登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20130327 第1場 紅磡讓賽 第五班 谷草地C 1200米
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 20130327 第1場 紅磡讓賽 第五班 谷草地C 1200米
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-03-28 on 20:02
[quote]
On 2013-03-28 19:05, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-03-28 14:18, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-03-27 21:32, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-27 21:23, fraksy wrote:
Quote:

嘩,呢場輸能死人,黃金包廂位騎落下一步都無。胡森呢個馬房真係唔可以賭大錢

咪又係紅燈區中落飛馬得手

65分區降班負重1800米,三只重磅馬全部無影,怡勝,喜欣賞,旺家多寶。二只減磅馬跑位置Q。永勝多,比前次減九磅。業盛於和減九磅比前次

馬後炮!讚!

跑後炮又如何,起馬下次你知道會避之則吉。長途一向利減磅,近績都能打疊跑入位前五名的馬,突然減九磅,威力確系無窮。記得在很久前的海外賽事小弟都是如此中大冷Q.紅色禮物,多利得。長途減磅威力無窮。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-03-28 on 20:10
[quote]
On 2013-03-28 20:02, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-03-28 19:05, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-03-28 14:18, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-03-27 21:32, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-27 21:23, fraksy wrote:
Quote:

嘩,呢場輸能死人,黃金包廂位騎落下一步都無。胡森呢個馬房真係唔可以賭大錢

65分區降班負重1800米,三只重磅馬全部無影,怡勝,喜欣賞,旺家多寶。二只減磅馬跑位置Q。永勝多,比前次減九磅。業盛於和減九磅比前次

馬後炮!讚!

跑後炮又如何,起馬下次你知道會避之則吉。長途一向利減磅,近績都能打疊跑入位前五名的馬,突然減九磅,威力確系無窮。記得在很久前的海外賽事小弟都是如此中大冷Q.紅色禮物,多利得。長途減磅威力無窮。

你咪當我地依度啲馬友會員係小學生先得架,長途利輕磅咁簡單嘅道理都唔識?

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-03-28 on 20:17
[quote]
On 2013-03-28 20:02, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

馬後炮!讚!

贏兄,橫掂下星期一先跑馬,大把時間睇馬,見你咁耐冇上嚟,就同你吹下水,唔知你今次對隻俊威威點睇法呢?依隻馬你應該印象好深刻嘅!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-29 on 01:58
[quote]
Quote:

贏兄...跑咗出嚟先加插個令自己接受嘅理由即係自欺,咁我於紅燈區內睇住隻"永勝多"同"精密紡"拍住搶錢又可唔可以作為隻"永勝多"勝出理由呢?要賽前提出該馬匹勝負理據,賽果符合方可令人信服嘛!咁嘅道理都唔識點出嚟跑江湖食四方飯呀?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-03-29 on 04:22
[quote]
On 2013-03-29 01:58, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

贏兄...跑咗出嚟先加插個令自己接受嘅理由即係自欺,咁我於紅燈區內睇住隻"永勝多"同"精密紡"拍住搶錢又可唔可以作為隻"永勝多"勝出理由呢?要賽前提出該馬匹勝負理據,賽果符合方可令人信服嘛!咁嘅道理都唔識點出嚟跑江湖食四方飯呀?

咁比只還沒報名的馬你記住先啊。話明一出即大勝二馬位。叻得美麗。記住啊。起馬值二班

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-03-29 on 04:28
[quote]
On 2013-03-29 01:58, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

像你這樣跑出來都唔知系咩事就真系自欺啊。證明你無做賽後功課,下次又再犯同樣的過錯。

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-29 on 13:46
[quote]
On 2013-03-29 04:28, kamchung wrote:
Quote:

像你這樣跑出來都唔知系咩事就真系自欺啊。證明你無做賽後功課,下次又再犯同樣的過錯。

武學源於"笑"林,賽馬著重往績,我乃往續派之叛徒,犧師滅往、大義滅績,現只沉迷於臨場數字變化之玩意中,如日後賽事有此同類必贏之數據重現,可否在此關照一聲,待db巴打可賺隻澳龍吔吓,小弟先在此謝過贏兄...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-03-29 on 14:27
[quote]
On 2013-03-29 13:46, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-29 04:28, kamchung wrote:
Quote:

武學源於"笑"林,賽馬著重往績,我乃往續派之叛徒,犧師滅往、大義滅績,現只沉迷於臨場數字變化之玩意中,如日後賽事有此同類必贏之數據重現,可否在此關照一聲,待db巴打可賺隻澳龍吔吓,小弟先在此謝過贏兄...

睇飛賭馬也有好多學問,一場有七八只馬落飛,分別在不同皆段。你知那只是真是假啊。盲目跟風,有何意義。不如學婆仔抽簽賭馬。閘前著燈成功率也最多只有3成得手。概然是這樣低的成功率.又何必睇飛啊。睇操練手法,也同一樣,操練好不代表可勝,可能下次先來料。操練唔好又唔代表一定唔得。還要視乎每一只的情況,細粒馬基本一周只操一課都可贏。操過龍反不利/那只軍事出擊。1050磅馬大摩都懶得天天出來操,二次贏馬都是用同一手法。但還一樣有些評馬人沒有留意此馬的手法,還說沒有露面三幾天。唔多安心下注。哈哈.同一馬房每一只的操練手法都可不同,因應唔同情況來部署操練,腳患馬.體弱馬.唔通又辣操啊。游水下都可贏得啦。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-03-29 on 18:55
[quote]
On 2013-03-29 14:27, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-03-29 13:46, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

睇飛賭馬也有好多學問,一場有七八只馬落飛,分別在不同皆段。你知那只是真是假啊。盲目跟風,有何意義。不如學婆仔抽簽賭馬。閘前著燈成功率也最多只有3成得手。概然是這樣低的成功率.又何必睇飛啊。睇操練手法,也同一樣,操練好不代表可勝,可能下次先來料。操練唔好又唔代表一定唔得。還要視乎每一只的情況,細粒馬基本一周只操一課都可贏。操過龍反不利/那只軍事出擊。1050磅馬大摩都懶得天天出來操,二次贏馬都是用同一手法。但還一樣有些評馬人沒有留意此馬的手法,還說沒有露面三幾天。唔多安心下注。哈哈.同一馬房每一只的操練手法都可不同,因應唔同情況來部署操練,腳患馬.體弱馬.唔通又辣操啊。游水下都可贏得啦。

贏兄,你講一大輪,我就無謂同你慢慢講,不如睇你夠唔夠胆同我賭我開個盤!

龍王kamchung

發表於: 2013-03-29 on 20:37
[quote]
On 2013-03-29 18:55, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-03-29 14:27, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

贏兄,你講一大輪,我就無謂同你慢慢講,不如睇你夠唔夠胆同我賭我開個盤!

用什麼來.賭手指啊!!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款