登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> tintin兄請進
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )
Author tintin兄請進
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-16 on 11:40
暑假沒馬賭, 多花了時間在波上.

星期日11 FC愛媛 對 德島漩渦 主W2.15 和3.25 客2.85 ( FC愛媛讓平半 1.96/1.81) 賽果 0:2

星期日18 辛尼斯 對 史達 主W2.15 和3.35 客2.78 ( 辛尼斯讓平半 2/1.84) 賽果 3:1

星期六8 仙台維加泰 對 磐田山葉 主W2.15 和3.35 客2.8 ( 仙台維加泰讓平半 2/1.84) 賽果 1:1

以上3場, 主客和/讓球賠率(初盤)基本相同, 但3場的賽果卻截然不同. 特向您請教, 從初盤該如何看出點端倪, 謝謝 !!!

Profiles of yeunglm2005   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-16 on 16:05
Quote:

On 2013-07-16 11:40, yeunglm2005 wrote:

星期日11 FC愛媛 對 德島漩渦 主W2.15 和3.25 客2.85 ( FC愛媛讓平半 1.96/1.81) 賽果 0:2
如果係我,我完全吾會選擇呢場既玩,因為成個盤上下佳可,但如果你真係要博,唯一可行數據係大小球,小球一直無調整而低水,而且+1不斷下跌,利下盤,不過我都吾會選擇玩呢場!

星期日18 辛尼斯 對 史達 主W2.15 和3.35 客2.78 ( 辛尼斯讓平半 2/1.84) 賽果 3:1
同樣,呢個盤又係上下佳可既盤,我亦不會選擇買,而如果真係要估,+1一直落飛,但是大球也是,不利+1,係上下佳可情況下,呢D+1既飛數,變得吾準確!

星期六8 仙台維加泰 對 磐田山葉 主W2.15 和3.35 客2.8 ( 仙台維加泰讓平半 2/1.84) 賽果 1:1
一場完全無飛既場事,完全無方向,好難睇,所以連我都揾吾到頭緒!

以上3場, 主客和/讓球賠率(初盤)基本相同, 但3場的賽果卻截然不同. 特向您請教, 從初盤該如何看出點端倪, 謝謝 !!!

其實,初盤就算完全相同,都吾代表有相同賽果,因為莊家會因應佢知道而我地未必知道既資訊去調節倍率,達而個盤可以赢盡,不過好多人認為終盤好重要,而我都吾可以否定,但係我好少睇足成個終盤,所以除左轉盤以外或倍率有極大差異,根本上如果莊家已有方向既盤,正常都可以順利開出!

希望我既講解可以幫到你!

Profiles of tintin   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-16 on 19:42
今晚幾場波,從沒對過賽,加上倍率太殊.不知天天兄如何睇.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

發表於: 2013-07-16 on 19:57
Quote:

On 2013-07-16 19:42, kamchung wrote:

今晚只有美國場波有亞洲盤,無亞洲盤既波吾識睇,哈哈,無意見

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-16 on 20:48
Quote:

On 2013-07-16 19:57, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-16 19:42, kamchung wrote:

今晚只有美國場波有亞洲盤,無亞洲盤既波吾識睇,哈哈,無意見

雜牌軍對雜牌軍.都系觀望為高.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
yeunglm2005

發表於: 2013-07-17 on 08:55
Quote:

On 2013-07-16 16:05, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-16 11:40, yeunglm2005 wrote:

如果係我,我完全吾會選擇呢場既玩,因為成個盤上下佳可,但如果你真係要博,唯一可行數據係大小球,小球一直無調整而低水,而且+1不斷下跌,利下盤,不過我都吾會選擇玩呢場!

同樣,呢個盤又係上下佳可既盤,我亦不會選擇買,而如果真係要估,+1一直落飛,但是大球也是,不利+1,係上下佳可情況下,呢D+1既飛數,變得吾準確!

一場完全無飛既場事,完全無方向,好難睇,所以連我都揾吾到頭緒!

其實,初盤就算完全相同,都吾代表有相同賽果,因為莊家會因應佢知道而我地未必知道既資訊去調節倍率,達而個盤可以赢盡,不過好多人認為終盤好重要,而我都吾可以否定,但係我好少睇足成個終盤,所以除左轉盤以外或倍率有極大差異,根本上如果莊家已有方向既盤,正常都可以順利開出!

希望我既講解可以幫到你!

多謝, 我會細細咀嚼, 趁暑假多看盤,有疑問還得再請教您. 謝謝 !

yeunglm2005

發表於: 2013-07-17 on 14:22
今日有兩場日職聯, 賠率相近

鹿島鹿角 vs 磐田山葉 , 大阪櫻花 vs 鳥棲砂岩
而且都係-1落飛, 大球低水.

買條2x3 讓球主勝

tintin

發表於: 2013-07-17 on 18:12
Quote:

On 2013-07-17 14:22, yeunglm2005 wrote:
今日有兩場日職聯, 賠率相近

鹿島鹿角 vs 磐田山葉 , 大阪櫻花 vs 鳥棲砂岩
而且都係-1落飛, 大球低水.

買條2x3 讓球主勝

我今日都係玩呢兩場,哈哈,希望一齊收錢

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-17 on 20:18
咁多位波友,我想知道2014世界盃歐洲D組荷蘭幾時先知道100%可進軍巴西?

Profiles of JimmyMa   
yeunglm2005

發表於: 2013-07-17 on 21:56
Quote:

On 2013-07-17 20:18, JimmyMa wrote:
咁多位波友,我想知道2014世界盃歐洲D組荷蘭幾時先知道100%可進軍巴西?

荷蘭目前6戰18分距榜首, 領先第二名匈牙利7分. 該組共6隊, 即每隊共10場, 目前已賽6場,還剩4場比賽(12分). 基本上只要多贏2場, 或者下場荷蘭贏,而匈牙利/羅馬尼亞又失分, 出線就能提前成定局.

不過, 我認為荷蘭已經是100%可以出線了. 另一隊肯定出線是德國

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款