登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 呢場暖在心頭再贏
Author 呢場暖在心頭再贏
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-10 on 14:47
暖在心頭 再贏到你唔信為止。拖太陽奇妙。好球

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-12 on 15:20
Quote:

On 2011-05-10 14:47, kamchung wrote:

俾三隻流料你地買,仲唔輸死你班友!嗱!想攞堅料,快啲交3,000元做我贏馬人嘅高級會員啦,不過做我嘅高級會員,要講緣份嫁

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-12 on 16:57
Quote:

On 2011-05-12 15:20, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-10 14:47, kamchung wrote:

俾三隻流料你地買,仲唔輸死你班友!嗱!想攞堅料,快啲交3,000元做我贏馬人嘅高級會員啦,不過做我嘅高級會員,要講緣份嫁

kamchung兄,小弟知道你係出呢啲post黎跣阿占的,不過應該就跣佢唔到,佢老屎忽鬼九咁精,上唔到當㗎,仲有呢,DB嘅交費會員有心電圖睇,根本就無人相信你啲"按例",反而小弟覺得你會跣親果幾個打住燈籠跟你揾食嘅"3k"黨,小弟都唔知你點對得住他們,吹水唔抹咀係無用嘅,倒不如出啲真材實料比我地班"粉腸"睇下,咁小弟就大大個服字送比你,果啲招數,响依個网站係唔WORK㗎!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
kkk333

註冊於: 28/05/2010
發帖數目: 13
發表於: 2011-05-12 on 21:16
一條正Q都唔中,今餐食乜餸,你食屎啦,出post害九死人,改名笑九死人啦

Profiles of kkk333   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-12 on 21:56
Quote:

On 2011-05-12 21:16, kkk333 wrote:
一條正Q都唔中,今餐食乜餸,你食屎啦,出post害九死人,改名笑九死人啦

你咁中意食屎,不如講下你師父post咗幾多條正屎Q你中呀,講得出佢边樣叻,小弟即刻接埋,比你師徒玩晒,好唔好?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
kkk333

註冊於: 28/05/2010
發帖數目: 13
發表於: 2011-05-13 on 19:52
我並不是Kamchung,我路見不平,以前常看幾位出貼,每次Kamchung比料,你兩條粉腸就彈三彈四,無人叫你跟,你可以參巧,驚死人哋叻九晒,我見Kamchung最初都無駁你哋,兩條粉腸就得寸進尺係到唱雙黃,有䏲嘅人都睇到邊個無品,馬圈做假係人都知,講乜九嘢步速、晨操晒九氣,我都賭咗幾十年馬,咁易贏餞,你都唔九得閒係到出post。我並唔係甚麽收費會員,唔九需要你兩條粉腸比臉。

--------------------------------------------------------------------------------

Profiles of kkk333   
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-05-14 on 03:56
以上交互對話五彩賓紛. 內容真情可人, 讓人 暖在心頭 拖 太奇妙. 的確好球.

Profiles of marko   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款