登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 亂買中左澳門一天遊
Author 亂買中左澳門一天遊
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-04-18 on 04:01
今次真係估唔到,係香港成日中唔到冷門,今年第一次過大海就中番一次!其實唔係贏好多錢,但係有時中到冷門個種開心法....唔知點講....都有D變態,係覺得其他人中唔到,但係你又中到喎!雖然明知自己係亂XYZ咁黎!!!但係收錢個野都好滿足~~嘻嘻...

今日頭四場都唔算好冷,呢四場只係聽朋友俾既貼士就咁買左一條四串十一及四條二串一(兩正Q兩QP),有一關跑一、三,唔係過晒四關就開心好多了!

到第五場就個心突然間係度諗,香港都無得播啦,會唔會爆呢?所以買左D偏D既馬(其實膽係大熱門來的),點知就中左一條千幾蚊既Q。

跟住第六、七、八場都唔中(因為我只係亂咁買冷門hahaha),到左尾場,又俾我亂咁買中左~~300倍Q(我買個陣係70倍,所以先補多一注添~~,其他冷D既就補QP),最後好彩隻膽fight back影相贏左跑第二,唔係就連QP都中唔到!平日買300倍既Q都係十蚊、廿蚊,今日竟然亂咁撞到40蚊...真係好開心hehehe

我會留低今日本馬簿留念....起碼留一年啦...哈哈!

Profiles of hinchung   

發表於: 2010-04-18 on 04:04
呀...順帶一提,現在的Mango投注寶真係幾好,係澳門馬場都用得到,因為佢可以帶到中國條線,呢部野係中國主部城市都用得到,真係唔錯~~hahaha

funfun

註冊於: 12/09/2009
發帖數目: 208
發表於: 2010-04-18 on 04:33
恭喜!!! 恭喜!!! 唔好比佢停!!!

Profiles of funfun   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2010-04-18 on 10:00
Hinchung 兄真係我地香庫之光呀!
唔知尋晚有無繼續為港人爭光呢? ^_^

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2010-04-18 on 13:52
犀利呀

Profiles of andrew410   

發表於: 2010-04-19 on 21:04
Quote:

On 2010-04-18 10:00, samana wrote:
Hinchung 兄真係我地香庫之光呀!
唔知尋晚有無繼續為港人爭光呢? ^_^

當然有啦!我買左頭兩場狗都中左三重彩,算唔算呀?hahahaha
結論係,我沒有眼光,但當日真係有DD運仔。
不過星期日港馬就無晒星期六既運仔lu~~~

第一場特別靚做膽,第三,只買Q

第二場大熱Q,跑一、三自己抵死~~

第三場靚到爆做膽又,又第三,QP無拖兩隻熱門!

第四場天寶之威做膽,又又又第三,已經好谷氣!

第五場買兩隻做膽啦!一隻經典能量,一隻勁好友,又係第三,已經想發火!

第六場買左口孖寶就落街食飯,頭關係大將風範!

本來勁鍾意衝鋒槍同特寶樂,其實已經按左,但係唔知邊個粉人....當時同我講,花好月園好堅,一定去馬,咁就只係買左花好月園做尾關....

第七場就花好月園買WP....孖寶就死左,全日終於有錢收了!就係花好月園的P!但係我發現左我係4拖QP3.7.8,回到家好開心啦!點知發現買左4>2,7,8,吹漲~~

跟住唔講了....

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款