登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 5月15日賽前討論之第五場13財源來
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 5月15日賽前討論之第五場13財源來
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-05-12 on 17:07
最近四場都有跟跟呢隻馬,尤其前仗四十倍跑第四,個場賽事要排在大外檔起步,出閘後決心留實衝,轉彎走最外疊衝刺勁強,可惜都只係得個近字。

上仗立心跟番前些少,不過後勁又無晒。

我始終覺得隻馬唔係甘屎馬,至少係四班應該有馬贏。但呢家評四十一分,差一分就會落五班,會唔會到時先郁呢??

請問各位大俠有咩意見??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-12 on 19:22
講起依隻馬,引起我注意就係揾到萊哥騎嗰次,但至今我仲一毫子報未買過,而係在我個file堶惆怜旭迄N寫左四個字, 就係"隨時瞓身",咁今次我買唔買呢?答案係: 唔買!我會等,等,等,等到佢.......就會買啦!同時要講此馬同主馬金百利,你翻查睇石仔點步署此馬,應該就係此馬郁手嘅時候了。

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-16 on 11:20
船兄,相信此馬琴日埋門依200百萬W飛就輸得好唔順,因為輸唔緊要,起碼都要有一段睇吓掛,但結果就一段都冇得睇,咁究竟係幕後人老點,抑或係賭馬集團啲高手計錯數,答案就真係天曉得啦!講番隻馬好順埋減埋一分落五班了,咁石哥又點步署呢?就真係要花啲時間同依條仲矮過我嘅矮仔石鬥踱吓,最緊就要睇實依隻馬未來重態係點?其實此馬落到五班就係人都知係提款咭,咁就要同石哥鬥耐性啦!

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-05-16 on 13:16
係呀,但我估計佢出擊路程係千二米。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
馬神IIbaggioLEOcheng

註冊於: 21/08/2006
發帖數目: 249
發表於: 2011-05-16 on 13:34
cases 同 百事凰 差唔多

Profiles of baggioLEOcheng   
bluechips

註冊於: 02/04/2006
發帖數目: 302
發表於: 2011-05-16 on 20:27
Quote:

On 2011-05-16 11:20, JimmyMa wrote:
咁究竟係幕後人老點,抑或係賭馬集團啲高手計錯數,答案就真係天曉得啦!

小弟愚見老點多.

賭馬集團怎會由 約9倍打到落3.7倍.
假設 隻馬在該埸有優勢)
1.投注100萬, W可能是7倍, W就有700萬,輸就90萬.
2.投注300萬, W可能是4.5倍, W就有1,350萬, 輸就270萬.

請問 閣下會選 1定2呢?

估計該場馬,該等有錢人輸>600萬.

Profiles of bluechips   
bluechips

Quote:

On 2011-05-16 11:20, JimmyMa wrote:
咁究竟係幕後人老點,抑或係賭馬集團啲高手計錯數,答案就真係天曉得啦!

小弟愚見老點多.

1.投注100萬, W可能是7倍, W就有700萬,輸就90萬.
2.投注300萬, W可能是4.5倍, W就有1,350萬, 輸就270萬.

bluechips

Quote:

小弟愚見老點多.

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-16 on 21:25
Quote:

On 2011-05-16 20:27, bluechips wrote:
Quote:

小弟愚見老點多.

Blueclips兄,我講嘅嘢通常都有白紙黑字,唔會亂吹嘅!
15/5 15:02 R5 13 1,355.2k 3.7
15/5 15:01 R5 13 1,098.8k 5.35
15/5 14:59 R5 13 54.1k 9

bluechips

發表於: 2011-05-16 on 21:36
Quote:

Blueclips兄,我講嘅嘢通常都有白紙黑字,唔會亂吹嘅!
15/5 15:02 R5 13 1,355.2k 3.7
15/5 15:01 R5 13 1,098.8k 5.35
15/5 14:59 R5 13 54.1k 9

只是W彩池嗎?

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款