登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

金子林專欄
管理員:

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 金子林專欄 >> 【辛子林熱門吹水馬】
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 【辛子林熱門吹水馬】
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2009-05-01 on 15:16
真大鑊!! 太遲睇這個post..... 已經買左 "經典能量" ....

難得金兄今日趁佛節大慈大悲,"點石成金",做我們馬迷的明燈

Profiles of rodney     
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2009-05-01 on 15:18
已經四隻三甲不入,你信唔信呢隻可以坐位望贏呢?

第七場8全德勝

Profiles of sxeditor   

發表於: 2009-05-01 on 15:23
Quote:

On 2009-05-01 15:16, rodney wrote:
真大鑊!! 太遲睇這個post..... 已經買左 "經典能量" ....

難得金兄今日趁佛節大慈大悲,"點石成金",做我們馬迷的明燈

獲利哥,我講左做燈神,發光發熱嘛
我post左經典能量時再一睇胡森隻三寶重合佛節意味
但又唔好意思post出來,又改又反口
故真係好sorry^^

今場我有信心不做燈神

獲利rodney

發表於: 2009-05-01 on 15:35
金兄,

你這個燈只是一個小燈泡..
我今日直情係 LED車頭大燈,有一場我博爆冷買了7隻複式三重彩.....竟然無一入圍,難度之高,簡直....唉......善哉善哉

發表於: 2009-05-01 on 15:38
Quote:

On 2009-05-01 15:35, rodney wrote:
金兄,

你這個燈只是一個小燈泡..
我今日直情係 LED車頭大燈,有一場我博爆冷買了7隻複式三重彩.....竟然無一入圍,難度之高,簡直....唉......善哉善哉

咁你又好似火力太勁~~~
七隻無一隻入圍係超難的

獲利rodney

發表於: 2009-05-01 on 15:38
Quote:

On 2009-05-01 15:18, sxeditor wrote:

第七場8全德勝

大哥,你竟然今場發功,殺了我6up。
我買了 "康威王".....

發表於: 2009-05-01 on 15:40
好不幸,諗住贏一隻十七倍獨贏的馬

追到甩骨都過唔到人
只能一如預期坐位望贏~~唉

發表於: 2009-05-01 on 15:41
Quote:

On 2009-05-01 15:38, rodney wrote:
Quote:

On 2009-05-01 15:18, sxeditor wrote:

第七場8全德勝

又殺左你呀,真對不起

發表於: 2009-05-01 on 15:47
Quote:

早知你買康威王,我發功叫佢跑第三啦~~
你隻第二,條Q七千六百元,重勁!!

發表於: 2009-05-01 on 16:44
陽明好好包尾~~~死未

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款