登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 徐君禮冇牌!!! 牌委會食屎
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 徐君禮冇牌!!! 牌委會食屎
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-01-27 on 23:07
牌委會裁定徐君禮未能「提出理由」,說明為何其要求發給今季餘下期間自由身騎師牌照的申請應獲批准。徐君禮獲告知,他有權就委員會此項決定向馬會董事局提出上訴。.......

牌委會食屎, 假若不發牌, 何必浪費徐先生一年時間去等??? 徐先生至少有自由一年前繼續享受K仔. 關馬會麟事. (牌委會... 這就是"理由", 說明為何其要發給今季餘下期間自由身騎師牌照的申請應獲批准。)

Profiles of marko   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-01-28 on 12:34
拉馬走佬,轉頭番黎做到主帥兼繼續拉兼無人理。
同人唔同命。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-01-29 on 11:09
Quote:

On 2011-01-28 12:34, home wrote:
拉馬走佬,轉頭番黎做到主帥兼繼續拉兼無人理。
同人唔同命。

船主,人地信左耶穌嘛!叫K禮信耶穌啦!可能有機!不過我都估唔到真係唔發牌俾佢?!
佢今次真係拗拗地....

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-01-29 on 11:41
狗會下一個目標應該係" 洪仔 ", 睇吓依條靚仔可以玩得幾耐,因為都開左佢file!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2011-01-29 on 11:49
Quote:

On 2011-01-29 11:41, JimmyMa wrote:
狗會下一個目標應該係" 洪仔 ", 睇吓依條靚仔可以玩得幾耐,因為都開左佢file!

佢都危危地.....不如問下佢師傅先啦!佢師傅多左位高級馬房跟班~~

marko

China
發表於: 2011-01-29 on 21:43
十之八九罰中國仔, 我不相信他們造馬的技術
如此差啦! 馬會有guts 就取消騎師王, 開設"造馬王". 讓我們看看誰能夠贏啊!

關於徐君禮, 真不知道誰可以幫他平反, 一開始就是一個錯判的案件。

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-01-29 on 21:53
Quote:

On 2011-01-29 11:49, hinchung wrote:
Quote:

On 2011-01-29 11:41, JimmyMa wrote:

佢都危危地.....不如問下佢師傅先啦!佢師傅多左位高級馬房跟班~~

是嗎?? 兩位咁多??

Profiles of rodney     

發表於: 2011-01-30 on 01:22
Quote:

On 2011-01-29 21:53, rodney wrote:
Quote:

On 2011-01-29 11:49, hinchung wrote:
Quote:

是嗎?? 兩位咁多??

好難嘛?

marko

China
發表於: 2011-01-31 on 09:20
此論壇, 大有人認識K仔禮 (或條女), 我們應想方法幫他平反.

K仔禮不論用任何方法(合法方法!), 一定要牌委會發牌俾佢.我們可否認真思考解決的辦法??

發表於: 2011-01-31 on 11:05
依....其實佢有無牌呢~~對於我地黎講真係唔多重要!當然當事人當然極度重要啦!

以我所知啦!(有錯請指正!)佢誓神劈願講無掂過,第一次當bad luck,第二次就無話可說了!食錯野?俾人屈?俾人害?我地係局外人真係唔知架嘛~~除非當事人自己講出佢有幾冤屈架咋~~唔係根本無人幫到佢!

更何況我地只係普通馬迷,出聲有乜用o者?我買左白德民騎師王,佢話唔騎就輸左~~我聲都無得聲啦!=______=!!! 隻馬不公平出閘都有飛退,騎師王就當墜馬吧?!

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款