登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 高柏新
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 高柏新
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-11-11 on 10:23
呢條友都幾有叫座力,開倉唔夠兩個月,養馬量經已有52匹。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-11-11 on 11:01
Quote:

On 2011-11-11 10:23, home wrote:

佢嘅練馬功夫真係唔錯,啲馬拉出嚟都好睇得,不過係操練模式上仍然見幾閃縮,暫時冇一個固定模式操馬,同時佢算係有胸襟廣闊之人,唔會學老苗一唔滿意就炒魷,對卓利都算唔錯,幾有人情味!

Profiles of JimmyMa   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2011-11-11 on 11:35
占兄,但好多高廄馬卓利操完換第二個跑喎,anyway下周三隻「恭喜發財」會唔會形勢易轉?巫斯義操完俾卓利跑而贏馬?(巫斯義肯定做唔到113磅啦)

占兄點睇呢隻?
Quote:

On 2011-11-11 11:01, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-11-11 10:23, home wrote:

佢H練馬功夫真係唔錯,啲馬拉出嚟都好睇得,不過係操練模式上仍然見幾閃縮,暫時冇一個固定模式操馬,同時佢算係有胸襟廣闊之人,唔會學老苗一唔滿意就炒魷,對卓利都算唔錯,幾有人情味!

Profiles of andrew410   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-11-11 on 11:47
Quote:

On 2011-11-11 11:35, andrew410 wrote:
占兄,但好多高廄馬卓利操完換第二個跑喎,anyway下周三隻「恭喜發財」會唔會形勢易轉?巫斯義操完俾卓利跑而贏馬?(巫斯義肯定做唔到113磅啦)

占兄點睇呢隻?
Quote:

On 2011-11-11 11:01, JimmyMa wrote:
Quote:

佢H練馬功夫真係唔錯,啲馬拉出嚟都好睇得,不過係操練模式上仍然見幾閃縮,暫時冇一個固定模式操馬,同時佢算係有胸襟廣闊之人,唔會學老苗一唔滿意就炒魷,對卓利都算唔錯,幾有人情味!

楊兄,就系因為卓利明知冇得騎,都抵得諗去操,新哥遲早一定有一隻唔係輕磅馬俾佢去爆,當然新哥亦計過隻馬係超級馬啦!至於隻發財,明顯兩次卓利騎唔掂,睇埋下星期一最後試跑再作决定啦!

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2011-11-11 on 21:51
據說還有一少批新馬將會到港,應該可以短期內爆倉。我總覺得他,仍然適應在港練馬,他依然未真正發力,最近他出馬開始多了,應該會陸續交出一張不錯的成績表。

Profiles of shimari   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-11-11 on 22:11
睇佢手馬都無乜點郁用,跑得又少。
呢條友真係要落足眼力吼下。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2011-11-12 on 02:27
有個同事季前同佢飯聚,問佢:「成個倉覺得邊隻馬最好?」

當時佢答:「高一線」。

信既周日就買少少啦。

Profiles of andrew410   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-11-12 on 11:21
Quote:

On 2011-11-12 02:27, andrew410 wrote:

信既周日就買少少啦。

依隻馬質素係霍大少時已表露無遺,但隻馬健康好似麻麻,佢13/7已過房,但8.9月都操操吓停過課,如果係冷門尚可玩吓,我就抱觀望態度多啲!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-11-13 on 15:56
7009 13-11-2011
15:34 沙田
星期日 獨贏及位置 6 場 5 高一線 + 12 城市之都 $10
$40.00 $178.50

7010 13-11-2011
15:34 沙田
星期日 連贏位置Q 6 場 5 高一線 + 12 城市之都 $20
$40.00 $1,209.00

嘻嘻...多謝哂!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-11-13 on 15:56
Quote:

On 2011-11-12 11:21, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-11-12 02:27, andrew410 wrote:

信既周日就買少少啦。

依隻馬質素係霍大少時已表露無遺,但隻馬健康好似麻麻,佢13/7已過房,但8.9月都操操吓停過課,如果係冷門尚可玩吓,我就抱觀望態度多啲!

贏到咁輕鬆,祗要隻馬健康冇問題再操得,係三班又可以執多場囉。不過,唔知新哥會唔會食左豹子胆用卓利上二班負輕磅跑呢?

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款