登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
skytim

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 39
發表於: 2015-07-09 on 14:02
今日想買隻3場3號,8場6號,奶茶一杯!就一就
E-pepper兄: 我亦是你忠實粉絲一份子,每次賽後感都看、今次因一時疏忽及無看清楚,就買了R3-3號 R8-6號 錯有錯著,竟然中了奶茶一杯加芝士蛋榚,和味,在此多謝!多謝!

Profiles of skytim   
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-07-09 on 16:43
Skytim多謝你先!
全係你運氣好,我自己都驚害咗人哋!
不過點都好,你贏杯奶茶加蛋糕,恭喜哂!

Profiles of E-Pepper   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2015-07-10 on 17:45
🐖🐖🐖肥仔水呀!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-07-11 on 08:17
E-Pepper, 牌照委員會.. 湯智傑下季有牌 + 批准文家良的申請,允許他聘請巫斯義為馬房騎師. 我下季可以繼續追賭他們, 輸更多的錢. Great news. Super.

但不明呂卓賢所謂"連番不小心策騎" 不發牌, 但他沒有任何大新聞, 到底死亡關鍵是什麼??(說實話, 我也不明白為什麼湯智傑會有這樣的奇跡下季有牌??)

Profiles of marko   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2015-07-11 on 10:40
Quote:

On 2015-07-11 08:17, marko wrote:
E-Pepper, 牌照委員會.. 湯智傑下季有牌 + 批准文家良的申請,允許他聘請巫斯義為馬房騎師. 我下季可以繼續追賭他們, 輸更多的錢. Great news. Super.

但不明呂卓賢所謂"連番不小心策騎" 不發牌, 但他沒有任何大新聞, 到底死亡關鍵是什麼??(說實話, 我也不明白為什麼湯智傑會有這樣的奇跡下季有牌??)

難理解...
https://www.youtube.com/watch?v=xbPtB4-8NjY
掌權者弄人

老巫已幫文廐馬主來季所繳之費用賺凸哂!但賭本就...

牌委會俾牌傑仔我個人認為係為投注人著想啫...逆向思維也...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
E-Pepper

發表於: 2015-07-11 on 21:09
Marko兄!先講大口傑,佢操守無問題,所以牌委會俾牌佢玩多季,下季就睇佢自己……。
呂卓賢,我唔夠胆講佢有咩問題,不過你睇到姚本輝成大半季都無咩馬俾佢騎,就知佢有麻煩,應該有些不可告人嘅問題。呢個圈可以俾佢低調離去,可能已經係萬幸!
至於你嘅巫神,由於要寫嘅太多,遲啲再吹!ok……

E-Pepper

發表於: 2015-07-12 on 03:37
有冇兄弟知道,新報馬簿係咪都停呢?
如果係啲話,真可惜。

E-Pepper

發表於: 2015-07-12 on 17:42
原來三場3+八場6嘅威力,都可以延續到今日嘅!
哈哈……
今個暑假日曰都有奶茶飲Lu……!

亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2015-07-12 on 22:17
係呀,新報馬簿明日社長會同受哥...講下去向。
以我所知,已經有兩個投資者想要呢本野。
兩個我都識...hahaha

Profiles of hinchung   
E-Pepper

發表於: 2015-08-07 on 18:37
各路英雄,暑假都過咗一半,距離開鑼日就剛好有一個月時間,要準備係開鑼日攞威嘅馬房及馬匹,廐主應該係時候開始做嘢了,小弟會密切留意各馬房嘅動態,到時會繼續借香庫呢嗰噉好嘅平台,同各位討論及分享!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款