登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 幫鼤插A唔該各位! ^_^
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 幫鼤插A唔該各位! ^_^
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2009-02-13 on 20:56
Jimmy 兄,你果然係高人, 多謝你。好似好好玩喎!等我試鴷! (不過我首先要揾返個大戶電話直線號碼出黎先)

Profiles of shwong   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-02-15 on 22:45
Quote:

On 2009-02-13 20:56, shwong wrote:
Jimmy 兄,你果然係高人, 多謝你。好似好好玩喎!等我試鴷! (不過我首先要揾返個大戶電話直線號碼出黎先)

shwong賢弟, 今日有冇試過呀? 掂唔掂呀?

Profiles of JimmyMa   
shwong

發表於: 2009-02-16 on 00:54
得係得,但其實大戶太遲打都係會打唔通......(我掛住度馬入左四隻先打),第一次就失敗左

到第二次幾乎成功,但因為之前講左好多注,有d要取消,到取消完唔買個d,已經開閘,所以又......

而且要講電話反而集中唔到,所以都係用返舊方法算......(其實佢地真係好有禮貌,重叫我慢慢,唔使急,所以我都唔好意思,但我都係第一次做大戶覺得過隱,多謝Jimmy兄。)

唔知係唔係被馬會玩得野多,個天可憐我,好彩咁個兩場都跑唔入。

但以下兩場又買到又中到啵!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-02-16 on 10:07
Quote:

On 2009-02-16 00:54, shwong wrote:
得係得,但其實大戶太遲打都係會打唔通......(我掛住度馬入左四隻先打),第一次就失敗左

到第二次幾乎成功,但因為之前講左好多注,有d要取消,到取消完唔買個d,已經開閘,所以又......

而且要講電話反而集中唔到,所以都係用返舊方法算......(其實佢地真係好有禮貌,重叫我慢慢,唔使急,所以我都唔好意思,但我都係第一次做大戶覺得過隱,多謝Jimmy兄。)

唔知係唔係被馬會玩得野多,個天可憐我,好彩咁個兩場都跑唔入。

用大戶投注寶都得嫁,無セ塞車,可先set好,玩熟左取消邊注亦很快,以前我試過開左閘都仲受添!(當然,按果下要快過開果下)

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-02-16 on 11:35
Quote:

On 2009-02-16 00:54, shwong wrote:

如果您係會改來改去, 又會取消, 又要最遲落注, 咁就乜野方法都冇十全十美囉, 好似您話, 有時買得到就未必好, 買唔到中左又激壞腦, 總之, 買唔買得到都好, 一切就交俾主同您安排好了. 亞門!

Profiles of JimmyMa   
shwong

發表於: 2009-02-17 on 01:33
Sam兄,Jimmy兄多謝你們的回覆!

Sam兄,我是自己一個人住的(因為工作的關係),所以沒申請電話線,因此......

其實留意下第二次投注個場我係最後一隻馬入左閘,先決定到可以投注。我都唔想咁急,但因為改變跑法及賽日磅位都不公佈後,我只可用刪除法黎決定點買,如果唔刪到只剩一注,我係唔會買落去(呢個亦係令我今年可以有啲錢賺既其中一個方法)。原本買唔切,只可怪自己。但係無通知既情況下,被馬會網頁登出左,而令自己買唔到,條氣就超唔順。

Jimmy兄其實我想講,你真係我既貴人,就算唔計隻財星,如果嗰兩場我買到,咁之後個兩場我都唔會再比錢買落去,又點會有錢賺呀,所以多謝您!

另外有個問題 馬會個排位網頁 http://www.hkjc.com/chinese/racing/StartersR3_HV_20090218_C.asp
第三場隻9號新馬 孫子奇兵 排位體重+/- 點解會顯示 -21?
佢上次有出過賽嗎?
已經咩都唔駛公佈,做少好多嘢啦,重要錯成咁,不如剩係比號碼我買啦!
(已經唔係第一次係咁錯,好以搵多個人核對馬會會破產咁)

shwong

發表於: 2009-02-17 on 02:20
Jimmy兄!多口問句,你覺得 第七場隻 玉峽生輝今次肯嬴未?

魔兄,請問有冇覺佢晨操醒左些小?

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-02-17 on 09:01
Sam兄,我是自己一個人住的(因為工作的關係),所以沒申請電話線,因此......

投注寶有無線的,而家唔知出到第幾代了,照兄所說的刪除法,應可用......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
hkatvjc

註冊於: 17/02/2009
發帖數目: 17
發表於: 2009-02-17 on 10:54

Profiles of hkatvjc   Go to the user WebSite hkatvjc   
hkatvjc

註冊於: 17/02/2009
發帖數目: 17
發表於: 2009-02-17 on 11:00

Profiles of hkatvjc   Go to the user WebSite hkatvjc   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款