登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 黃汝安送行馬
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 黃汝安送行馬
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-08 on 23:03
九場(明興寶寶)贏唔贏得睇蔡生只(陽明飛飛)啦.應該坐二望(陽明飛飛)

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2011-07-08 on 23:50
老蔡话只。阳明飞飞系生日礼物哦。。甘安哥连送行马都没?

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-07-09 on 11:03
Quote:

On 2011-07-08 23:03, kamchung wrote:
九場(明興寶寶)贏唔贏得睇蔡生只(陽明飛飛)啦.應該坐二望(陽明飛飛)

我又唔覺得依隻馬有機會喎!一隻咁嘅三歲馬,上場有啲走勢,就贏得?我就唔信,安哥又點會為左送行而谷盡此馬去搏此場,我諗滇仔都唔會,再者面對幾隻大熟當勇馬,第二仗出,咁都去搏咪盞隻3歲馬搏傷,如果因為話安哥送行而成熱門之一,就更無謂!總之,買嗰個就要秤一秤斤両先啦!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

發表於: 2011-07-09 on 18:37
Quote:

On 2011-07-09 11:03, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-08 23:03, kamchung wrote:

我又唔覺得依隻馬有機會喎!一隻咁嘅三歲馬,上場有啲走勢,就贏得?我就唔信,安哥又點會為左送行而谷盡此馬去搏此場,我諗滇仔都唔會,再者面對幾隻大熟當勇馬,第二仗出,咁都去搏咪盞隻3歲馬搏傷,如果因為話安哥送行而成熱門之一,就更無謂!總之,買嗰個就要秤一秤斤両先啦!

什麼誣論啊,三歲仔唔可以搏馬怕谷傷,方天下之大誣啊!!!我就會攞來做膽拖三只熱門啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-07-09 on 18:53
Quote:

On 2011-07-09 18:37, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-09 11:03, JimmyMa wrote:
Quote:

什麼誣論啊,三歲仔唔可以搏馬怕谷傷,方天下之大誣啊!!!我就會攞來做膽拖三只熱門啦。

依個係黃汝安,唔係屈雅達,林洪飛更唔係苗禮德。咁我代表馬會多謝你30大元囉!

龍王kamchung

發表於: 2011-07-09 on 21:00
Quote:

On 2011-07-09 18:53, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-09 18:37, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

依個係黃汝安,唔係屈雅達,林洪飛更唔係苗禮德。咁我代表馬會多謝你30大元囉!

三十大元就想交易了,起馬都買320大元支持安哥榮休啦。

龍王kamchung

發表於: 2011-07-09 on 21:01
Quote:

On 2011-07-09 21:00, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-09 18:53, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

7034 09-07-2011
17:21 沙田
星期日 獨贏及位置 9 場 11 明興寶寶 $100

$200.00

龍王kamchung

發表於: 2011-07-09 on 21:04
Quote:

On 2011-07-09 21:01, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-09 21:00, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

$200.00

7010 09-07-2011
17:16 沙田
星期日 連贏位置Q 9 場 11 明興寶寶 拖 4 醒目精英 +
10 陽明飛飛 + 14 氣定神閒 $20

$120.00 一於支持安哥榮休!!!!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-07-09 on 21:08
Quote:

On 2011-07-09 21:04, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-09 21:01, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

$200.00

7010 09-07-2011
17:16 沙田
星期日 連贏位置Q 9 場 11 明興寶寶 拖 4 醒目精英 +
10 陽明飛飛 + 14 氣定神閒 $20

$120.00 一於支持安哥榮休!!!!

多謝!多謝!

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-07-09 on 22:11
我對馬就乜都唔識, 我只知道要買黃汝安退休馬, 馬偉昌送行馬, 蘇保羅畢業馬, 梁明偉棄騎馬,雄心威龍助慶同主馬,告東尼破格馬, 梁家俊復出馬,再加韋達四場W(=100W)馬.

輸死一件事.

Profiles of marko   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款