登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 問為何...?
Author 問為何...?
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-09-18 on 12:01
http://www.youtube.com/watch?v=fyN5zGVowIk

噚晚於新聊區內發生一件離奇事件,小弟希望有機會響呢度或私人傾一傾呢位高人之動機,事原係跑完第3場X出現以下呢條用本人rickytlb貼之投注單

rickytlb: 總額:$640.00

注項1
編號
狀況 注項已被接納
投注類別 獨贏過關 3X4
細節
跑馬地 星期二 獨贏過關 3X4
第3場 10 祥勝戰駒
第5場 8 喜益善
第6場 8 勁友福 $100
金額 $400.00

注項2
編號
狀況 注項已被接納
投注類別 獨贏
細節
跑馬地 星期二 獨贏 第3場
10 祥勝戰駒 $240
金額 $240.00

究竟呢位高人係想用我ID激db巴打定益呢?

另建議呢位高人,呢條飛好明顯係冇買p過而蝕章,小弟愚見日後投注要封殺埋呢個漏洞,好希望呢位高人能與我聯絡(skype ID:[email protected])請請...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-09-18 on 12:27
Quote:

On 2013-09-18 12:01, rickytlb wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=fyN5zGVowIk

噚晚於新聊區內發生一件離奇事件,小弟希望有機會響呢度或私人傾一傾呢位高人之動機,事原係跑完第3場X出現以下呢條用本人rickytlb貼之投注單

注項1
編號
狀況 注項已被接納
細節
第3場 10 祥勝戰駒
第5場 8 喜益善
金額 $400.00

注項2
編號
狀況 注項已被接納
投注類別 獨贏
細節
金額 $240.00

另建議呢位高人,呢條飛好明顯係冇買p過而蝕章,小弟愚見日後投注要封殺埋呢個漏洞,好希望呢位高人能與我聯絡(skype ID:[email protected])請請...

點解你會睇到依條飛? 依啲飛係MLC copy給我,咁就要船主check吓問題在那?另外,MLC唔係冇買P, P3X4過哂關仲好和味添! 祗係冇COPY出嚟遮!:lol:

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-09-18 on 12:43
Quote:

On 2013-09-18 12:27, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-09-18 12:01, rickytlb wrote:

注項1
編號
狀況 注項已被接納
細節
第3場 10 祥勝戰駒
第5場 8 喜益善
金額 $400.00

注項2
編號
狀況 注項已被接納
投注類別 獨贏
細節
金額 $240.00

點解你會睇到依條飛? 依啲飛係MLC copy給我,咁就要船主check吓問題在那?另外,MLC唔係冇買P, P3X4過哂關仲好和味添! 祗係冇COPY出嚟遮!:lol:

你哋啲內幕交易唔好令我俾db巴打誤會我曬嘢呀!可能MLC見嗒咗隻w,送另2隻俾db付費會員呢?多謝MLC兄先...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-09-18 on 12:54
暈!Sorry Ricky生影響到你!點解你會睇到嘅?呢件事對任何人有影響!我深切抱歉!

Profiles of MLC   
rickytlb

發表於: 2013-09-18 on 13:03
Quote:

On 2013-09-18 12:54, MLC wrote:
暈!Sorry Ricky生影響到你!點解你會睇到嘅?呢件事對任何人有影響!我深切抱歉!

R5/R6你係咪想用我ID益db付費會員呢?下次名正言順用番自己MLC個朵啦!都話做付費會員有數啦...再次多謝MLC兄先。

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-09-18 on 15:59
哈哈,下次寄埋比我,等我執番多少!

Profiles of tintin   
rickytlb

發表於: 2013-09-18 on 16:49
Quote:

On 2013-09-18 15:59, tintin wrote:
哈哈,下次寄埋比我,等我執番多少!

tintin兄要明白就算有高人明關照,自己都要用個小宇宙從多方面判斷一吓可信性,唔係2仔底死跟就得,高人非騎者有時都會失手㗎,當然若高人俾料博失,佢一定會還盅於你。

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-09-18 on 16:51
昨晚在聊天室,完全無見過上述post......

莫非DB有幾個聊天室??

但又奇怪 ricky出post話唔好陷害佢...???

真係一頭霧水

Profiles of rodney     
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-09-18 on 17:16
完全無見過上述post......

Profiles of yeunglm2005   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款