登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

賽事片段跟進馬
管理員: home, MML, shlee

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 賽事片段跟進馬 >> 恩格斯
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 恩格斯
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2013-02-15 on 12:03
Quote:

On 2013-02-14 16:02, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-02-14 13:10, hkhorsetrack wrote:
買讚惑會唔會開心D

依隻馬今日冇出嚟最後試跑,如果明日仲唔出嚟補翻一課800, 咁樣都贏得的話,我諗我都要收皮啦!!

真係無翻一課800

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-02-15 on 12:19
Quote:

On 2013-02-15 12:03, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2013-02-14 16:02, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-02-14 13:10, hkhorsetrack wrote:
買讚惑會唔會開心D

依隻馬今日冇出嚟最後試跑,如果明日仲唔出嚟補翻一課800, 咁樣都贏得的話,我諗我都要收皮啦!!

真係無翻一課800

我都睇左冇補課,飛闖都冇!如果你買讚惑W,同揼錢落海冇乜分別,如果買P, 就希望在人棄我取下走個第三啦!你想個盤點開?我開就無謂啦!

Profiles of JimmyMa   
anthonywong

註冊於: 13/03/2003
發帖數目: 211
發表於: 2013-02-15 on 13:20
占sir咁边隻大摩馬好D

Profiles of anthonywong   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-02-15 on 14:30
Quote:

On 2013-02-15 13:20, anthonywong wrote:
占sir咁边隻大摩馬好D

首先要睇依場係乜嘢賽事,再睇依個係乜嘢馬主,玩唔玩得起人先? 然後就睇練馬師操練!頭兩樣我諗大摩就玩唔起啦!睇操練,鑽惑如果咁操都贏得,最少要多20分係手,你話有冇可能先?恩格斯我都講過,依隻係星球馬,贏頭兩場馬簡直玩玩吓就贏左,上場1000點輸就大家都知,跑完上場,跟住整體操練都OK,但唯一担心係昌哥騎馬好唔穩定,但大摩另外隻甜酒都唔好睇小,隻馬操練都好對辦,都要小心!
由於還有兩日才跑馬,依兩日操練對大摩馬房係相當重要,未睇星期日早上嘅踱步,都唔可以决定買邊隻!

anthonywong

發表於: 2013-02-15 on 16:55
咁占sir就等你!謝謝!
還有亂買sir等你星期曰六環彩心水提供!謝謝兩位亞sir!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-02-15 on 22:22
今日晚飯同朋友傾開這場賽事,同枱小友忽然問我 :"一場9隻馬,大摩要中F4咪好易,一注就必中啦!!!"

佢跟著寫了這樣公式向我解釋 : 9-5 =4

小友再補一句 : "明未??!!"

Profiles of rodney     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-02-16 on 10:27
Quote:

On 2013-02-15 22:22, rodney wrote:
今日晚飯同朋友傾開這場賽事,同枱小友忽然問我 :"一場9隻馬,大摩要中F4咪好易,一注就必中啦!!!"

我諗係依場好難會出現你老友所說,大摩最近已在盃賽連場失手,我睇佢係依場都唔敢玩嘢!再睇對手大力哥兩隻,風采嘅操練就好明顯同上兩場完全唔同,好簡單就以其中踱步而言,你幾時會見大力哥嘅馬係內圈慢踱三圈練氣,就算其他練馬師都好難見到咁嘅動靜,依隻馬唔知係咪特別適合英式騎法,今場用祁,就一定可以睇哂了!暫時,我嘅選擇係7-2.5

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2013-02-16 on 11:40
Quote:

On 2013-02-15 22:22, rodney wrote:

明! 你朋友好高, 有D扶乩FEEL~

Profiles of hkhorsetrack   
anthonywong

發表於: 2013-02-16 on 12:52
占sir請問兩場一级賽,大摩D馬主边個還未交代!謝谢!

anthonywong

發表於: 2013-02-16 on 12:55
占sir請問兩場一级賽,大摩D馬主边個還未交代!謝谢!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款