登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 大摩去左渡假?
Author 大摩去左渡假?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2009-12-31 on 17:20
明日因为元旦赛马在星期五,所以同平時星期六,日出賽操練有唔同係絶對正常嘅!但係睇左大摩手馬,就好似無心戀戰咁喎,除左兩隻有正常最後試跑外,其餘就影都唔見,唔通又出佢招摩法幻影?既然有盲點,又係我地啲冷門客出手嘅時候,一於大摩大熱,就去搏吓冷囉

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-01-03 on 20:54
2437 01/01/2010
09:59 沙田
星期五 過關 獨贏及位置
2X3 6 場 1 飛躍之旅
8 場 9 安御

占兄,如果無你拍心口,小弟真係唔敢飛起超群。新年溜溜、發番d新年財,等小弟都手頭松動下,唔使萬里之外慾火焚身......
尋晚見到天色不對路,嬴左錢,頭等都照殺。唔係今晚就可能要瞓機場了.....
幾時過開嚟,high tea我既!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2010-01-04 on 19:51
Quote:

On 2010-01-03 20:54, samana wrote:
2437 01/01/2010
09:59 沙田
星期五 過關 獨贏及位置
2X3 6 場 1 飛躍之旅
8 場 9 安御

占兄,如果無你拍心口,小弟真係唔敢飛起超群。新年溜溜、發番d新年財,等小弟都手頭松動下,唔使萬里之外慾火焚身......
尋晚見到天色不對路,嬴左錢,頭等都照殺。唔係今晚就可能要瞓機場了.....
幾時過開嚟,high tea我既!

Sam兄,咁睇嚟 " 北方 " 夠冷,可能大利我倆,我走一轉返嚟,就掘中了大冷W2x3, 依家你又中條半冷W2x3, 咁唔知揾件 " 北妹 " 嘆吓,會唔會又中

" 招 " 呢?

Profiles of JimmyMa   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2010-01-04 on 22:27
近兩季, 每逄小假期有時間給我檢討改革, 再出番里都會覺得自己以前有d不足之處可以改善 ,這種感覺很好, 因為是在進步中才有這種感覺, 不知此大魔是否如彼大摩呢~

Profiles of hkhorsetrack   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-01-05 on 12:22
咁唔知揾件"xx "嘆吓,會唔會又中 " 招 " 呢?

占兄,依招起雙飛係小弟跟你學的,而家就好似夏娃食左萍果甘,欲罷不能.怕中" 招 "都無法啦,唯有挑些高質馬來嘆.寧缺勿濫就會少些中" 招 "掛?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款