盈有利

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-11 on 11:37
Quote:

On 2013-03-11 11:04, tintin wrote:
而果個whatapp group真係志同道合先可以加入,始終最少吾會跟跟計較先,而佢地近日贏好多,有位一萬本已贏近三十萬,昨晚推場走地熱剌也輸掉5000,哈哈哈,其實按好自己計劃去賭,賭錢也可賺錢!

賭錢也可賺錢甚至致富大有人在,但真正成功例子及比例上係非常低果隻,統計上獲偏財致富者,破產個案比例上唔小,能真正認識自己果個先係最終嘅勝利者,阿彌陀佛...善哉善哉...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
tintin

發表於: 2013-03-11 on 12:02
Quote:

On 2013-03-11 11:37, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-11 11:04, tintin wrote:

賭錢也可賺錢甚至致富大有人在,但真正成功例子及比例上係非常低果隻,統計上獲偏財致富者,破產個案比例上唔小,能真正認識自己果個先係最終嘅勝利者,阿彌陀佛...善哉善哉...

哈哈哈,禁要睇下賭錢既人由咩而去賭,如果只係為左引又或者病態,輸又或者破產者機會率大大提高,理智影響判斷,場場賭病態禁賭,李嘉城都會變敗嘉城!哈哈哈,師兄,任何事都可以換轉成成功好低,轉下角度,可能有另一種睇法,成功不是夢

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-03-12 on 12:03
Quote:

訓醒又收錢!

咁樣我星期三已有非常嘅好嘢想唔通知你都好難,託你嘅鴻福運氣,等我又收錢先!

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款