登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 拉布與硬爆
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )
Author 拉布與硬爆
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-05-16 on 23:05
Quote:

On 2012-05-16 23:00, samana wrote:
0012 16-05-2012
22:21 沙田
星期三 連贏 8 場 4 高風格 + 5 愛跑得
0013 16-05-2012
星期三 位置Q 8 場 4 高風格 + 5 愛跑得

yeye 佢先!

修改之后再贴上,好多人都识啦!系吾系5000元注啊

Profiles of awayqq   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-05-16 on 23:14
Quote:

On 2012-05-16 23:05, awayqq wrote:
Quote:

On 2012-05-16 23:00, samana wrote:

yeye 佢先!

上次出埋水脚你都唔比面落嚟睇飛......
今次買幾多都唔關你事啦,傻佬!
返去查下你部馬牳ぱu机啦!89卦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-17 on 11:18
Quote:

yeye 佢先!

Sam哥,70几倍W嘅馬你去買單Q/QP, 除左用你係神嘅兒女嚟形容,神對你嘅厚愛,我諗唔到再用乜形容詞了 你係得嘅!

Profiles of JimmyMa   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2012-05-17 on 11:43
SAM哥,甘你就唔岩啦!有筍野都唔益下兄弟!收埋收埋做暗淡財子!XX你個OO
尋晚收音機入邊幾條友都係度吹緊隻(高風格)本黎佢地唔吹我真想郁手!就係唔隻服滴仆街吹水佬唔隻入手!自己衰靚仔,嘸解!!!

Profiles of zwn770923   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-17 on 12:16
Quote:

On 2012-05-16 23:05, awayqq wrote:
Quote:

yeye 佢先!

16/5 22:21 142.0 4-5 0.2
16/5 22:21 36.7 4-5 1.5

你嗰部湿九机就冇我嗰部咁HIGHTEC啦!

晒馬samana

發表於: 2012-05-17 on 15:35
華哥仲有幾多隻拉布馬呢?
本來我估盈驥今季有一W,......
今季够唔够交數都幾唔樂觀了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-17 on 15:41
Quote:

On 2012-05-17 15:35, samana wrote:
華哥仲有幾多隻拉布馬呢?
本來我估盈驥今季有一W,......
今季够唔够交數都幾唔樂觀了!

Sam哥連續三季唔達標先冇牌喎!佢都係玩埋下季遮!

晒馬samana

發表於: 2012-05-18 on 21:18
xxMPoo,係唔係重咗多少呀?真係要請船兄司法復核下先!

占兄話我連wp都唔買咁狼胎,果曰都輸能到茅晒,士急馬行田。亂咁買撞棍姐。

不過睇返轉頭,我都覺得無笨實到。
事緣整個局在於判斷的對錯,首先以高風格於當場的機會恐怕最多有位而已,其次對愛跑得入Q的機會估計有50%。依個評估如果重跑一次,相信我都不會變。
以高風㭲百份百入位計,派十四倍 , 就算愛跑得只有1\3的入位機會,510的位置Q三次中一次都有170比140多了20%的回報,以髙風格百份百入Q計,有一半機會w,回收是380,如算愛跑得入Q的機會只有20%,十次中二次回報也有360。何况仲估計入q率是50%,回報900。所以,如果愛跑得入q的機會率真的有一半的話,就算你保證高風格百份百W,我都會博依條Q,長買的回報率是高些的,當然,一切的榮耀歸於上帝,如果無運講乜都哂氣啦。

哈哈,講了一大堆中左點講都通的嘢,自己都唔多明。今晚唔使點刨馬了,落了正日九史,聽日實情又爆到無晒親戚了,提供一只臨埸留意馬大家參考.......燈神是也!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-18 on 21:35
Quote:

On 2012-05-18 21:18, samana wrote:
xxMPoo,係唔係重咗多少呀?真係要請船兄司法復核下先!

占兄話我連wp都唔買咁狼胎,果曰都輸能到茅晒,士急馬行田。亂咁買撞棍姐。

不過睇返轉頭,我都覺得無笨實到。
事緣整個局在於判斷的對錯,首先以高風格於當場的機會恐怕最多有位而已,其次對愛跑得入Q的機會估計有50%。依個評估如果重跑一次,相信我都不會變。
以高風㭲百份百入位計,派十四倍 , 就算愛跑得只有1\3的入位機會,510的位置Q三次中一次都有170比140多了20%的回報,以髙風格百份百入Q計,有一半機會w,回收是380,如算愛跑得入Q的機會只有20%,十次中二次回報也有360。何况仲估計入q率是50%,回報900。所以,如果愛跑得入q的機會率真的有一半的話,就算你保證高風格百份百W,我都會博依條Q,長買的回報率是高些的,當然,一切的榮耀歸於上帝,如果無運講乜都哂氣啦。

哈哈,講了一大堆中左點講都通的嘢,自己都唔多明。今晚唔使點刨馬了,落了正日九史,聽日實情又爆到無晒親戚了,提供一只臨埸留意馬大家參考.......燈神是也!

Sam哥,亞視盃咁多年都係落雨,睇吓聽日馬會可唔可以改變歷史啦!聽日我會入場玩吓,依度就由你主持大局啦!我最唔鍾意估什麼謎語,包括燈謎,我話俾人知,我個腦祗可以用嚟踱馬。當然包括死火馬同埋胭脂馬

晒馬samana

發表於: 2012-05-19 on 13:49

好事必得, 街知巷聞.

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款