登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 誠祝新婚之喜
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 誠祝新婚之喜
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2008-04-15 on 13:45
唔好講失去自由,只係升級到人生另一境界

^^

祝婚姻美滿,年生貴子

Profiles of sxeditor   
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2008-04-15 on 14:04
恭喜, 花開富貴, 連生貴子.

上星期六, 我弟弟都結婚. 我要加倍努力...

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-15 on 16:02
Quote:

On 2008-04-15 14:04, dfgghr wrote:

Haha, d仔, 祝你下星期六可以結婚吧!

Profiles of MML   
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2008-04-15 on 16:08
Quote:

On 2008-04-15 16:02, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-15 14:04, dfgghr wrote:

Haha, d仔, 祝你下星期六可以結婚吧!

XDDD

洞房先OK ge,
結婚擺酒未夠錢, 一係就等你D魚翅馬

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2008-04-15 on 16:17
Quote:

On 2008-04-15 03:13, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-15 01:35, zsw168 wrote:
哎呀,我正为失去坚守了近半世纪的自由而可惜.
PM...等各位老兄,真不知如何多谢哦....!
HOME兄:只怪当天与你同车到上海,见到你咁幸福,心一软就做俘虏了.

今天新婚之喜, 洞房花燭夜仍見兄台上黎 hkdb, 似乎冇失去自由哩。

真係喎!! 早幾晚還晚晚見任兄在MSN,PM唔講,都唔知你老哥新婚

昨晚見PM出post,我都想"任win"先生是否另有其人,何以"識途"突然又結左婚....

Profiles of rodney     
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-04-15 on 18:51
[quote]
On 2008-04-15 16:08, dfgghr wrote:
Quote:

洞房先OK ge,

擺酒幾多錢?
(follow-up question: 洞房幾多錢?)

Profiles of MML   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2008-04-15 on 21:30
[quote]
On 2008-04-15 18:51, MML wrote:
Quote:

On 2008-04-15 16:08, dfgghr wrote:
Quote:

洞房先OK ge,

擺酒幾多錢?

擺酒真係好貴架.......!!
閒閒地都要幾千元一圍。 幾千元=閒閒地一條3重彩。所以麻煩你下次出魚翅馬時,方便的話最好出埋條3重彩,否則中左都唔夠一圍,只得一碗翅

OK....你下次出馬的題目就叫 "酒席馬"啦

Profiles of rodney     
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2008-04-15 on 22:37
wow!恭喜晒!

Profiles of hinchung   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2008-04-15 on 22:52
恭喜晒,祝三年抱兩。

Profiles of andrew410   
任我赢zsw168

註冊於: 12/09/2003
發帖數目: 429
發表於: 2008-04-16 on 01:09
MML兄的观察力再次令我佩服
PM兄有点误导了,本人是今天才把多年的共同生活合法化而已。
以前一直为马仔费神,近期更多个波仔劳心,....人仔嘛,只怕大个佐话我太偏心吾认我。
吾觉意爬左“获利”头添,其实都受你影响以为有人“分享”先中到特奖嘛,照计你都快啦。
D仔正值黄金岁月,总结上季点“开心”就得哦。

无论如何,再次多谢各位!

Profiles of zsw168   Go to the user WebSite zsw168   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款