登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 足球心水
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 下一頁 )
Author 足球心水
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-09-27 on 11:51
Quote:

On 2013-09-27 11:40, niconbenny wrote:
Quote:

On 2013-09-27 11:35, awayqq wrote:
按楼主这样的投注模式,10万元起步,一个月能否赢50万?可能性相当之高

我是1,000元起步呢,試过買完户口是0.00. 暫時目標是希望能每注買盘 3,000元就ok了.

請教過關關數同注碼有冇直接關係?如關多注小,因平注於關數小時就等於tintin之輸2追3投注方式。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2013-09-27 on 11:55
5 皇仁威龍
啡灯W/P,绿灯Q/PQ

Profiles of awayqq   
rickytlb

發表於: 2013-09-27 on 11:57
Quote:

On 2013-09-27 11:51, awayqq wrote:
啲马都经常着啡灯啦

啡燈同回飛入三甲率有冇統計過先qq你?我好肯定非啡燈入三甲率高過入三甲率喎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-09-27 on 12:11
Quote:

On 2013-09-27 11:51, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-09-27 11:40, niconbenny wrote:
Quote:

On 2013-09-27 11:35, awayqq wrote:
按楼主这样的投注模式,10万元起步,一个月能否赢50万?可能性相当之高

我是1,000元起步呢,試过買完户口是0.00. 暫時目標是希望能每注買盘 3,000元就ok了.

請教過關關數同注碼有冇直接關係?如關多注小,因平注於關數小時就等於tintin之輸2追3投注方式。

哈哈,輸二追三 ricky兄計數好似幾準幾快 快到有D偏離現實,哈哈…

Profiles of tintin   
niconbenny

註冊於: 12/09/2007
發帖數目: 666
發表於: 2013-09-27 on 12:34
Quote:

On 2013-09-27 12:11, tintin wrote:
Quote:

On 2013-09-27 11:51, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

哈哈,輸二追三 ricky兄計數好似幾準幾快 快到有D偏離現實,哈哈…

輸二追三是什么方法??

Profiles of niconbenny   
rickytlb

發表於: 2013-09-27 on 12:39
Quote:

On 2013-09-27 12:11, tintin wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

一場波投注主、客、和,如認為機會大又以平注買得1.5若輸,咁唔係買二追三咩?唔通有保險買或棄權輸一半?真係要願聞tintin兄你其詳先得,請指教...

rickytlb

發表於: 2013-09-27 on 12:51
Quote:

On 2013-09-27 12:34, niconbenny wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

輸二追三是什么方法??

唔係方法嚟,平注每場賽事計派1.5若輸,輸2場追3場都未翻到本計。

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-09-27 on 12:54
Quote:

On 2013-09-27 12:39, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

一場波投注主、客、和,如認為機會大又以平注買得1.5若輸,咁唔係買二追三咩?唔通有保險買或棄權輸一半?真係要願聞tintin兄你其詳先得,請指教...

我只買讓球盤(即亞洲盤)變化多D,詳細好難解釋,不如你先了解下亞洲盤既玩法再計計剛才輸二追三既理論成吾成立
(本人吾喜歡計數,特別係計别人D數,如果我想真正了解别人既事,少紙上談軍,多實事行動才知真相)

Profiles of tintin   
rickytlb

發表於: 2013-09-27 on 13:05
Quote:

On 2013-09-27 12:54, tintin wrote:
Quote:

On 2013-09-27 12:39, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

我只買讓球盤(即亞洲盤)變化多D,詳細好難解釋,不如你先了解下亞洲盤既玩法再計計剛才輸二追三既理論成吾成立
(本人吾喜歡計數,特別係計别人D數,如果我想真正了解别人既事,少紙上談軍,多實事行動才知真相)

玩波波唔會喇我,我有興趣研究方式啫!

大額投注者j2005j

註冊於: 02/09/2005
發帖數目: 86
發表於: 2013-09-27 on 13:40
Nicobenny兄你好勁,應該離成功不遠,我都想整個Model玩下,有無網站有往績download,要有賠率走勢,天兄介紹個網太少往績,最好有千幾二千場

Profiles of j2005j   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款