登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-06-27 on 08:05
其實騎師去或留,本人並沒太大嘅感,或許要從頭提下路數,係呢下有啲煩啫!
下季霍勵賢加史卓豐過嚟揾食,我感覺對於投注角度,應該會係更添煩亂,因為佢兩位未有能力,獨開綫路,到時睇下佢哋埋邊條線啦!
今日想買隻3場3號,8場6號,奶茶一杯!就一就。

Profiles of E-Pepper   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2015-06-27 on 11:32
Quote:

On 2015-06-27 08:05, E-Pepper wrote:
其實騎師去或留,本人並沒太大嘅感,或許要從頭提下路數,係呢下有啲煩啫!
下季霍勵賢加史卓豐過嚟揾食,我感覺對於投注角度,應該會係更添煩亂,因為佢兩位未有能力,獨開綫路,到時睇下佢哋埋邊條線啦!
今日想買隻3場3號,8場6號,奶茶一杯!就一就。

多個香爐多隻鬼、原則不變應萬變
咩廚得到來抽水、對碰掂咗九大簋

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
E-Pepper

發表於: 2015-06-28 on 22:45
Wow!果然唔就我,兩隻都失蹤……
不過大摩,果然係勁!

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2015-06-30 on 20:01
季尾收爐,感謝E-Pepper兄由季中開始既賽後感。希望下季繼續這類有不平則嗚,敢言既賽後感想。當然賽前也唔拘,下季再見。

Profiles of shimari   
E-Pepper

發表於: 2015-07-02 on 07:51
嘩!修哥……多謝先。希望你事事順利,身體健康。
七月天!我都熱到喺屋企齋睇跑馬就算。連排位都費事睇,臨場睇得啱邊隻就買兩注。
下季有時間的話,希望係呢度繼續同大家分享同討論(賽前或賽後都得)。

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-07-02 on 09:02
什麼"下季有時間的話....."

E-Pepper, 從 7 月 15 日開始新主題"季後感", 需要每天做一篇文章, 讓你的忠實粉絲學習.

第一章內容 => 巫斯義 騎 文家良的 無可奉告. Do whatever he likes! No need to tell HKJC whatever he likes. Lovely!

Profiles of marko   
E-Pepper

發表於: 2015-07-02 on 15:29
老巫其實有如此行為!我係牌委會就唔批。
佢話想返歐洲發展,而家又變。邊句真,邊句假呢?
而家又揾肥文過橋。唔怪之得,早幾個星期又揾阿航,阿Me傾計啦!又係想拍碼頭過橋……好肉酸,堂堂大師級,要噉樣揾地方落腳。不過肥文都夠老友,噉都肯!(不過呢個世界真係有錢洗得鬼推磨。)

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-07-02 on 16:58
吾爾開希落腳法國, 肥文報恩姐.

加上,你知道我是巫神的大粉絲, 希望他+律師能站起來繼續抵抗...... hehehe... "季後感"

Profiles of marko   
E-Pepper

發表於: 2015-07-02 on 19:03
Marko,就因為你一把痴心情長劍!可能會打動牌委會俾牌老巫。都好嘅!都係試玩四個月先啫,啲馬主中得應棍咪繼續囉,中伏嘅咪NEXT囉。

E-Pepper

發表於: 2015-07-09 on 08:15
有時真係唔到你唔信,唱熱咗就即刻死俾你睇!
呢頭又話大鼻巫同肥文幾有Feel,就全丁俾你睇。
賽前,同友人閒談,我話潘方組合不宜再追,友人唔信!結果又……!
不過真估計唔到威哥,季尾俾佢密密食,都幾禾味!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款