登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 今日足球賽事精選數據
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 今日足球賽事精選數據
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-08-09 on 18:14
俾幾場資訊大家,自己過濾吧!

格迪爾vs梅斯
梅斯過去30場法乙有25場買細。
(我的想法:開細就正常既。馬會開1.57倍都係唔出奇。但係數據咁強,而其他法乙既大細都係主要1.57倍,而且仲有兩、三場係低過1.57倍添。咁樣純以開盤既賠率睇,呢場開大細既機率,基本上同其他法乙好接近。但係人家咁強勁既數據,係邊度都搵到啦!點解唔開熱D?咁呢場我會買少少...入球大。當然係出面買就更好!因為有兩球兩球半買嘛!haha)

杜亞斯vs尼奧特
法乙對賽九次全細!
呢場就同上一場比較到少少,佢既細係1.52架。不過我都係會搏佢少少入球大....搏大霧嘛...入球既野唔係細就係大架啦!hahahhahaa

另外競賽會近9場阿甲8場開細!
所以開1.4倍係正常不過的....但係以我既性格...hahaha都係會買大既...

想同大家講,各位既想法可以同我唔一樣...有唔同既結果架...又或者覺得今日三場都唔應該買吧!

俾多兩個我唔知點買或者唔會買既數據大家。

巴黎聖日門最近五次作客全開和/客
拜仁最近17場德甲贏左16場。

Profiles of hinchung   

發表於: 2013-08-10 on 10:04
最後係兩場開左大,但係一場得兩球...等極都入唔到。

但係昨日反而係拜仁贏波輸盤及巴黎聖日門開唔出和/客令到我執番少少....(其實某程度都係想反一反昨日既數據黎買....但係要拜仁贏唔到真係好過份。不過過份還過份,其實我仲買左一條拜仁和串聖日門既半全場主和,客和及主客)

昨日真係亂買中鬼左。如果拜仁只係贏一球既贏波輸盤,昨日我可能輸錢了。

所以都係個句,吹咁多...贏輸都係要睇天

發表於: 2013-08-10 on 10:19
三場日職聯數據,但係老實講,我都係打下水片。
因為呢三場馬會開出既賠率係好合理,
但係都係搏一搏反轉黎買下高水大細而已。

川崎前鋒前11場J-Leg1全開大。
柏雷素爾前19場J-Leg,16場開大。
名古屋鯨魚前9場J-Leg全開大。

發表於: 2013-08-10 on 19:01
俾多兩場德甲數據出黎先!

多蒙特過去19場德甲16場開大。
漢諾威過去34場德甲主場有31場不敗。
我講講漢諾威個場。馬會開平手盤,仲要開讓球主客和受讓個隊添!真係太筍了!我會試下買客隊平手盤。

發表於: 2013-08-10 on 20:12
懶得用電腦又copy圖,因為睇緊羽毛球.....haha
三場只係中兩場...差少少...不過幸好係高水。所以贏DD啦!^.~

5817 10-08-2013
17:58 入球大細 星期六 4 名古屋鯨魚 (主) 對 浦和紅鑽 (客)
細 [2.5 球] @ 2.19 $100

$100.00 $219.00
5818 10-08-2013
17:58 入球大細 星期六 5 大分三神 (主) 對 柏雷素爾 (客)
細 [2.5 球] @ 2.20 $100

$100.00 $220.00

發表於: 2013-08-10 on 21:10
講多三場英甲既數據俾大家參考。
米爾凱頓恩斯過去9場英甲全細。
普雷斯頓過去8場英甲全細。
燦美爾過去7場英甲輸6場。

文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-08-12 on 13:47
支持支持...繼續繼績

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-08-13 on 10:26
亂買sir果然有一手,勁!

Profiles of tintin   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-08-13 on 10:26
亂買sir果然有一手,勁!

Profiles of tintin   

發表於: 2013-08-18 on 02:00
咁夜才回到家。亦係幾日都不在香范呢!

今晚有四場數據,大家望望。

蘭斯近八場法甲全開細。但係率正常。純粹搏高水而已。

馬拉加最近五場作客西甲
,全開主/主

候斯頓 最近30場主場美職聯28場不敗。但係馬會1.92倍?神奇!

芝加哥 最近10場美職聯9場開大,但係馬會細得1.7X倍????

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款