登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

血統研究及外國賽事資料
管理員: dash, marco, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 血統研究及外國賽事資料 >> 七月盃賽馬日越洋轉播來港受注
Author 七月盃賽馬日越洋轉播來港受注
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-07-04 on 15:27
香港賽馬會定於七月九日星期六晚上,從英國新市場馬場即時轉播七月盃賽馬日其中六場賽事來港,並設立彩池接受投注。

新市場馬場的夏季賽事,均在七月賽道上舉行,其中最備受矚目的盛會,是為期三天的七月嘉年華。

多匹全球速度最快的純種賽駒,將列陣歐洲最高榮譽短途大賽七月盃(國際一級賽1200米,供三歲及以上馬參加)。此賽是世界短途挑戰賽其中一個分站,亦是在新市場馬場這個英國賽馬大本營舉行的唯一一項短途一級賽,對馬匹的配種價值具有指標作用,是一場十分重要的賽事。除了七月盃之外,當日轉播來港的賽事,亦包括為具備冠軍馬潛質的兩歲賽駒而設的超級錦標 (國際二級賽1400米)、三場競爭激烈的第二班讓賽,以及一場只供雌馬參加的處女馬賽。

七月盃賽馬日各場越洋轉播賽事的最後宣佈出賽馬匹名單,將於七月七日星期四晚上公佈。

LIUP,今次我會跟住你買...等你指示~
今季番身靠呢鋪~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2011-07-05 on 01:50
Quote:

On 2011-07-04 15:27, home wrote:
...
今季番身靠呢鋪~

船兄, 小弟今個星期有個project要埋尾工作超忙, 恐冇暇眷顧刨馬仔, 恕今趟要開小差。

今次七月盃賽馬日越洋轉播, 希望看到hkdb新進伯樂RM仔, 怎樣分析這些(在港)未曾出賽之馬匹。

Profiles of liup   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-07-05 on 11:24
good ...it's time for another "F4" battle.

Profiles of rodney     
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-07-05 on 12:05
Quote:

On 2011-07-04 15:27, home wrote:

今季番身靠呢鋪~

咁啱liup果日唔得閒放料,係咪啟示船主你將果日嘅投注額注入明晚谷夜最後一戰呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-07-05 on 12:32
Quote:

On 2011-07-05 12:05, rickytlb wrote:
Quote:

今季番身靠呢鋪~

咁啱liup果日唔得閒放料,係咪啟示船主你將果日嘅投注額注入明晚谷夜最後一戰呢?

香港馬,馬會一日最多只可以羅我三舊水,外國馬唔同,吸引力大,一日試過羅我五舊水。

所以谷田我都係三舊一日。

至於七月盃,Liup放假既話,就等獲利推介兩隻,RM仔都畀兩隻,咁就攪掂。仲有BENNY同阿SIR。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
RM仔RyanMorre

註冊於: 20/08/2010
發帖數目: 452
發表於: 2011-07-09 on 17:13
Quote:

On 2011-07-05 12:32, home wrote:
Quote:

On 2011-07-05 12:05, rickytlb wrote:
Quote:

今季番身靠呢鋪~

香港馬,馬會一日最多只可以羅我三舊水,外國馬唔同,吸引力大,一日試過羅我五舊水。

所以谷田我都係三舊一日。

至於七月盃,Liup放假既話,就等獲利推介兩隻,RM仔都畀兩隻,咁就攪掂。仲有BENNY同阿SIR。

多謝liup師兄同船主比個機會我參與下海外賽事

S1-1:
[3]稜堡
計近況及賽績乃屬不二之選。
[6]明珠匯
看績增程更妙, 上仗增至1400米已可大勝七馬位, 由於毛色肖母, 雖親母賽績曳, 但血統有長力支持, 直路賽不成問題。

S1-2
[7]海灣碼頭
[17]爵士王

S1-3
[10]重要證人
[15]愛盛名

S1-4
[2]西雅圖路
抖左半年,上仗熱身後,今仗或更穩且擅直路賽
[10]熱帶節拍
末段強,但注意有昂頭習慣

S1-5
[9]寵物豬
剛戰兩度嚴重受阻得第四,同場十號更是剛仗對手
[10]珍美夫人
同父馬較早熟,檔好可望獲勝

S1-6
[3]音樂奇才
[7]大無極

其餘交番獲利兄提供

Profiles of RyanMorre   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款