登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 有野唔明要请教占SIR
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 有野唔明要请教占SIR
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-11 on 18:00
Quote:

On 2012-12-11 09:26, Lisaoting wrote:
第1场只8号华伦天奴点解是都要跑1200米唔跑1650米是否马老里短左?定是性能已变了?又或者跑短D求好分头呢?如果今场唔是排12档是排6档以内我会搏它W/P,占SIR你又点睇它今场的机会?

你隻天奴由35倍一注得番8倍!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-11 on 18:10
Quote:

On 2012-12-11 18:00, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-11 09:26, Lisaoting wrote:
第1场只8号华伦天奴点解是都要跑1200米唔跑1650米是否马老里短左?定是性能已变了?又或者跑短D求好分头呢?如果今场唔是排12档是排6档以内我会搏它W/P,占SIR你又点睇它今场的机会?

买左WP各万五元!

Profiles of JimmyMa   
Lisaoting

註冊於: 20/09/2012
發帖數目: 244
GangZuo
發表於: 2012-12-11 on 21:40
Quote:

On 2012-12-11 18:10, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-11 18:00, JimmyMa wrote:
Quote:

买左WP各万五元!

乜咁有信心嘅?如果临场得八倍就唔抵买了,

Profiles of Lisaoting   Go to the user WebSite Lisaoting   
Lisaoting

GangZuo
發表於: 2012-12-11 on 22:12
几位师兄我刚刚PM左我要买的心水马给你地参考了!请查看!多谢支持小弟!准备冲凉睡觉了

Profiles of Lisaoting   Go to the user WebSite Lisaoting   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-12-12 on 07:17
Quote:

On 2012-12-11 22:12, Lisaoting wrote:
几位师兄我刚刚PM左我要买的心水马给你地参考了!请查看!多谢支持小弟!准备冲凉睡觉了

早上好!李常委,你發的訊息尚未收到。可否再發?謝謝,此致
敬禮!

肥文仔敬上

Profiles of fatmanchai   
Lisaoting

GangZuo
發表於: 2012-12-12 on 09:12
Quote:

On 2012-12-12 07:17, fatmanchai wrote:
Quote:

On 2012-12-11 22:12, Lisaoting wrote:

敬禮!

肥文仔敬上

好的!我再发一次

Lisaoting

GangZuo
發表於: 2012-12-12 on 09:24
Quote:

On 2012-12-12 09:12, Lisaoting wrote:
Quote:

On 2012-12-12 07:17, fatmanchai wrote:
Quote:

敬禮!

肥文仔敬上

好的!我再发一次

文哥:刚刚已再发左比你,请查看!!!

Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2012-12-12 on 09:44
Quote:

On 2012-12-12 09:24, Lisaoting wrote:
Quote:

On 2012-12-12 09:12, Lisaoting wrote:
Quote:

Quote:

敬禮!

肥文仔敬上

好的!我再发一次

文哥:刚刚已再发左比你,请查看!!!

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2012-12-12 on 10:22
Quote:

Quote:

呢两日有地事.无上来吹水添

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-12-12 on 10:54
Quote:

On 2012-12-11 11:04, JimmyMa wrote:
Quote:

隻马得5岁喎! 你话佢老?咁我咪......haha!!!

如果你认为佢跑1650系好过1200, 咁排12档,根本就唔系一个问题,有赔率就往往就系个档位问题,当然搏W就困难啲,但入脚都分到笑了!但系依场有隻马我曾经介绍过,一定要睇实呀!

每次賽事嘅第一場我感覺上係好純潔,意思並唔係紅燈區後落飛馬必入三甲喎!而係冇...過關飛、孖寶升蝕水因素、廐騎上身指數存在而諗多咗而言。

以現時R1wp觀察所見,隻6有一嘢重wp落咗,如此廐騎組合真入三甲,我必定會買...號馬組成對碰wp+雙Q,現時呢條雙Q加埋有21倍,保持到嘅話我中呢場wp+雙Q都夠戰3至4場馬Lu...最緊要保本。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款