登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 请问一声各位我现身在大陆有无办法上馬会网呢?
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 请问一声各位我现身在大陆有无办法上馬会网呢?
dino9413

註冊於: 10/01/2008
發帖數目: 496
發表於: 2008-04-21 on 01:28
请问一声各位我现身在大陆有无办法上馬会网呢?请给我网址!万分感谢!

Profiles of dino9413   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-04-21 on 01:54
討論區有講過的,你抄下啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Heart and Souljamestam007

註冊於: 12/04/2007
發帖數目: 108
發表於: 2008-04-21 on 12:26
我教你, 做多少少嘢都唔得, 你一定唔係付费会员!
第一步注册:
https://bet.hongkongjockeyclub.com/ib/skey/en/jcbw_main.htm

第二歩登入:
http://betslip.hkjcfootball.com/racing/default.aspx

就ok喇

Profiles of jamestam007   
船主~~home

發表於: 2008-04-21 on 12:29
樓主,你有運行啦,因為連「hkdb死狗」都會出聲,星期三我跟你買。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2008-04-21 on 17:55
真係狗口長不岀象牙, 我终於知道船主贴出来張全家福裡三位仁兄, 边位係船主, 原来中間果位小朋友. 唔怪你無知.

船主~~home

發表於: 2008-04-21 on 19:04
你係hkdb死狗,就係人都知架啦,口又臭又無料,又要扮勁,餐餐跑完馬就話一早知會爆冷,又中幾錢Q,邊場大熱死,又話一早講。

到叫你賽前post出黎,你就即時失蹤,都有位入又出現番,口又臭,得罪人多稱呼人少,唔怪得呢度無一個人鍾意你啦。

我同你講,你講野小心D,你夠膽講我屋企人,我即刻Ban你a/c 兼 IP,明唔明呀死狗??

發表於: 2008-04-21 on 21:34
船主死仆街!

你估你係香港赛马会咩, 有錢执呀, 9唔搭8, 得果60幾人每月比90元你驶, 垃圾网站, 果D嘛又係马后砲数據, 识赌马㗎人都唔会睇你D垃圾数據, 睇数據睇马会网喇, 死狗, 屌你全家都得, 仆街!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-04-21 on 21:45
占士大哥。唔知你係咪用大陸IP呀,日后比黃氣跟到你非法賭博時好麻煩架。

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-04-21 on 22:05
Quote:

On 2008-04-21 21:34, jamestam007 wrote:
船主死仆街!

你估你係香港赛马会咩, 有錢执呀, 9唔搭8, 得果60幾人每月比90元你驶, 垃圾网站, 果D嘛又係马后砲数據, 识赌马㗎人都唔会睇你D垃圾数據, 睇数據睇马会网喇, 死狗, 屌你全家都得, 仆街!

James兄, 我賭左超過40年馬, 可以係度講句公道說話, 我認為船主個網, 可以全港認左第二, 冇第二個夠胆認第一, (係以全部資料計, p是計獨立一part), 當然以船主收咁平嘅費用, 有咁嘅資料提供, 確已係超值, 我地又唔能夠要求咁高嘅, 但係如果您係想揾必贏嘅貼士, 您就揾錯地方喇

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2008-04-21 on 22:21
To: 船主

其实我都不喜欢鬥口,因为无谓兼伤感情, 我又不是要拿实赢贴士, 只不过睇唔过眼D冩马佬嘅, 明明知道只Win 都故意贴只唔中的, 船主就成日话人係狗, 狗吠你都识得听, 噉即係大家都係狗, 但点都好, 我都要同你Say Sorry 吠!吠!以后唔同你鬥咀了.

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款