登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 我好”博你好”
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 我好”博你好”
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-03-01 on 01:10
點解”博你好”,因為佢係華廐馬嘍,更因為佢係幸福得寶的同主馬嘍.
華廐馬有セ特別?練馬技術我就唔識睇,但係我知道近期華哥的心情就好似冬至的秋蟬,普通話講就是”急了”,上季就話評分飽和,戰略休整,今季又開荷池又插桃花咁,應該係大舉反攻收复失地至岩,季初都似模似樣去番十場八場,至季中就好整以暇了,最近反而被輝哥過埋頭添.你話華哥急唔急呢,見唔見到p老傳奇,金鑽龍華,卓暉,幸福得寶等馬,叠住黎博,似乎與華哥一向淡淡定定有錢剩的風格有所分別,講到幸福得寶呢隻馬,支支整整炖左成季幾,馬主填左幾多生活費落去呢?而家分又减够,態又起左,唔趁機而博,點同馬主交代呀?現今時勢,真係唔得就要早D拉去做狗餅了,所以我覺得幸福得寶戴回B罩后第二仗會換人交代,但係講真., 華哥又唔知係唔係慳草料,總係惊住差少少咁, 幸福得寶贏唔贏得出我估華哥都未必敢拍心口,所以,如果能為此匹同主馬一出即勝的話,大可减輕壓力.再回看此匹”博你好”泥闡草閘課課認真,好似唔贏得唔出咁款.如果唔怕華哥手風唔順的.今次就真係趁有賠率去”博利好”了.
各位C兄C叔點睇呀?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-03-01 on 10:52
Sam兄, 您真係華哥嘅忠實fans, 半夜一更幾,仲心心不忿吼住隻同主馬. 係唔係隻幸福損左手呀? 䏲番華哥今日啲馬, 真係屯兵重臨, 好多实力份子, 我都忍唔住執番佢一, 两件, 如果今日又交白卷, 唉! 不如提早收檔啦

Profiles of JimmyMa   
sehrgut

註冊於: 18/06/2003
發帖數目: 78
發表於: 2009-03-01 on 12:21
我中過舊的“搏利好”,有感情!全力支持

Profiles of sehrgut   Email sehrgut   
晒馬samana

發表於: 2009-03-01 on 19:57
Quote:

On 2009-03-01 10:52, JimmyMa wrote:
Sam兄, 您真係華哥嘅忠實fans, 半夜一更幾,仲心心不忿吼住隻同主馬. 係唔係隻幸福損左手呀? 䏲番華哥今日啲馬, 真係屯兵重臨, 好多实力份子, 我都忍唔住執番佢一, 两件, 如果今日又交白卷, 唉! 不如提早收檔啦

膚髮乃父母之血肉,小弟豈敢造次.毋傷左手,更唔敢傷右手,小弟係看評彈落淚------替古人担憂姐,幸福得寶二仗內不出,小弟今季都唔敢再介紹此厩馬了......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2009-03-07 on 07:38
今日推介的亦是與TOPICS有關,也是華廐的馬"你好我好",時間匆忙,都係果句,急了急了...
配脚167,特別係單q阿行够勁.今日阿行有二隻添食行想笔多殼至肯收工----晨早得米.順便睇埋番薯昌又封王.亂黎架.未夾過8字,唔知得未得?

713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-03-07 on 13:41
sam兄果然勁
中冷p^_^

Profiles of sxeditor   
晒馬samana

發表於: 2009-03-07 on 13:55
Quote:

On 2009-03-07 13:41, sxeditor wrote:
sam兄果然勁
中冷p^_^

華哥都係屎少少,又拋左我條大Q!

晒馬samana

發表於: 2009-03-07 on 14:41
Quote:

On 2009-03-07 07:38, samana wrote:
今日推介的亦是與TOPICS有關,也是華廐的馬"你好我好",時間匆忙,都係果句,急了急了...
配脚167,特別係單q阿行够勁.今日阿行有二隻添食行想笔多殼至肯收工----晨早得米.順便睇埋番薯昌又封王.亂黎架.未夾過8字,唔知得未得?

6510 06/03/2009
21:37 沙田
星期六 獨贏 4 場 9 晨速 $1,000 $1,000.00
昌哥升昌爺啦,升王爺未?

晒馬samana

發表於: 2009-03-07 on 15:48
6543 07/03/2009
15:13 沙田
星期六 連贏 6 場 2 人緣好馬 + 8 太平洋 $100

$100.00
一於告到5號包尾啦!

713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-03-07 on 15:57
Quote:

On 2009-03-07 15:48, samana wrote:
6543 07/03/2009
15:13 沙田
星期六 連贏 6 場 2 人緣好馬 + 8 太平洋 $100

$100.00
一於告到5號包尾啦!

sam兄,呢條係咪你其中一條q咋?

Profiles of sxeditor   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款