登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 如果你想威!
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 如果你想威!
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-05-28 on 21:33
睇左明日嘅形勢,明日冇九場都有8場跑熱門,咁如果你想認威威,我就教你一個方法,就係明日買哂一至11場,每場嘅四大熱門W,每隻10元,咁11場x40,總投注就係$440.-
但係買法就要特別注意,你要每場單獨填四張W飛,分開嚟買喎,到時跑完,就post中左張飛上嚟俾人睇,你話幾威呢,不過記得唔好俾人睇個投注額,係10蚊呀!
咁你一日中8.9隻W,人人見你咁有料,咁你遲啲就可以名正言順咁,招收啲高級會員收會費啦,係唔係呀!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-05-28 on 21:48
呢招叫自輸欺人,kam兄唔會做o既...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-05-28 on 22:03
此方法是那些自作聰明低俗的人先會稔得到的。,本人則並不會如此做法,有咩咁威,徒有虛名有何用,招收會員也不會來此。在此聲明。本人已收夠會員,並不會再招收任何會員,特此聲明!!!!

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-28 on 22:08
Quote:

On 2011-05-28 21:48, rickytlb wrote:
呢招叫自輸欺人,kam兄唔會做o既...

喂!點會自輸呀!你識唔識計數嫁,總投注都係440蚊,當你中8場W, 仲一個唔好彩,有兩,三場好似神駒咁,次熱W都有10倍,加埋都幾襟計,分分鐘有賺添!再者,小財唔出,大財點入,想人入局,就梗係出小小本錢架啦,唔好忘記,第日收高級會員收5,000蚊一個,10個都5皮啦,你話幾和味呢!

龍王kamchung

發表於: 2011-05-28 on 22:16
無謂同呢的心胸狹窄的人講野啦,經常以小人之心度君子之腹,真小人也》》佢自己可能經常用呢招招搖撞騙,所以先會諗到的咁難的野。證明此人心術不正。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-05-29 on 09:45
Quote:

On 2011-05-28 22:16, kamchung wrote:
無謂同呢的心胸狹窄的人講野啦,經常以小人之心度君子之腹,真小人也》》佢自己可能經常用呢招招搖撞騙,所以先會諗到的咁難的野。證明此人心術不正。

我諗你估都估唔到,你咁契弟,有人仲契弟過你。你講得冇錯,如果我唔係咁心胸狹窄,又係小人,又點會知道贏馬人,我至叻,kamchung同埋...都係你同一個人呢!又點會知道你post上嚟啲飛,係投注模式,日期,時間,投注號碼暴露哂你啲下三流技倆呢!咁以後係DB作嘢,就要小心啲啦,唔係又俾我踼爆哂就唔好啦

龍王kamchung

發表於: 2011-05-29 on 11:54
Quote:

On 2011-05-29 09:45, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-05-28 22:16, kamchung wrote:

我諗你估都估唔到,你咁契弟,有人仲契弟過你。你講得冇錯,如果我唔係咁心胸狹窄,又係小人,又點會知道贏馬人,我至叻,kamchung同埋...都係你同一個人呢!又點會知道你post上嚟啲飛,係投注模式,日期,時間,投注號碼暴露哂你啲下三流技倆呢!咁以後係DB作嘢,就要小心啲啦,唔係又俾我踼爆哂就唔好啦

所以話你是小人就系小人,如果要一場買四只大熱的W,使唔使分開唔同時間買啊,一次過買就得啦,你系唔系老人癡呆症發作啊。大腦神經搭錯線啊。人家隔夜買定,再越睇越有信心,加注得唔得啊。同一只馬都分多皆段落飛啦。

rickytlb

發表於: 2011-05-29 on 12:01
kam兄唔好嗌交住,今日賽事整隻江湖救急馬嚟救吓命先...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2011-05-29 on 12:52
金剛驃睇下縮程得唔得。

rickytlb

發表於: 2011-05-29 on 12:55
Quote:

On 2011-05-29 12:52, kamchung wrote:
金剛驃睇下縮程得唔得。

2/14 OK

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款