登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> VPN長期優惠
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author VPN長期優惠
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2010-12-18 on 23:12
轉貼

VPN長期優惠
呢項VPN優惠,就會係長期優惠。

話說小弟長期透過unblock VPN睇BBC UK服務,咁依家小弟有朋友,搞咗間叫PRCVPN公司,係Unblock VPN嘅中國同香港地區批發商嚟,依家佢可以提供30蚊港紙一個月價錢,俾呢度讀者上英國、美國、捷克同斯洛伐克嘅VPN。用英國IP,當然睇BBC、ITV同Channel 4,而美國IP,就係一啲只限美國嘅網站。而中國用戶,可以翻牆。

有意試用,或直頭買嚟用,請填以下表格

http://spreadsheets0.google.com/viewform?formkey=dDVzblp0dHF6MTlTbjgtU3lNRW9YOFE6MQ

或者短信你個email到67753011(香港手機),或者傳真你個email到3015-4856(香港號碼)就得,你可以先拎2日試用戶口,但一個電郵,只可以拎一個戶口,同埋拎一次。如果覺得滿意,想俾錢果陣通知[email protected],可以匯豐銀行轉賬,櫃員機轉賬(匯豐/恆生持有人)、安排俾現金(上門到金鐘)或者喺匯豐存款快機入錢,然後scan返或者fax返張收據返嚟。

Profiles of pmengineers   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2010-12-18 on 23:33
thanks....

我還以為你唔記得添

遲些無咁忙,都要試試先

Profiles of rodney     
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2010-12-18 on 23:41
呀PM,係咪即係可以用呢個VPN係大陸上facebook呀?係咪呢D service呀?
因為我用那個free既 VPN成日都超級慢及唔定咁...無啦啦又會唔得咁~~

Profiles of hinchung   

發表於: 2010-12-18 on 23:42
請恕我問得好低能,因為我真係唔多識~~haha

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2010-12-18 on 23:44
sir係呀,可以翻「張」睇facebook之類既網站。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2010-12-18 on 23:59
Quote:

On 2010-12-18 23:44, home wrote:

雄仔反正有server....
佢do 唔 do 到VPN 呢 樣生意呢?

Profiles of pmengineers   

發表於: 2010-12-19 on 00:56
我正正就係要呢D service,真係忍唔到個D free既VPN既速度及穩定性~~(10次先得1次真係出到去~~)

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2010-12-19 on 09:36
thanks pm

Profiles of liup   
船主~~home

發表於: 2010-12-19 on 12:49
Quote:

On 2010-12-18 23:59, pmengineers wrote:
Quote:

On 2010-12-18 23:44, home wrote:

雄仔反正有server....
佢do 唔 do 到VPN 呢 樣生意呢?

我??
我呢家都要vpn去自己屋企個router先上到facebook。

我諗佢地未必會幫我攪,而且亦可能硬碟上要買D野??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2010-12-19 on 12:50
我都申請左~~

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款