登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 今日較有信心的冷門
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )
Author 今日較有信心的冷門
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-04-21 on 19:40
Quote:

On 2011-04-21 16:59, samana wrote:
小弟想講的是大冷馬也是有蜘絲馬迹可尋,祗是要有幻想力及其他理据支持.

光輝仔,明顯地隔夜飞wp及孖寶飞比例偏重(相比q及PQ飞),馬後砲講我揀咗御將軍6UP,光輝仔都有諗過,但始終無信心,所以都幾服老師!

笑馬兄幅圖唔錯, 有d 似我的新產品.......

睇飛, 我唔識, 雖然不是我的選馬標準, 不過一樣要睇實........

周三我就望實 佳同搭御將軍 的QPL, 一度升水至3.0 我的TARGET 水平, 可惜臨出閘最終又回到 2.7...... 就是這0.3倍的緣故, 就令我放棄一注 FULL BET QPL 的命中投注, 不過我一點也不覺得可惜~

Profiles of hkhorsetrack   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-04-21 on 20:05
[quote]
On 2011-04-21 18:30, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-04-21 18:04, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-04-21 14:54, kamchung wrote:
睇飛呵呵,爆冷邊有飛睇架啊?爆呔更無飛睇啦,光是個12檔就嚇走晒的人啦。上次心中有程架無飛啦,一樣爆得,易搏贏12檔都嚇走你啦,久休90天放草四十五停課。重左二十磅,仲要縮程一個從沒上過名的路程,重要排大外檔,用個細路仔,直路都無騎過左閃右閃自動波衝上來爆冷腳。睇飛選馬,中到都唔分好分頭。

1. 首先你認為幾多倍先係冷門? 如果爆冷冇飛睇,我諗船主個網都走左好多人,DB唔止爆冷有飛睇,下場邊隻馬入閘時會跌飛都知,你知唔知呢?
係喎,你唔係交費會員,連150元人仔都慳番,又知得幾多?
2. 易搏贏存在各種疑點,是冇可能投注W,所以我都覺得祗可投注P。你睇清楚隻馬係嚴重內閃,佢係騎唔掂隻馬遮!唔係佢冇騎過!
[/quote單一靠睇飛都可贏錢的話,就唔使刨馬啦,本人絕對不相信單一靠睇飛可贏錢,也不信單一靠睇操練模試可贏錢,跑完是千變萬化的,邊有咁簡單啊,本人買馬早一天已買定,從不管倍率多冷,太熱反怕幕后人無胃口。當然賭到無晒辦法,無從入手,就只有靠睇飛選馬啦。

kamchung兄,請允許小弟講幾句.

1.單一靠睇飛都可贏錢的話,就唔使刨馬啦.

首先,要明白的一件事,做人做事均不能凭單一的依据作出决定,其實睇飛也要結合其他因素去判斷的,我所說的睇飛當然是有異於你的睇熱鬧,嚴格起來說,睇飛也是刨馬的另類方式,祗不過你不懂就輕率地否定了睇飛的作用.
其次,小弟係睇咗飛先正刨馬的,這樣小弟可有效地縮窄范圍,節省大量時間去其他地方揾錢.

2.本人絕對不相信單一靠睇飛可贏錢,也不信單一靠睇操練模試可贏錢.

唔怕兄笑話,小弟賭馬的首要條件是睇飛有異動,其他的反而係次要,小弟雖然賭不大,但確確實實每季有贏錢.

3.本人買馬早一天已買定,從不管倍率多冷,

因為你唔係生意人,更不牮鉹j錢,所以你不懂得如何去推斷你的風險及回報.

4.當然賭到無晒辦法,無從入手,就只有靠睇飛選馬啦

賭馬係旁門左道,講求的係揾快錢,如果係靠睇飛選馬都可以揾到錢的,其他辦法咪諗黎都多舊魚羅,啱嘛?

其實小弟一直都想知道賽馬知識咁渊博的兄台,每季收幾多利潤呢?唔知上季話收費3000大元的贏馬人會籍今季有無起價,仲有無位子呢?

