登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 某兄要减肥了?
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 某兄要减肥了?
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2011-10-25 on 14:59
占爺: 你雖是估,卻大可能估中了,不是5串31嘛,但也很可能不是4串15,而是想串人,變成比人串!

Sam哥: 減肥的銀兩可以自己印,仲唔使用你啲墨盒,何樂而不為。

Profiles of pmengineers   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-25 on 15:09
PM兄,你對贏兄個性確實太不了解了,我絶對相信贏兄係無造假的!可能在過往你對贏兄的落飛手法太不了解,因你過往沒有像我對贏兄的個性去刻意的分析吧!贏兄,唔駛 " 興 " 呀!老占絶對相信你!

Profiles of JimmyMa   
pmengineers

Hong Kong
發表於: 2011-10-25 on 15:20
Quote:

On 2011-10-25 15:09, JimmyMa wrote:
PM兄,你對贏兄個性確實太不了解了,我絶對相信贏兄係無造假的!可能在過往你對贏兄的落飛手法太不了解,因你過往沒有像我對贏兄的個性去刻意的分析吧!贏兄,唔駛 " 興 " 呀!老占絶對相信你!

占爺:
我是在羡慕啊1
我苦思擺除做苦力的方法,
遍尋做老細的思維。
自我陶醉,自我塗烏,自我感覺良好,毎日每刻都可以做佬細......
我除咗走去入住精神院,還有那堿O天堂呢。
苦力PM字

pmengineers

Hong Kong
發表於: 2011-10-25 on 15:29
再寫一言:
那些擁有特權級別的佬細,
不只開賽過終點後可落纜,
更可在數場後才施施然過關斬將,
我只有羨慕的份兒,
怎會懷疑他人做假呢,
佬細的特權級別及做事方式並不是我們做苦力階級的可比。
苦力PM字

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-25 on 15:50
Quote:

On 2011-10-25 15:29, pmengineers wrote:
再寫一言:
那些擁有特權級別的佬細,
不只開賽過終點後可落纜,
更可在數場後才施施然過關斬將,
我只有羨慕的份兒,
怎會懷疑他人做假呢,
佬細的特權級別及做事方式並不是我們做苦力階級的可比。
苦力PM字

PM兄,见你做上面啲資料出嚟,我都好羡慕你,因為我就一啲都唔識,就好似我個手提電話一樣,我剩係識用嚟聽電話,連發短訊都唔識!至於最頂某
人的紀錄,祗要你再翻查佢先前post上過嚟嘅資料,耐心分析吓,此人買馬嘅手法,咪又係得啖笑

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-10-25 on 16:06
Quote:

On 2011-10-25 14:59, pmengineers wrote:
占爺: 你雖是估,卻大可能估中了,不是5串31嘛,但也很可能不是4串15,而是想串人,變成比人串!

Sam哥: 減肥的銀兩可以自己印,仲唔使用你啲墨盒,何樂而不為。

老夫嘆為觀止矣!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-25 on 18:35
科技真係進步得好快。
唔知馬會睇到,會唔會唔派彩呢??
haha~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-25 on 19:19
Quote:

On 2011-10-25 18:35, home wrote:
科技真係進步得好快。
唔知馬會睇到,會唔會唔派彩呢??
haha~~

呢條粉腸又想串人,可能你無留意日期吧。賽日是十月二十三日。本人買馬是二十二日已下早飛,出POST出貼也是早一天。你睇下日期啦,本人是早一天落定飛的,非當天才落飛。所以投注都是提前一天,當日只是補飛。所以本人從不理咁多啦,本人差不會受任何現在倍率扞擾。睇準就提前一天已可下注。並非那些靠睇飛才有能力選馬的人。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-10-25 on 19:29
Quote:

On 2011-10-25 14:59, pmengineers wrote:

小人想串人又唔睜大只眼睇清楚所有字眼,只會睇開跑時間,所以話以小心之民度君子之腹,呢句知來形容呢類人真系無錯!!!感歎此網有如此低俗的人類。想串人反比人串。!!!呢句話來形容下自己吧!!!

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-10-25 on 19:33
Quote:

On 2011-10-25 19:29, kamchung wrote:
Quote:

小人想串人又唔睜大只眼睇清楚所有字眼,只會睇開跑時間,所以話以小心之民度君子之腹,呢句知來形容呢類人真系無錯!!!感歎此網有如此低俗的人類。想串人反比人串。!!!呢句話來形容下自己吧!!!

老占有無過隔離網偷睇我的料啊,中到開巷啊。仔仔女女-帝豪駿駒,康駿 -不老英雄。都系單Q就中啊。今期倍率王積分王本人貼二只馬都中頭馬,

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款