登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-06-07 on 12:59
占兄,修哥及Marko,我早就當孫廐唔存在,孫廐馬無咩邊隻操得起,快跳唔夠勁,慢操又無火。無得攪!
至於鬥志……我唔懷疑。無面嘛,梗係要撑到底啦!
錢方面,我就好少聽到練馬師缺水,我就聽聞過A練同B練借3球,B練問A練,呢排好唔掂咩?A練就答,唔係!如果你借俾我,我身家就夠1億了。

Profiles of E-Pepper   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2015-06-08 on 19:52
假設...有練馬師特別投注項目

1.孫達志今季能否達標?

2.他會否再度變姓?

變姓 :

其實可以的話,我也想買10元。

Profiles of shimari   
E-Pepper

發表於: 2015-06-09 on 18:19
修哥!
第一題,我話孫達志唔達標。即唔夠十五場頭,唔係要數毛數有幾多場第二嗰種。
第二題,我買唔會再改姓。唔通改“聖達志”or“勝達致”。

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-06-11 on 10:57
E-Pepper, 劇本點寫啊?

[加州萬里]周日告別馬迷, 馬會將於周日第五場賽後為牠舉行告別儀式.「加州萬里」來港後共有三十三場賽事由蔡明紹執韁.

[加州卓越] 第7場 第三班 1400米 沙田草地 蔡明紹執韁

你提議我們注碼點買點追???要買到跑數,爆廠,俾收租佬周圍揾緊先OK??

Profiles of marko   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2015-06-11 on 11:34
Quote:

On 2015-06-11 10:57, marko wrote:
[加州卓越] 第7場 第三班 1400米 沙田草地 蔡明紹執韁

你提議我們注碼點買點追???要買到跑數,爆廠,俾收租佬周圍揾緊先OK??

先撳哂所有信用咭內備用信貸現金,再問哂識嘅人盡借,響街就向啲唔識嘅人話差一/二蚊先夠錢搭車,可否幫個忙,到日R7入剩1/2隻馬時再話你知點做o下...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
marko

China
發表於: 2015-06-11 on 13:57
Come on, Ricky, 根據 E-Pepper 以前文章的字裡行間估計,我肯定他不會等到R7入剩1/2隻馬時再話你/我知點做. 我相信他會用終極武器作答。那是... 賽後感 = 賽後話你知.

E-Pepper

發表於: 2015-06-11 on 15:57
Marko!我有嘢做𡁵……。
連排位都未得閒睇。稍後覆,ok!

E-Pepper

發表於: 2015-06-11 on 21:24
Marko,R7 隻1號係我心中最高,反而你信隻14,點解呢?
呢件綵衣都係冷好過熱……。
就係因為隻加州萬里,隻馬退役,關我哋投注咩事呢?
WP我都係隻1號,你隻14最多拖腳,呢場柏寶嗰隻,同浩楠哥嗰隻都要留意。

marko

China
發表於: 2015-06-12 on 11:41
隻14係我自己一傷情願劇本, 有華恩庭大熱, 只是希望拖冷腳. 如果沒有加州萬里告別儀式, 我當然會買齊歡笑 拖 華恩庭 + 星夢. 但我確信我100%不敢買加州卓越 win.

E-Pepper

發表於: 2015-06-12 on 19:30
Marko,其實星期日R11,咪仲好睇,仲有挑戰性。
噉多隻好馬跑,又聰敏不凡,又勝飛,又詠彩繽紛,又天才,係方仔嗰隻差啲之外,齋睇都過足癮!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款