^_^

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-04-21 on 20:16
[quote]
On 2011-04-21 18:30, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-04-21 18:04, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-04-21 14:54, kamchung wrote:
睇飛呵呵,爆冷邊有飛睇架啊?爆呔更無飛睇啦,光是個12檔就嚇走晒的人啦。上次心中有程架無飛啦,一樣爆得,易搏贏12檔都嚇走你啦,久休90天放草四十五停課。重左二十磅,仲要縮程一個從沒上過名的路程,重要排大外檔,用個細路仔,直路都無騎過左閃右閃自動波衝上來爆冷腳。睇飛選馬,中到都唔分好分頭。

1. 首先你認為幾多倍先係冷門? 如果爆冷冇飛睇,我諗船主個網都走左好多人,DB唔止爆冷有飛睇,下場邊隻馬入閘時會跌飛都知,你知唔知呢?
係喎,你唔係交費會員,連150元人仔都慳番,又知得幾多?
2. 易搏贏存在各種疑點,是冇可能投注W,所以我都覺得祗可投注P。你睇清楚隻馬係嚴重內閃,佢係騎唔掂隻馬遮!唔係佢冇騎過!
[/quote單一靠睇飛都可贏錢的話,就唔使刨馬啦,本人絕對不相信單一靠睇飛可贏錢,也不信單一靠睇操練模試可贏錢,跑完是千變萬化的,邊有咁簡單啊,本人買馬早一天已買定,從不管倍率多冷,太熱反怕幕后人無胃口。當然賭到無晒辦法,無從入手,就只有靠睇飛選馬啦。

" 當然賭到無晒辦法,無從入手,就只有靠睇飛選馬啦 "
@唉!賭馬賭到四十幾歲人,自認我至叻,贏馬人嘅高手,賭到無哂辦法,無從入手,就只有踎係深圳繼續賭10元注飛啦,仲要出到話賣貼士呃錢嚟揾馬本,真係可悲,可悲

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-04-21 on 22:38
賣貼士你有資格買咩,會有人信你先得架,話你無料不無料啊,睇你在HDB的發言就知你系咩料啦,睇死你。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-04-22 on 08:26
haha你地都幾嘈得喎,兩個加埋有冇一百歲??

其實邊個叻唔叻有咩所謂??至重要贏錢,和氣生財呀。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-04-22 on 10:55
Quote:

On 2011-04-22 08:26, home wrote:

船兄,你睇吓個點擊率幾高,咁樣先似番個馬網嘅!我唔係認叻。唔係嘈,而係好開心,好有快感呀!kamchung兄姣婆又出嚟,我就唔駛再過澳門啦!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-04-22 on 11:27
[quote]
On 2011-04-21 22:38, kamchung wrote:
賣貼士你有資格買咩,會有人信你先得架,話你無料不無料啊,睇你在HDB的發言就知你系咩料啦,睇死你。
[在直路上,「易搏贏」(見習騎師何澤堯)內閃,十分難以催策。趨近及跑過二百米處時,見習騎師何澤堯難以由左手轉以右手握鞭。

@所以話你成日認自己賓州為大7, 睇吓賽後語喇!
話條靚仔 "冇騎過",連睇都未識睇。

不過,其實我都好欣賞你 " 作嘢 " 嘅本領,真係作得就作,似無似樣,係你個地頭,初初就真係呃左唔少初初賭馬嘅馬迷,但係漸漸俾人清楚你係乜料後就水靜河飛,係Blog話收人3,000會費,話咁快就連個blog都摺埋呃錢。你係其他地方亂吹作嘢冇所謂,但係,係DB就唔容許你亂咁吹水呃人,講埋啲錯誤資料,容乜易你又利用DB呃人,又收3,000元會費嫁。總之,你上嚟DB吹水,我地好歡迎你,但係如果你發放啲假資料詢息,亂咁作嘢嚟呃人,DB係唔可以俾你係度自吹自擂賣廣告嘅!

extrazero

註冊於: 12/12/2009
發帖數目: 35
發表於: 2011-04-24 on 16:46
Quote:

On 2011-04-22 10:55, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-04-22 08:26, home wrote:

船兄,你睇吓個點擊率幾高,咁樣先似番個馬網嘅!我唔係認叻。唔係嘈,而係好開心,好有快感呀!kamchung兄姣婆又出嚟,我就唔駛再過澳門啦!

超高擊率幾

Profiles of extrazero   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款