登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 冷馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 冷馬
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-21 on 15:10
Quote:

On 2011-05-21 11:31, kamchung wrote:
上次1600試前速氣量。今次1200估計放唔出。會留后試後勁。一般試完今次后再用小將減多幾磅轉場跑會更好。谷草對手弱一些。容易搵食的。今次對手超強,快樂無窮已是只超班馬。總有軒轅勇將評分新低超輕磅。好難過呢二關。

又話留後跑嘅?點俾策騎指示嫁?

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-21 on 15:16
叫你拖腳姐,我都有拖腳啊。4320 20-05-2011
14:24 沙田
星期六 獨贏及位置 5 場 9 軒轅勇將 4326 20-05-2011
14:25 沙田
星期六 孖寶 5 場 9 軒轅勇將
6 場 6 紅旗勇將 + 7 堅旺財 4314 20-05-2011
14:22 沙田
星期六 連贏位置Q 5 場 9 軒轅勇將 拖 2 快樂無窮 +
14 民和國富 $10

4317 20-05-2011
14:23 沙田
星期六 位置Q 5 場 9 軒轅勇將 + 13 心中有勁
重心系軒轅勇將做膽

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-21 on 15:24
Quote:

On 2011-05-21 15:16, kamchung wrote:
星期六 獨贏及位置 5 場 9 軒轅勇將 4326 20-05-2011
6 場 6 紅旗勇將 + 7 堅旺財 4314 20-05-2011
星期六 連贏位置Q 5 場 9 軒轅勇將 拖 2 快樂無窮 +
14 民和國富 $10

重心系軒轅勇將做膽

咁你就冇我咁威啦!唔好睇少P2x3呀,買100元注都收幾多啦?(你計啦!) 呵呵!我今日又贏到笑囉!

21-05-2011
14:28 沙田
星期六 過關 位置
2X3 4 場 6 龍勝
5 場 13 心中有勁

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

發表於: 2011-05-21 on 15:25
五場 軒轅勇將 減夠分即用澤仔。睇來可贏,此馬新馬時只輸旅英駿駒,居四班只要負輕磅超級
快樂無窮 近二次贏馬未段時間快。演出穩定,只是加十磅有少少阻力.位置機會較大
心中有勁 次次排檔差,今次也排檔差,評分則大利,只宜拖一票。
民和國富 上次增程1600米放足1100米才力弱,試準后回縮1200米,最后試跑見靚,可搏一次,大冷腳
賽前分析比的會員睇的

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-05-21 on 15:30
Quote:

On 2011-05-21 15:24, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-21 15:16, kamchung wrote:
14 民和國富 $10

重心系軒轅勇將做膽

咁你就冇我咁威啦!唔好睇少P2x3呀,買100元注都收幾多啦?(你計啦!) 呵呵!我今日又贏到笑囉!

21-05-2011
14:28 沙田
星期六 過關 位置
2X3 4 場 6 龍勝
5 場 13 心中有勁

老人家好野啊,龍勝我都有睇,增程2000米回縮1400用個都爾。騎練七比零。嚇走左我,潘騎的馬我會買。只系拖一下腳。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款