登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 方潘-位置三串一
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 方潘-位置三串一
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-04-10 on 07:31
一場(雄姿麗影 二場(閃耀小子 六場(競駿才子(只宜位置過三關。山大斬獲有柴

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-04-10 on 08:26
Quote:

On 2013-04-10 07:31, kamchung wrote:
一場(雄姿麗影 二場(閃耀小子 六場(競駿才子(只宜位置過三關。山大斬獲有柴

七場(熱刺小馬)點解咁好分頭。加罩後反應一般。即除罩換人,必有鬥志。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-04-10 on 08:27
Quote:

On 2013-04-10 07:31, kamchung wrote:

七場(熱刺小馬)點解咁好分頭。加罩後反應一般。即除罩換人,必有鬥志。

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-10 on 11:19
Quote:

贏兄,你叫人咁樣買馬,你自己有冇咁買先,唔好老點我地db嘅網友喎!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-04-10 on 11:31
Quote:

On 2013-04-10 11:19, JimmyMa wrote:
Quote:

贏兄,你叫人咁樣買馬,你自己有冇咁買先,唔好老點我地db嘅網友喎!

占占...往績派選馬係揀偏熱馬多,啲冷小小嘅就介乎操練及鬼鼠賠率上先有機會揀到。

贏兄..."萬丈高樓從地起、凝聚沙粒可成塔",有小計共商,Skype acc / [email protected]

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-04-10 on 11:42
Quote:

On 2013-04-10 11:31, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-04-10 11:19, JimmyMa wrote:
Quote:

占占...往績派選馬係揀偏熱馬多,啲冷小小嘅就介乎操練及鬼鼠賠率上先有機會揀到。

贏兄..."萬丈高樓從地起、凝聚沙粒可成塔",有小計共商,Skype acc / [email protected]

小兄弟,你就錯了,往績選馬不一定是熱門,有時大冷都有啊,二十幾倍W我都經常中啊,季初(鼓浪春風)二十幾倍都系睇往績選馬架,時來威龍20倍W我都中,都是有往績非常好的馬但仍有倍率分頭,是的評馬人睇唔起的實力馬.像捉金架有往績啊,但為何仍有9倍咁冷分頭,就系無人唱,的細馬房,的飛唔會咁重手。

rickytlb

發表於: 2013-04-10 on 12:03
[quote]
On 2013-04-10 11:42, kamchung wrote:
Quote:

小兄弟,你就錯了,往績選馬不一定是熱門,有時大冷都有啊,二十幾倍W我都經常中啊,季初(鼓浪春風)二十幾倍都系睇往績選馬架,時來威龍20倍W我都中,都是有往績非常好的馬但仍有倍率分頭,是的評馬人睇唔起的實力馬.像捉金架有往績啊,但為何仍有9倍咁冷分頭,就系無人唱,的細馬房,的飛唔會咁重手。

已過去的...從前莫再提,老一輩馬迷總係講嚿屎幾叻幾威,我係現在人只會顧現在同展望未來,贏兄你剛俾我減咗1分喇...,"叻"唔係認出嚟,係要好似亂買兄同三八兄咁用冇修改過嘅投注單顯示於人前,你明嘛?一日賽事內會出現幾多隻20倍以上w你應有數據可?中果1/2隻w若同一注碼又可全日贏硬離場咩?人人心中有條數,策略注碼把扼到,問你可否做得到?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-04-10 on 12:10
[quote]
On 2013-04-10 12:03, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-04-10 11:42, kamchung wrote:
Quote:

已過去的...從前莫再提,老一輩馬迷總係講嚿屎幾叻幾威,我係現在人只會顧現在同展望未來,贏兄你剛俾我減咗1分喇...,"叻"唔係認出嚟,係要好似亂買兄同三八兄咁用冇修改過嘅投注單顯示於人前,你明嘛?一日賽事內會出現幾多隻20倍以上w你應有數據可?中果1/2隻w若同一注碼又可全日贏硬離場咩?人人心中有條數,策略注碼把扼到,問你可否做得到?

注碼大細分配屬個人私隱,無必要公開出來。

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-10 on 12:14
Quote:

Quote:

On 2013-04-10 11:31, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

哈哈!咁都得?我話我星期日先瞓哂身落去買隻品學兼優W, 你地信唔信呀!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-04-10 on 12:24
Quote:

On 2013-04-10 12:10, kamchung wrote:
Quote:

注碼大細分配屬個人私隱,無必要公開出來。

若投注$40/$80中到六環彩,仲係正獎收足$10注搶到幾拾個以上怕乜見光,本事係自己嘅你咬我食咩?果啲一皮嘢一注買條單棍雙Q若中正收60倍都要用成2皮嘢成本啦,買得大唔代表啲乜,用最低成本而獲得果個彩池最高嘅派彩先係叻呀!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款