登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 多謝林老闆豐富午�
Author 多謝林老闆豐富午�
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-01-02 on 17:20
係度多謝林老闆請我食左个豐富午餐, 我食好啦, 仲帶埋個老友黎食埋一份, 真係唔好意思, 仲有Rodney一定會以為係我埋單, 因為...haha, 所以也代表埋Rodney多謝您, 咁Rodney問我幾多錢呀? 答案就好似百佳廣告一樣 " 係唔駛錢嫁! " 係林老闆請嫁! 雖然林老闆佢話贏左錢, 真係多得我唔少! 其實好似廣告話齋: " 運氣嘅野要黎就黎 ", 依啲大部份都係您自己嘅運氣嗟, 有時可能反而是您既福氣帶歉埋我添, 祝您繼續好運常來!

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-01-02 on 23:19
雖然Jimmy兄已為小弟代勞向林老闆道謝。

但點都要親自多謝一聲,不竟今日時間匆匆。

另外,林老闆相約小弟1月18日入場之事,小弟應該可以辦到。

現公開邀請各HKDB友好,如有興趣一齊入場,請留字。

暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2

Profiles of rodney     
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2009-01-03 on 01:04
Quote:

On 2009-01-02 23:19, rodney wrote:

暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2
gogohorse

Profiles of gogohorse   
頻頻的plenty

註冊於: 02/02/2003
發帖數目: 647
發表於: 2009-01-03 on 01:06
[quote]
On 2009-01-02 23:19, rodney wrote:

暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2
Plenty (有興趣, 未知去唔去到)

Profiles of plenty   Email plenty   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-01-03 on 02:16
[quote]
On 2009-01-03 01:06, plenty wrote:
Quote:

暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2

plenty, 無問題,預左你先。到時見

Profiles of rodney     
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-01-03 on 11:01
暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2
Sam(我都有興趣, 又係未知去唔去到)

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
TimNet

註冊於: 22/11/2002
發帖數目: 26
發表於: 2009-01-03 on 22:38
Quote:

On 2009-01-03 11:01, samana wrote:
暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2
Timnet<我亦是有興趣,只怕未知去唔去到>

Profiles of TimNet   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2009-01-04 on 09:43
暫時名單
Dynamic x 2
PM
Rodney x 2
Timnet<我亦是有興趣,只怕未知去唔去到>
gogohorse

Profiles of gogohorse   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-01-04 on 21:51
我就極之有興趣, 因為分分鐘又拎又食, 您話咁jetso嘅野, 諗唔到乜理由話唔去, 點解? 係因為啱啱收到堅料,有人話跑完馬邊个得閒就一齊去食埋晚飯, 仲話由佢埋單添, 咁您話唔去點得, 仲有, 如果係馬場得埋米, 分分鐘直埋落都有份! 不過我仲未知攞唔攞到permit, 不過咁早申請定, 去嘅機會應該都好大嘅, 不過Rodney兄, 就唔駛預我張入場証. Sam兄,
您黎唔黎到都好啦, 記得嗰日早上去教堂禱告時, 順便幫我地向主耶穌禱告埋, 打救我地班馬友脫離依個窮海呀!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-01-05 on 10:39
Quote:

On 2009-01-04 21:51, JimmyMa wrote:
我就極之有興趣, 因為分分鐘又拎又食, 您話咁jetso嘅野, 諗唔到乜理由話唔去, 點解? 係因為啱啱收到堅料,有人話跑完馬邊个得閒就一齊去食埋晚飯, 仲話由佢埋單添, 咁您話唔去點得, 仲有, 如果係馬場得埋米, 分分鐘直埋落都有份! 不過我仲未知攞唔攞到permit, 不過咁早申請定, 去嘅機會應該都好大嘅, 不過Rodney兄, 就唔駛預我張入場証. Sam兄,
您黎唔黎到都好啦, 記得嗰日早上去教堂禱告時, 順便幫我地向主耶穌禱告埋, 打救我地班馬友脫離依個窮海呀!

占兄放心,小弟一向以來最樂於幫助果d窮得祗剩下錢的朋友的,有救無累,等住上方舟啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款