登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 投標招收徒弟
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 投標招收徒弟
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2009-06-02 on 22:58
Quote:

On 2009-06-02 21:50, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-06-02 19:36, kamchung wrote:
續集全套秘笈售$280,優惠價至6月10日只售230元.欲購從速

敬愛的客戶 :

本人研究賽馬三十年, 見到太多的馬迷被騎練玩弄,而廉政當局和馬會坐井觀天,對几十年的造馬視為合理的佈署, 故有見至此,本人於心不忍, 打抱不平,在04年出版<蛛絲馬跡捉冷門>在05年又出版了續集應市,全部售出,但由於賣出後本人的贏利無形下降,因為好多場次不再是太多冷門的天下,而是騎練魔高一丈用兜圈法來搶奪馬迷的財富,故本人不得不每年更新續集, 并將驚人的秘笈集中於續集之中,但由於近年出版成本大幅上昇三倍, 變得太多馬評家不敢再出書蝕本, 自從05年12月CXWONG君出版了一本名為<計得精彩>後皆蝕本收場,故從今以後再也冇人出版馬經著作,故本人也一樣,絕不做蝕本生意,只在綱上和電郵中向有心讀者推荐本人的畢生研究,也造就了一個過億富豪和几個千萬富翁及太多百萬小富比比皆是, 賽馬秘笈搶購一空係深入透澈,簡明步驟,一句話賽馬一定要從最簡單的反復做功課學起至掌握到驚人的內幕貼士為止,固中的深奧實非一般普通馬迷搏殺三十年也失敗的迷團在本秘笈中解開序幕再學到最高境界.要想在馬場致勝一定要投資本人精心設計的賽馬工具,只有全套的工具才能戰勝七百萬馬迷,二年後學透續集後將解開太多的賽馬疑慮,而一冊惊醒夢中人, 搖身一變成為賽馬專家,從此馬場成為你的搖錢樹,再也不可能失敗成焦頭爛額的糊塗馬迷了.

捨不得花本必定失敗三十年,要成為賽馬專家,請即訂購以下極精密的賽馬工具和套餐

機不可失 時不再來,請將你訂購的賽馬工具標出及來信索取入數戶口

以下賽馬秘笈工具即寄到你的郵箱,并詳細解紹用法及回答你的有關問題

賽馬最佳輔助工具
 服務詳情
年價
月價
現價

前速和後勁標準指數
每次賽事隔夜寄出

超級和步速的評級
每次賽事隔夜寄出

評級依據表
一年一次修正新版

精確賠率表
 隔夜/賽前寄二次

千匹馬的總檔案
每次賽事隔夜寄出

馬匹跟蹤表
每次排位夜寄出

每日功課表
每次排位夜寄出

練馬師串Q名單
每年月尾寄出新版

每次貼士提供每場2匹
每次賽事隔夜寄出

前速後勁分組表
每次賽事隔夜寄出

每年試閘表
每月中/尾新版一次

24個馬房下飛爆冷
每月尾更新一次

<蛛絲續集>全套秘笈
用Excel每年更新一次

五場分組表
逢賽期提供五場

每次一冷貼
逢賽日提供一匹冷門

前速和後勁的指數
隔夜寄來

09-10全年套餐預訂
以上所有一年服務

注: 全年套餐不包括內幕貼士,因為成本太高,用巨資得到內幕情報

內幕貼士 (賽前電郵)
三Q實中一Q貼士

兼職學徒
做功課中學到捉冷

全免

全職授徒二名
做功課中學到捉冷

全免

注全職和兼職學徒必須百分百聽從本師的教授,每天做功課學到賽馬技術

既然能

" 造就了一個過億富豪和几個千萬富翁及太多百萬小富比比皆是 "

想此人也必贏過億, 又何須要賺這$280.元呢
???

我估此人是神棍,貼士水平在我之下。有堅料何必要買錢啊。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2009-06-03 on 08:06
Quote:

On 2009-06-02 17:39, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-06-02 17:19, samana wrote:
Quote:

On 2009-06-02 16:23, JimmyMa wrote:
Sam兄, 好似記得您曾說過, 如果每日要化16個小時去研究跑馬, 寧可去做別的事情, 收獲肯定更大, 對嗎? 至於在我來講, 如果每日要化16個小時去研究跑馬, 我寧可不賭馬囉

占兄,呢樣野要分開黎講.賭馬對於老駱駝來說是為了追求效益,但可能有人是為了享受過程,亦有人為擁有"馬王"的美譽而不惜代價,前赴后繼,值唔值得真係見仁見智架.不過我可以說給你知,小弟睇DB POST 的時間比睇馬的多得多,算唔算不務正業呢?

理由係您已掌握賭馬竅門, 又何需浪費時間呢! 對嗎?

