登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 20120919R08
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 20120919R08
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2012-09-21 on 11:06
Quote:

On 2012-09-21 10:06, rickytlb wrote:
魔兄可否上傳第4賽日第三場之小玩意wp圖表上嚟參考吓?因是場爆大冷w之餘亦有一隻本地初出馬,想研究吓值博率方面有否露玄機,麻煩哂...

Profiles of hkhorsetrack   

香港
發表於: 2012-09-21 on 11:07
Quote:

On 2012-09-21 11:06, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2012-09-21 10:06, rickytlb wrote:
魔兄可否上傳第4賽日第三場之小玩意wp圖表上嚟參考吓?因是場爆大冷w之餘亦有一隻本地初出馬,想研究吓值博率方面有否露玄機,麻煩哂...

香港
發表於: 2012-09-21 on 11:14
反正我都是馬後炮..... post足一日, 等法政先鋒解毒......

解毒,解毒,解毒........ 想起西毒歐陽瘋.......

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-09-21 on 11:38
Quote:

On 2012-09-21 11:14, hkhorsetrack wrote:
反正我都是馬後炮..... post足一日, 等法政先鋒解毒......

都唔可以話係馬後炮嘅魔兄,須知每場賽事都會由唔同嘅派系得手,如嗰一場賽事開正你所屬之派系,啲錢咪由你同頂知賽果人事搶哂囉!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-09-21 on 12:25
Quote:

On 2012-09-21 07:49, samana wrote:
Quote:

On 2012-09-20 22:49, rodney wrote:
第一次在HKDB見有人提 Racemate,更提出楊氏指數。足證笑兄過去確實投放唔少時間於賽馬上。

依個投注樂,九十年代都要收三千夂軟件費,每年又三仟文年費了,果個阿Ben,就無船主咁順德人,吵了他幾年才改用了xls的方式展示往績,小弟換馬很多年了。唔知近況如何?
獲利兄見到阿ben時幫忙帶個好,想當年小弟也如shwong兄一樣血氣男兒,唔改就小九佢!

我同我老友好多年钱去旺角聽過佢吹水,俾阿楊窒到佢提供錯誤嘅資料,當堂瘀哂

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-09-21 on 12:35
Quote:

On 2012-09-21 12:25, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-09-21 07:49, samana wrote:
Quote:

On 2012-09-20 22:49, rodney wrote:
第一次在HKDB見有人提 Racemate,更提出楊氏指數。足證笑兄過去確實投放唔少時間於賽馬上。

依個投注樂,九十年代都要收三千夂軟件費,每年又三仟文年費了,果個阿Ben,就無船主咁順德人,吵了他幾年才改用了xls的方式展示往績,小弟換馬很多年了。唔知近況如何?
獲利兄見到阿ben時幫忙帶個好,想當年小弟也如shwong兄一樣血氣男兒,唔改就小九佢!

我同我老友好多年钱去旺角聽過佢吹水,俾阿楊窒到佢提供錯誤嘅資料,當堂瘀哂

有年開年會,Ben仲請埋梁華,黃豪來做嘉賓呢,佢嘅外交就一定做得比船主好好多!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
dash

註冊於: 30/01/2003
發帖數目: 247
發表於: 2012-09-21 on 13:10
見到提及D歷史嘢, 又搭訕一下, 這RACEMATE楊氏指數沒有研究賽馬十幾廿年可能都唔知係乜....難得有人品題, 可見此網人才之廣!我十幾年前睇過下, 也是一個研究方式, 不能評高低, 只能說馬圈五花八門各自修行吧!但賽馬其實萬變不能其中, 要立於不敗(不管你想贏多或只是每季保證有盈餘)先學忍, 因為你再叻都冇可能開口中, 師傅講過馬場專修叻人, 唔識忍就算你係騎師都冇用(還記得戴萊嘛)!但如果你只是尋開心, 玩下贏可喜輸唔使死心態, 咁又唔使諗咁多, 隨綠樂助吧

Profiles of dash   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-09-21 on 16:58
Quote:

Quote:

oh!!! 唔知幾時才見到阿Ben,因為racemate已賣了盤給mango啦

如果見到佢就同佢講聲啦。不過,你用乜名同佢接觸架?? 應該不是 sam掛??!!

Profiles of rodney     
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-09-21 on 17:08
講開racemate,確係停止進步了一段時間。但早幾天又忽然有improve,好似d資料匯出及匯入咁,確係方便好多。

Profiles of rodney     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款