登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 國際賽短途錦標 大魔支持大摩
Author 國際賽短途錦標 大魔支持大摩
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2010-12-09 on 00:31
國際賽短途錦標 大魔支持港隊 大魔支持大摩 ~
要繼續揚威國際呀~

不過正所謂知己知彼, 百戰不死, 整多兩三匹火箭人出賽唔多掂, 所以都要開個post, 提早問問liup兄d 外國短途馬咩料子

我很少投注國際賽, 今次忍唔住要支持香港希望~

Profiles of hkhorsetrack   
rudderless

註冊於: 25/11/2010
發帖數目: 130
發表於: 2010-12-09 on 00:41
我對 ( 小橋流水 ) 尼匹馬情有獨鐘

Profiles of rudderless   
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2010-12-09 on 01:28
Quote:

On 2010-12-09 00:31, hkhorsetrack wrote:
不過正所謂知己知彼, 百戰不死, 整多兩三匹火箭人出賽唔多掂, 所以都要開個post, 提早問問liup兄d 外國短途馬咩料子.....

外國短途馬咩料子? 唔多識wor.
因番左黎香港幾個月, 已好耐冇睇/刨外國馬, 連上月肓馬者盃大賽日都冇出post, 就知我對海外賽馬d近況有幾清楚啦!
Anyway, 香港瓶長途果場, 就算唔識d外國參賽馬咩料子, 都知香港馬唔掂啦, 我諗"火龍駒", "至勇威龍"..."好先生"等二打六都未必够隻美國代表"溫徹斯特"跑呢

Profiles of liup   

香港
發表於: 2010-12-10 on 23:23
http://www.jra-jwc.jp/
唔知國際賽幾時會演變成貢呢....... (買馬飛才有得睇片, 每次結果會有不同)

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2010-12-10 on 23:41
大摩真係多得大魔唔少, 你一話支持, 佢果三隻全部即抽大檔。

紙上賽績個個都有, 你p如評論下各駒抵港後晨操態況如何啦!!

Profiles of liup   

香港
發表於: 2010-12-11 on 00:02
Quote:

On 2010-12-10 23:41, liup wrote:
大摩真係多得大魔唔少, 你一話支持, 佢果三隻全部即抽大檔。

紙上賽績個個都有, 你p如評論下各駒抵港後晨操態況如何啦!!

haha..... 我都想在香港瓶匹爆冷, 不過外隊對我來說太陌生了, 只好等hong kong 賽事到時如何再想出手.....

各駒抵港後晨操態況 有時間可以試下, 但我近兩天睡眠不足六小時, 要瞓番夠先.....

紙上賽績個個都有, mml 手上份紙跟我們份紙係咪一樣 ? 蓮華生輝上場香港短錦預賽跑第幾, 輸俾邊隻馬 ? 有紙上賽績一樣可以構成迷思的.....

rudderless

註冊於: 25/11/2010
發帖數目: 130
發表於: 2010-12-11 on 01:12
睇左排位突發奇想
第 5 場 - 國泰航空香港短途錦標
心血來潮覺得
7. 極奇妙 + 黎海榮 ,
其實都有機會,
因為我覺得跑馬只要出到閘,
又擺系前面走,點都有著數,
鬥後勁嘅馬好睇唔好使,
而且經常意外多多。
不過同場放頭馬都有好幾只,
我唔識睇步速,唔知邊只放得出,
有冇人知道呢?
呵呵,會有 D ,一厢情愿
但確實好想本地騎師威翻次啊!

Profiles of rudderless   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款