登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 足球都可以亂買架!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 足球都可以亂買架!
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-05-21 on 19:01
開左呢個thread,講多兩場波先。

我估今晚些路迪及皇馬會玩野!

對面海
馬瑟韋爾 受讓球半
艾美利亞 受讓兩球

馬會的話,我就會買兩個讓球和搏一搏,中一場都有DD錢贏吧?!

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-05-21 on 19:07
Quote:

On 2011-05-21 18:59, hinchung wrote:
sam哥,今晚二千堅尼有無心水?hehehehe
我想買2.8Q/QP算了。

Quote:

On 2011-05-21 18:56, samana wrote:
Quote:

On 2011-05-21 18:54, hinchung wrote:
Ricky, 你引唔到我架!hahahah
因為我都無期貨戶口,我亦唔會去開架喇XDDD
好多All placement既股票去玩下仲好~~
我今年已經接過一隻,今年仲有兩、三隻俾我接去玩呢。
其實我份人可能係怕死呀....買馬大D都唔安樂,所以先買咁細之嘛,hahaha
就算all placement d 朋友俾我,我都左諗右諗先要既~~~所以見我做期貨....我驚....驚...喎~~

Quote:

On 2011-05-21 18:46, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-05-21 14:29, hinchung wrote:
唔得呀...恆指呢...會入肉架!hahaha
我呢D雞仔注,亂估唔中無所謂!
恆指估唔中50蚊點架~~haha
細期都10蚊點,一起身唔知唔見左幾多~~
賭馬賭波只賭現金,唔篤手指的話,大吉利是輸極有個譜嘛~~hahaah
不過說回現實好多股票係唔需要亂估的XD
有些時候係差不多贏左九成:P

反正都係靠估搶錢,hinchung兄你可以估多樣嘢嘛!玩期指我唔過晏過夜㗎,就算過要過夜都係相對贏輸,睇啱買入/沽出位開倉,放好止蝕同漲價點數位,除非大户突然掃倉止蝕唔到先會輸無止點咋!諗諗佢啦...你感唔感覺到我頭頂有對角呢?哈哈...

賭埋今晚和明天的海外馬先,期指要拜一......

哈哈,你都問到我了,不如問馬神仲好,佢有"按例"抄呀!

我睇賠率買架,セ馬都未知
6-7雙Q@20x2,
7#10W50p,
100文上樓!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-05-22 on 14:46
Quote:

On 2011-05-21 18:54, hinchung wrote:

所以叫我做期貨....我驚....驚...喎~~

魔鬼又嚟喇...戰勝心魔敵自我,期指真係好玩喎!

如果你可以響每個交易日9:15~12:00/13:30~16:15坐定定睇住幅期指分鐘圖,你就有初步條件參與呢個搶錢game喇...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款