登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 吳家晉無寶不落
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 吳家晉無寶不落
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-06-26 on 17:17
Quote:

On 2011-06-26 16:58, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-06-26 16:10, samana wrote:
軒轅勇將都無理由唔捧啲嘅!

呢只馬次次贏馬都系排內檔,今次轉外檔又升班只減幾磅。點買啊。我就飛左佢啦。

你咪成日係度亂9咁講啦。隻馬上季排外檔贏過啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-06-26 on 17:42
Quote:

On 2011-06-26 17:17, home wrote:
Quote:

On 2011-06-26 16:58, kamchung wrote:

Quote:

On 2011-06-26 16:10, samana wrote:

呢只馬次次贏馬都系排內檔,今次轉外檔又升班只減幾磅。點買啊。我就飛左佢啦。

哈哈,連馬后砲都打唔準,睇黎果幾仟條數据都係流嘢,無中生有已!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-06-26 on 17:47
大家小安無燥,跑埋呢場睇吓隻3w唔w到先,我啲兄弟坐緊黃巴士上大陸捉kam兄落嚟明晚去會聚,到時...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-06-26 on 17:49
Quote:

On 2011-06-26 17:42, samana wrote:
Quote:

On 2011-06-26 17:17, home wrote:
Quote:

Quote:

哈哈,連馬后砲都打唔準,睇黎果幾仟條數据都係流嘢,無中生有已!

喂!Kam兄講嘅係剩計今季喎,上季係唔計數嘅,你地唔好下下執住啲錯"字眼"嚟吹嘢呀!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2011-06-26 on 18:00
Quote:

On 2011-06-26 17:47, rickytlb wrote:
大家小安無燥,跑埋呢場睇吓隻3w唔w到先,我啲兄弟坐緊黃巴士上大陸捉kam兄落嚟明晚去會聚,到時...

好彩今日唔使靠大熱門揾食啫

5253 26-06-2011
12:33 沙田
星期日 過關 獨贏
2X3 1 場 7 頭等艙
4 場 8 時時有機
5275 26-06-2011
14:05 沙田
星期日 位置 4 場 8 時時有機
5257 26-06-2011
13:04 沙田
星期日 獨贏 2 場 14 步如飛
5258 26-06-2011
星期日 位置 2 場 14 步如飛
5289 26-06-2011
15:08 沙田
星期日 獨贏 5 場 5 友瑩果
5290 26-06-2011
星期日 位置 5 場 5 友瑩果

kAM兄唔貼小弟至敢貼咋!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2011-06-26 on 18:03
占兄,你應該早D黎啦,佢菊花痕左全日,你都唔理佢,
佢依家搞笑兄勒,你要負全責。

Profiles of shwong   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-06-26 on 18:09
講左幾萬次,貼馬輸贏好少事,你之前貼馬跑完無影無蹤個D,都無人捉過你後腳。

但你硬係要踩住人地上,想幫你都幫唔到。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-06-26 on 18:19
Quote:

On 2011-06-26 18:00, samana wrote:
Quote:

On 2011-06-26 17:47, rickytlb wrote:

好彩今日唔使靠大熱門揾食啫

5253 26-06-2011
12:33 沙田
星期日 過關 獨贏
2X3 1 場 7 頭等艙
4 場 8 時時有機
5275 26-06-2011
14:05 沙田
星期日 位置 4 場 8 時時有機
5257 26-06-2011
星期日 獨贏 2 場 14 步如飛
5258 26-06-2011
星期日 位置 2 場 14 步如飛
5289 26-06-2011
星期日 獨贏 5 場 5 友瑩果
5290 26-06-2011
星期日 位置 5 場 5 友瑩果

kAM兄唔貼小弟至敢貼咋!

你4場隻時時有雞係kam兄嘔出嚟嘅,全靠佢先有本錢買5場隻5友瑩果咋!哈哈...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

發表於: 2011-06-26 on 20:25
Quote:

On 2011-06-26 18:03, shwong wrote:
占兄,你應該早D黎啦,佢菊花痕左全日,你都唔理佢,
佢依家搞笑兄勒,你要負全責。

哈哈,菊花精?雅俗共賞也!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款