登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 有個奇特的諗法
Author 有個奇特的諗法
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-02-11 on 10:28
又係周六草泥馬,預咗出彩虹㗎啦!
睇返夜賠,十有四係WP不同大熱,今早的W飛,十有五是5倍以上,半夜落飛的冷馬多到十幾廿隻,真係唔爆就有鬼了,雖然中意冷品,居然自己度到惊起身上黎,諗咗過幾奇特的方法,如果今日買全歺WQ,唔知會唔會有啲執下呢,等跑完計下數先!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-02-11 on 10:41
Sam sir, this 奇特的諗法 would work today, for sure you will win..

Profiles of fatmanchai   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-02-11 on 14:51
Quote:

On 2012-02-11 10:28, samana wrote:
睇返夜賠,十有四係WP不同大熱,今早的W飛,十有五是5倍以上,半夜落飛的冷馬多到十幾廿隻,真係唔爆就有鬼了,雖然中意冷品,居然自己度到惊起身上黎,諗咗過幾奇特的方法,如果今日買全歺WQ,唔知會唔會有啲執下呢,等跑完計下數先!

跑左四場都好大鑊喎!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2012-02-11 on 15:10
Quote:

On 2012-02-11 14:51, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-02-11 10:28, samana wrote:

跑左四場都好大鑊喎!

好彩係窄假依玩下,不過仲有下半場......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2012-02-11 on 18:14
Quote:

On 2012-02-11 15:10, samana wrote:
Quote:

On 2012-02-11 14:51, JimmyMa wrote:
Quote:

跑左四場都好大鑊喎!

好彩係窄假依玩下,不過仲有下半場......

唔只上半場,係至到第九場,差唔多全熱,輸到好大鑊。
去到第十場,個袋得番幾佰,中得十零貳雞QQp,平手離場。
最後願祝何仔無事。

8463 11-02-2012 17:47 沙田
星期六 連贏位置Q 10 場 4 夢仙 拖 7 清風送爽 +
10 確叻迅 + 11 高一線 +
13 自由萬歲 $30 $240.00

8464 11-02-2012 17:47 沙田
星期六 連贏位置Q 10 場 13 自由萬歲 拖 4 夢仙 +
7 清風送爽 + 10 確叻迅 +
11 高一線 $20 $160.00 $1,393.00

8467 11-02-2012 17:47 沙田
星期六 連贏位置Q 10 場 10 確叻迅 拖 4 夢仙 +
7 清風送爽 $10 $40.00 $1,950.00

Profiles of pmengineers   
晒馬samana

發表於: 2012-02-15 on 16:43
所謂大亂居於市,日後遇到此大熱大冷都揀唔落手的日子,就一於陪大家齋睇好了.

最谷能氣就是自己主觀,認九叻要買隻神嘢,到尾場眼光光走咗隻阿信,搞到幾日胃口都唔好呀......

不過,好在賭仔是健忘的,今晚又黎過啦喂,更加感激网友們的互相激勵,重新振作.好多謝有兄弟成班.

今晚隻兄弟班配善守欄嘅賴仔排1位,小弟都想博下冷位,雖則照數計應該等降班,但凡事都會有例外的,降咗班就一定無咁好水啦,細細地趣趣地試下欏!

晒馬samana

發表於: 2012-02-15 on 20:37
8266 15-02-2012
20:05 跑馬地
星期三 孖寶 3 場 10 定做
4 場 9 偉龍 + 12 兄弟班

睇下有無運到!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款