登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

刨馬技巧
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 刨馬技巧 >> 大力哥,你究竟想點呀?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 大力哥,你究竟想點呀?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-04-14 on 17:57
Quote:

On 2011-04-14 17:37, kamchung wrote:
簡值系垃圾,連最基本功都沒學好,學人評馬,九握當秘笈,自已為是,段速是最起馬的基本功都唔識,乘系識話連只馬操得唔好,睇死連只馬,乘風破浪就點死你啦,比的練馬師睇到呢段野講晨緡模式.笑能死人啦,

哈哈!自認一早學識睇晨操,你上季連跳草地,草閘都未識分,俊威威3歲跑2000, 五歲你可以叫佢縮程跑1400-1600, 剩係依兩點咁簡單嘅賽馬常識,你都唔識,你有冇料就係人都知啦! 俾人睇到你講嗰段嘢,話俾賀賢聽,就真係笑能死賀賢喇!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-04-14 on 19:17
高手對招,捶捶到肉.咁樣過招好易出火.
不如大家揾隻馬黎出下氣好過啦!
小弟想賭頭埸隻摽青W,二位師兄點睇呀?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-04-14 on 19:26
Quote:

On 2011-04-14 19:17, samana wrote:

Sam兄,你點知我谷谷埋埋要出火,我冇人咁叻揾到啲平價北姑雞出火呀!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-04-14 on 21:15
Quote:

On 2011-04-14 19:26, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-04-14 19:17, samana wrote:

Sam兄,你點知我谷谷埋埋要出火,我冇人咁叻揾到啲平價北姑雞出火呀!

占兄,而家通貨棚兼人仔企呀,食得起平價北姑雞已經係一絕了,好多宅男暱埋响屋企打機咋,所以你唔明人地點解咁多粉絲點埋燈跟到佢實羅!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款