登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 发掘赌马人才!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 发掘赌马人才!
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-26 on 18:20
贏兄,你講既都好正確呢!

但係那些有大老闆或者係外圍佬既顧問,如果都在網上成日講自己贏乜贏乜的話,我估佢地死左九萬世了!

做得呢D師爺既,一來真係好有料,二來一定好口密的!唔知會唔會咁呀?我都係聽回來的!

Profiles of hinchung   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-26 on 18:34
當你成為佢地師爺后就封口了,仲會在網上發料嗎。目前只是找老板的前奏。多少要比的堅料出來,抛磚引玉嗎/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-26 on 18:44
Quote:

On 2011-10-26 18:34, kamchung wrote:
當你成為佢地師爺后就封口了,仲會在網上發料嗎。目前只是找老板的前奏。多少要比的堅料出來,抛磚引玉嗎/

都係,係網上成千上萬既馬迷,都認為佢自己係最叻,點解仲要賭一百幾十蚊馬??咪因為懷才不遇,空有一身好武功。

十個九個都係咁架啦,多於琲e沙數

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-10-26 on 19:00
Quote:

On 2011-10-26 18:44, home wrote:
Quote:

On 2011-10-26 18:34, kamchung wrote:

都係,係網上成千上萬既馬迷,都認為佢自己係最叻,點解仲要賭一百幾十蚊馬??咪因為懷才不遇,空有一身好武功。

有的人明明可做皇帝,都唔會做啊。是佐輔之材,好似諸葛亮咁,明明可自己做皇帝都唔做啊。賭得大的心臟可能受不起,跳得太快啊。都系幫人發達好的。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2011-10-26 on 23:49
Quote:

On 2011-10-26 18:44, home wrote:
Quote:

船主,我一早已知道自己水皮了,所以都寫下食寫下戲就算了

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-27 on 07:31
河馬仔,點同呢,至少你唔係打算咩搏人投注,又或者收月費賣貼士個D。

你寫文章都只係純粹分享,而且你加呢D新野落去,成件事都好左啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-10-27 on 10:56
Quote:

Quote:

有死就旦家佬死呀嘛,成砵蘭街都係依啲古滑仔啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-27 on 11:35
Quote:

On 2011-10-27 10:56, samana wrote:
Quote:

Quote:

SAM哥就講得啱啦!其實依一招咁低招,大把馬騮用緊啦," 輸左記數,下次中左扣翻數,贏左就收數"。有皇帝邊個唔想做,但係自己知自己事,自己冇料不如做軍師好過,所謂公食有得食,婆死又有得食。皇帝有後宮三千,做佢軍師冇一百都有50啦!都有排玩,玩到脚仔軟啦!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

發表於: 2011-10-27 on 12:38
Quote:

On 2011-10-27 11:35, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-27 10:56, samana wrote:
Quote:

Quote:

SAM哥就講得啱啦!其實依一招咁低招,大把馬騮用緊啦," 輸左記數,下次中左扣翻數,贏左就收數"。有皇帝邊個唔想做,但係自己知自己事,自己冇料不如做軍師好過,所謂公食有得食,婆死又有得食。皇帝有後宮三千,做佢軍師冇一百都有50啦!都有排玩,玩到脚仔軟啦!

如果你無料,我睇唔使三二個回合,你就被譽被人炒啦。呢的野無得騙人架。事實勝於一切。有料無料,三二個回合就知道啦,

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-10-27 on 16:54
Quote:

On 2011-10-27 12:38, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-27 11:35, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

如果你無料,我睇唔使三二個回合,你就被譽被人炒啦。呢的野無得騙人架。事實勝於一切。有料無料,三二個回合就知道啦,

我都想DB的朋友見證下,贏大哥點樣在三二個回合內說服東莞大亨簽你做軍師,享受50佳丽之艷福!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款