呢樣野唔知係咪好似讀書咁,有學生上補習班,飲雞精,晚晚温到三更半夜,但成績未必好.小女我就從來未見過佢响屋企串字抄背單詞,但英默就次次一百分,屋企請的唔係英文人,無聽佢嗡過英文,哈,出國旅行,竟然比佢賣左都未知......
呢樣野都要信下資質同埋遺傳基因架.
馬事如棋局局新,盡信書,不如無書,我教仔女呢就是不要死讀書,讀死書,讀書死.入左腦的,半本《論語》就可以治天下了,何須其他三書五經呢?程咬金不就三招嗎?做到國公啦!
做人有義,做事有膽,走遍天下也不怕!成日想贏怕输,縮骨揼七,一世都唔使主意發達!
純粹愚見,請插!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2009-06-03 on 14:15
Quote:

On 2009-06-02 16:23, JimmyMa wrote:
Sam兄, 好似記得您曾說過, 如果每日要化16個小時去研究跑馬, 寧可去做別的事情, 收獲肯定更大, 對嗎? 至於在我來講, 如果每日要化16個小時去研究跑馬, 我寧可不賭馬囉

其實都有數計架,如果以本港熟練工人(有些少技能的)基本時薪為$50-計算,16小時x$50-x30天=$24,000-,一年連雙糧要贏夠30幾萬先算有份"工",即係話真係付出咁多,而又贏唔到呢個數既,味即係廉價勞工嘍,所謂效益係咪咁計呀?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2009-06-03 on 16:21
全職授徒二名
做功課中學到捉冷

其實都抵架,聽講國內買個公務員職位都要十頭八萬,學到捉冷都算係"鐵飯碗"了!

龍王kamchung

發表於: 2009-06-03 on 22:47
我也公開授徒全職十萬,學二年,要聽師傅的話。叫你做什麼就做什麼,要聽話,要每天學八小時間。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2009-06-04 on 00:41
咪怪我多事干,kam兄你連中三期馬膽,加埋都唔夠百五蚊....我想問你,比左十萬你,咪要廿年先回到本??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
jclub

註冊於: 07/10/2006
發帖數目: 8
發表於: 2009-06-04 on 01:00
Quote:

On 2009-06-04 00:41, home wrote:
咪怪我多事干,kam兄你連中三期馬膽,加埋都唔夠百五蚊....我想問你,比左十萬你,咪要廿年先回到本??

非常認同

Profiles of jclub   Email jclub   
龍王kamchung

發表於: 2009-06-04 on 09:04
Quote:

On 2009-06-04 01:00, jclub wrote:
Quote:

On 2009-06-04 00:41, home wrote:

非常認同

呵呵呵 ,不知船主的數學頭腦如些低。轉數如此慢,假如你用1000元過三關的話,已超過12萬以上。賭錢唔隔疊。一世唔使發啦。三隻馬叫你買十元就是當然不會超過150元,三只馬隔次自造過關就是120倍以上了,只要三個賽馬天就已足交學費了。說真十萬我都不想收徒弟,還要看緣份添。資質低劣沒數學頭腦者的一律不收。領悟力如此差的不收。

船主~~home

發表於: 2009-06-04 on 10:48
Quote:

On 2009-06-04 09:04, kamchung wrote:
Quote:

On 2009-06-04 01:00, jclub wrote:
Quote:

非常認同

呵呵呵 ,不知船主的數學頭腦如些低。轉數如此慢,假如你用1000元過三關的話,已超過12萬以上。賭錢唔隔疊。一世唔使發啦。三隻馬叫你買十元就是當然不會超過150元,三只馬隔次自造過關就是120倍以上了,只要三個賽馬天就已足交學費了。說真十萬我都不想收徒弟,還要看緣份添。資質低劣沒數學頭腦者的一律不收。領悟力如此差的不收。

琴晚成晚行雷,嘈到我訓唔到兼今朝要排位,雖然好累,但都係要同KAM兄你傾下計。

原來你甘無大志??唔怪得做事鬼頭鬼相啦你,你講到如果一千蚊過三關,就夠十萬交學費,我建議你收一千萬學費,十萬一注過三關之嘛,原來呢D就係叫「數學頭腦如此高」同埋「轉數如此快」haha

假如你用1000元過三關的話
假如...假如你係bill gate個女,假如...假如你係應家柏??假如...假如你係胡錦濤好冇??但目前你只係一個「厚顏無恥、胎笑大方」既hkdb笑話呀...仲係度假如....

本來想穩番你比個D馬,咩「白玉駿駒」6.6倍釘,根住仲有一堆貼唔中又賴騎師個D post,不過你真係唔太值得我花時間。

知唔知我點解話你「厚顏無恥??」,因為你輸打贏要,無耻到輸左要賴隻馬弱配,跑低半班喎,你知唔知幾時公布排位騎師配搭架??你憑咩做人師傳??至於「胎笑大方」,我諗唔止我一個有甘既諗法。

呢家仲用到「假如...」唉.....呀高轉數同精算大師既混合體,我真係請你節省少少,中幾十蚊win就開心到甘....又話贏夠又買樓,HAHA,你眼光放大少少啦,咪成日睇住份蘋果,見人地馬膽貼中大熱門WIN,你又中就以為自己好高先啦,真係唔識你比你嚇死,識你比你笑死。

人地寫報紙中同心同德Win/Q/T,都未敢自吹自擂啦...再贈你四個字「井底之蛙(仲要盲既)」。

我預左你比人拆穿後,就當睇唔到,又再開第二毎post自吹自擂架啦,我慣左。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2009-06-04 on 10:54
kam兄,你D輸左賴地硬既格式,我重新演譯左,比你過下目。

---------------------------------------------
學呀某君話齋(賽後),如果呢場中段唔係偏慢,而末段唔係偏快,又或者勞愛德騎低半班,再或者快活谷琴晚D草地壞壞地,再或者D風速同雨水受污染令到馬主叻受影響,估計超半班以上(唔知佢點計到半班),有十一倍大超賠率。
下次再出用靳能減十磅,應該可以連捷(係瑰玫崗跑3600米)

係咪好9<>8呢?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款