登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 終於上番網,真係仿如隔世
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 終於上番網,真係仿如隔世
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2008-10-09 on 15:54
大家真係唔好用和記,佢地無師傅及技術好差

三個幾星期維修唔到,火都離埋,幾乎吹雞去劈友
今日來個真正師傅,唔使五秒搞掂
原來只係壞了個modem火牛
真仆街

又令我損失了六個賽馬天,真慘!!

梁定華都贏左幾場馬啦!!!

Profiles of sxeditor   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-10-09 on 16:22
Quote:

On 2008-10-09 15:54, sxeditor wrote:

真仆街

Poor guy! ^_^

吳定強都贏左幾場馬啦!!!

PCCW 嘅 service OK, 不過"貴"。

Profiles of MML   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-10-09 on 16:48
Quote:

On 2008-10-09 15:54, sxeditor wrote:

真仆街

Chi哥,唔見多日,以為兄去左「雲浮」,你咁掛住華哥,返黎應該先問下各師兄弟都贏左幾場馬啦!!!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2008-10-09 on 17:00
老細,你都用左和記好耐,咁其實仲乜仲唔轉公司呢?

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   

發表於: 2008-10-09 on 17:06
Quote:

On 2008-10-09 16:22, MML wrote:
Quote:

真仆街

Poor guy! ^_^

吳定強都贏左幾場馬啦!!!

PCCW H service OK, 不過"貴"。

mml兄,你完全講出我心事
我慶左十幾日,幾乎發癲,中途要中止合約及裝pccw,真係損失慘重
點知pccw話你要中止左和記張約,我拿回條線再安排安裝,即最快都十日後

即一來一回,又要俾人玩又要賠錢,又要等
才迫住和記再整,捱埋張約~~總之這廿幾日真係無網之災~~~

發表於: 2008-10-09 on 17:10
Quote:

On 2008-10-09 16:48, samana wrote:
Quote:

真仆街

Chi哥,唔見多日,以為兄去左「雲浮」,你咁掛住華哥,返黎應該先問下各師兄弟都贏左幾場馬啦!!!

晒駱駝兄,你地贏馬係必然啦!!
最慘係我去圖書館等機傳電郵,居然都入唔到horsedb,原來圖書館block左

所以咪同無網一樣~~只可以傳email及睇yahoo
晒駱駝兄開季咁耐,你咁開心一定贏唔少^^

發表於: 2008-10-09 on 17:14
Quote:

On 2008-10-09 17:00, geniusalex wrote:
老細,你都用左和記好耐,咁其實仲乜仲唔轉公司呢?

文武弟~~你知我幾易tum,只要無乜事
到咁上下又俾佢續到期
只係呢次成班維修靚仔玩殘我,簡單變複雜化
才慘無人道

pccw貴在一出事,有人救
和記就玩到你殘

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2008-10-09 on 17:18
welcome back!!

和記試問出過乜野係好,小心平買貴用。

我多年來都是用 netvigator ,算OK啦。

放心,馬季才剛開始,還有70次賽事,約650場等住金兄發大財!!!

賭少幾日,無乜損失架。

Profiles of rodney     

發表於: 2008-10-09 on 17:24
Quote:

On 2008-10-09 17:18, rodney wrote:
welcome back!!

和記試問出過乜野係好,小心平買貴用。

我多年來都是用 netvigator ,算OK啦。

放心,馬季才剛開始,還有70次賽事,約650場等住金兄發大財!!!

賭少幾日,無乜損失架。

都唔係呀,少左六個賽馬天好多機會
及刨馬時間
昨晚,又損失了駿馬大師,早一日整咪唔使大入肉
天意~~~
無網的日子發覺如失去同世界聯絡,仿如古代人

文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2008-10-09 on 18:34
所以打死都唔好簽約....

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款