登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 68.3%的決擇
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 68.3%的決擇
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-06-26 on 13:28
好啦!我今晚開始出D真飛必輸料俾大家!造福人群!
其實波都可以亂咁買架!hahhahaa

Profiles of hinchung   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-27 on 12:28
http://bettips7x24.com/zh/id/71478
同以往一樣,我出得既料大部分都坐和望贏,而昨晚呢個係半一盤,所以主勝90%,和10%,客0%,而呢場特別既係有晉級買,所以晉級出勝率接近100%,接近還接近,千奇吾好all in,而半一盤,坐半食全!
而尾盤,馬會不斷回水,係因為想大家有假象令大家卻步,而且不斷改變倍率,令好多人未必買得到!
昨晚晉級我入左好多貨,而主勝只係晉級一半注碼,而半一盤亦只係主勝一半注碼!哈哈,事後多數吾太令人土好,不過我D波友昨晚一定贏錢

Profiles of tintin   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-06-27 on 13:08
Quote:

On 2013-06-27 12:28, tintin wrote:
http://bettips7x24.com/zh/id/71478
同以往一樣,我出得既料大部分都坐和望贏,而昨晚呢個係半一盤,所以主勝90%,和10%,客0%,而呢場特別既係有晉級買,所以晉級出勝率接近100%,接近還接近,千奇吾好all in,而半一盤,坐半食全!
而尾盤,馬會不斷回水,係因為想大家有假象令大家卻步,而且不斷改變倍率,令好多人未必買得到!
昨晚晉級我入左好多貨,而主勝只係晉級一半注碼,而半一盤亦只係主勝一半注碼!哈哈,事後多數吾太令人土好,不過我D波友昨晚一定贏錢

撐下先、因內容無花無假、無馬後炮。
再比多個Like添!
pm

Profiles of pmengineers   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-27 on 13:55
咁作為擦鞋仔嘅我一定要伸個頭出嚟擦吓贏贏對灰膠鞋喇...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
tintin

發表於: 2013-06-27 on 14:17
先感謝各位參考我既心水!
今晚場西班牙對意大利,如果西班牙能夠晉級,相信巴西對西班牙非常之好睇,相信連吾經常睇波既我都會睇呢場波!而我不斷提住西班牙,並吾代表我今晚買西班牙,坦白講,呢D波無亞洲盤吾識分析,而我個人感覺,最終係巴西對意大利,哈哈…靠估無跟據,所以一蚊都吾玩耶!

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-27 on 22:12
今晚U20--睇好南韓,U20西班牙勝

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

發表於: 2013-06-28 on 10:08
Quote:

On 2013-06-27 22:12, kamchung wrote:
今晚U20--睇好南韓,U20西班牙勝

哈哈,昨晚我只賭一場,就係南韓U20既對家,尼日尼亞,呢個盤2%開南韓,38%和,60%尼日尼亞,其實根本呢個盤同你上次負負六六選中同我同路而又赢左果場波(升水也要)既盤路近乎一樣,其實一次半次比你撞中吾難,但下次再研究多D和睇清楚先買,吾係選錯D你所謂坐和望贏既盤,重注左就無謂!

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-06-28 on 11:25
Quote:

On 2013-06-27 12:28, tintin wrote:

TINTIN我唔太識賭波,其實係點睇架??能否指導一下??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-06-28 on 12:03
tintin,呢個網真係唔錯!
我以前都想過做一個差不多的database,最後都放棄左!估唔到真係有人做出黎!
想問你係咪睇初盤呀,還是睇終盤?

Profiles of hinchung   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-06-28 on 12:49
tintin兄..馬里U20個win愈賣愈熱....可跟否?

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款