登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 好耐無中過馬了,請容釦猢ost下
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 好耐無中過馬了,請容釦猢ost下
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-01-24 on 18:34

可以等我日後可以check番都記得自己中過乜...嘻嘻...

Profiles of hinchung   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2010-01-24 on 19:16
哼...hinchung你收埋5場3號隻冷嘢唔響開跑前嚟呢度打鑼咁衰,下次我會同你拎番暫時放響你投注戶口啲錢,哈哈...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
閃電飛龍19633356

註冊於: 07/09/2007
發帖數目: 708
發表於: 2010-01-25 on 08:21
我現時都系學緊兄台一樣,做個獵人,唔會場場博殺,睇到你羸錢都好開心,唔知點解,好多人話自已中乜中乜,就系唔多見事後貼出來分享下,我從不會話人偷偷收起自已食,呢啲系你膽識同對多方面分析你先咁下注,祝兄台長買長有

Profiles of 19633356   Go to the user WebSite 19633356   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-01-25 on 08:40
琴日小弟賭臨場,都中到我愛您條PQ(比起樓主,我仲爭好遠),呢隻絕對唔係爆軚馬。
大家可以留意番四十分鐘wp走勢圖。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-01-25 on 11:03
Quote:

開 2010-01-25 10:54, rickytlb 寫道:
如果用賠率睇到都唔算係爆軚馬?討論咋唔係嘈交呀!

haha我無乜時間嘈交...
一隻初出馬全程五十幾倍,但係開跑前六分鐘有53K位置飛,而個一分鐘除左28蚊既「喜綵」有74.5K既位置飛外,其餘無一隻多過53K,所以我自己覺得唔係爆軚馬,定係你有另外高見??抑或個53K Place係普羅馬迷買??而馬主、馬房全部唔知??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-01-25 on 19:03
船主,我都覺得呢隻馬唔係爆tie,因為隔夜有一點早飛係怪怪地(22倍W係4.7倍P,真係偏熱左幾多下。)

再加上自己"覺得"愛跑得係有D冷門機會(賠率王係揀這隻,事實係跑尾五,哈哈!原來係前面第四場隻傑出君子),所以個人意願我愛您係有D冷門機會呢~~

但係一出閘見佢包尾...嘩....當堂涼左一截....睇黎呢隻馬真係長D好D~~

Profiles of hinchung   
william7667

註冊於: 26/01/2010
發帖數目: 34
發表於: 2010-01-26 on 14:54
船主/HINCHUNG兄您们好,
刚周日小弟也有用"我爱您"做Q及QP胆, 最惨就系无要劲快......商台骆颖豪大力推介之也......
最可惜还是当日买了4X15W @ 50:-

精英财星
靓好声
旅游大亨
国宝

一只发挥肉紧一点就可以赢, 一只大让赛

还好上述马匹有补返条4X5P @100; 夜D"POST"返投注记录给各位睇吓!

Profiles of william7667   
bluechips

註冊於: 02/04/2006
發帖數目: 302
發表於: 2010-01-26 on 15:44
Quote:

On 2010-01-26 14:54, william7667 wrote:
最可惜还是当日买了4X15W @ 50:-

精英财星
靓好声
旅游大亨
国宝

还好上述马匹有补返条4X5P @100; 夜D"POST"返投注记录给各位睇吓!

真唔簡單, 咁都可以買

精英财星
靓好声
旅游大亨
国宝

4X15W @ 50
4X5P @100

真唔簡單....唔簡單

Profiles of bluechips   
william7667

發表於: 2010-01-26 on 15:50
bluechips兄您好,

打错了:oops: , 是头场"开心财星"才对啦, 等会POST上来! 抱歉......

william7667

發表於: 2010-01-26 on 19:49
POST上泥作证, 不是吹水的

刚周日上半场可是大丰收的, 过好有钱过年啦!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款