登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 年年開心匆出補中
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 年年開心匆出補中
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-03-04 on 01:27
占兄...由得佢啦...由得佢係網上世界自言自語啦!!!

大家對冷門定義真係唔同既~~佢既五、六倍可能係冷門呢?!五、六倍W佢覺得難中咪係冷門囉~~

呢度高手多到數唔晒....占兄你啦,sam兄,獲利兄、魔兄、船主D孖寶、仲有liup....河馬仔仲勁食玩賭都得...個個都堅!有人以為自己天下無敵既,咪由得佢囉!

不過今次有人中到條二串三W,俾佢威下啦!都唔知佢一年中到幾多次?咁難得先中到一次...你仲咁講野...真係佛到有火架嘛!

Profiles of hinchung   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-03-04 on 04:55
好似你的老屎怱鬼呢的人.似老賣佬 ,雙妙星夠冷掛,唔見你話好野,你呢的人唯恐天下不亂,無料就無料啦,唔敢賽前貼馬出來測試,唔好系度吹牛了。我系話俊威威三歲跑2000系連位置都沒入過,你都話跑2000有咩用.大敗10個馬位,系度死雞撐飯蓋。以後唔該多的做功夫啦,系咁先.無料扮有料的人,你係高手,我屁.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-03-04 on 05:25
屎怱尖,無料就無料啦,唔敢出貼,好好跟魔兄.船兄.SAM學習下先啦,連做人厚道的都唔識.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2011-03-04 on 07:44
好似你的老屎怱鬼呢的人.似老賣佬 ,雙妙星夠冷掛,唔見你話好野,你呢的人唯恐天下不亂,無料就無料啦,唔敢賽前貼馬出來測試,唔好系度吹牛了。我系話俊威威三歲跑2000系連位置都沒入過,你都話跑2000有咩用.大敗10個馬位,系度死雞撐飯蓋。以後唔該多的做功夫啦,系咁先.無料扮有料的人,你係高手,我屁.

kamchung兄,如果你以賭馬為職業而不用再工作時,你就會知占兄係邊個級數既高手。你Search齊佢D舊文章儲起佢先啦。(其實占兄每次串你,背後都有一定既學問支持的。)

占兄你又係既,剩係串佢,其實我都好想占兄您每日都串吓我,等我有D進步都好丫。(呢度D高手,係得你,Sam兄同魔兄肯得閑貼吓文,見Kamchung兄出文,我就知道一定又有錢袋)

本來想問你隻軍刀點捉(因為從操練睇,隻馬係有D問題),諗下諗下,都係自己試下解決先,希望會有進步啦!

Profiles of shwong   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-03-04 on 09:31
Kam兄, 咁難得見你贊我厚道, 嘻嘻, 咁小弟就唔知醜認下啦!

Shwong兄就講對了, 他山之石, 可以攻玉, 如果從另一角度去看待別人的意見, 你就知道何謂打者愛也了!^_^

講返隻年年開心「大把分在手」依樣嘢, 恐怕Kam兄你已是後知後覺了,
坦白說,1月9日泥地賽爆14倍冷門, 小弟知道占兄中得勁應, 小弟的積分王都選中咗......
至於今次小弟說年年開心老馬不宜勤拼, 原來是不大看好, 但臨場為什么會買呢? 這也是一種逆向思考, 因為老馬不宜勤拼是常識, 而飛數告訴我幕後有信心, 所以, 唔怕你笑話, 小弟揾唔到要同錢作對的理由!
同樣的, 如果你能從网上交流中得到別人的意見, 就有如人家裝錢入你袋, 點解要作對呢? 如果你的目的是要在DB揚威立萬做偶撞派, 咁就要學下人地啲偶撞派講嘢咁有深度同埋圓滑了...
再次多謝你貼隻開心等小弟中咗, 多啲出招哦, 不用計較別人說什么, 中多十次八次時偶撞派團體就會受埋你㗎啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2011-03-04 on 10:15
年年開心最近四次我都有買,只上次輸塞死兼慢步速輸,三次W我都中到正。上次19分頭啊,暗住咀笑到開唔到聲,至於你話老占放錢落我個袋,就從沒發覺有何好建設性的提供,無謂多講啦,欲加之罪,何患無詞啦,至此為止。后會無期!!!!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-03-04 on 10:47
Quote:

On 2011-03-04 10:15, kamchung wrote:
年年開心最近四次我都有買,只上次輸塞死兼慢步速輸,三次W我都中到正。上次19分頭啊,暗住咀笑到開唔到聲,至於你話老占放錢落我個袋,就從沒發覺有何好建設性的提供,無謂多講啦,欲加之罪,何患無詞啦,至此為止。后會無期!!!!

又會貢少氣嘅......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-03-04 on 12:02
hahaa~~ 大家息怒~~

其實好少事,大家對一隻馬既觀點唔一樣,梗會有唔同聲音。

大家用吹水既心態去交流咪ok啦。講句公道話,占兄D晨操係落左好多工夫,呢樣大家都知,因為佢可以係每日千幾隻既晨操資料,話比我知邊隻錯左,證明佢係有落好多功夫。

而kam兄既理據,講真有時我都唔太認同,但毛主席話事頭,黑貓白貓,捉到老鼠就係好貓,呢幾次kam兄真係胋中到喎。

所以大家當開下玩笑咪算,唔好貢認真,落注時對馬會認真先重要。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-03-04 on 14:23
Quote:

On 2011-03-04 01:27, hinchung wrote:
占兄...由得佢啦...由得佢係網上世界自言自語啦!!!

大家對冷門定義真係唔同既~~佢既五、六倍可能係冷門呢?!五、六倍W佢覺得難中咪係冷門囉~~

呢度高手多到數唔晒....占兄你啦,sam兄,獲利兄、魔兄、船主D孖寶、仲有liup....河馬仔仲勁食玩賭都得...個個都堅!有人以為自己天下無敵既,咪由得佢囉!

不過今次有人中到條二串三W,俾佢威下啦!都唔知佢一年中到幾多次?咁難得先中到一次...你仲咁講野...真係佛到有火架嘛!

老師,你有所不知,我一把年紀,更年期剛至,成日好似廣告咁成日標汗,沒法像 "贏馬人,我至叻"兄揾個北姑嚟 "出火",所以咪揾個至叻嚟 "出火"囉!依家出左囉,輸服哂

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-03-04 on 14:30
Quote:

On 2011-03-04 04:55, kamchung wrote:

雙妙星夠冷掛,唔見你話好野,

如果你中依隻已經話自己好好嘢,咁俾你中依隻咪要係蘋果,東方登頭版廣告
21-11-2010
14:25 沙田
星期日 位置
9 場 4 戰士
7812 21-11-2010
14:59 沙田
星期日 位置
9 場 4 戰士

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款