登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-03-17 on 07:42
占兄,你幾樣都講得啱嘅!應該要改變呢種想法。

Profiles of E-Pepper   
E-Pepper

發表於: 2015-03-19 on 08:00
雷神係咪輸完隻鬥士之後,心情唔好呀!
連場手軟腳軟,雖然贏咗隻聰明才智!但係我睇如果噉唔好彩真係搏失咗,我睇佢都有排唔洗騎大摩嘅馬!我昨日唔記得係邊度睇到有個標題,寫咩雷神騎嘅馬,今晚有機會過百場,呢隻輪樣寫呢啲標題出嚟!應該拉去餵狗,不負責任。
昨晚赛果,亦再証明一樣事情,點解競賽小组,可以縱容落場騎師沒有盡力策騎馬匹直至過終點為止!
亦睇到原來啲A仔,手腳係可以噉靈活。

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2015-03-19 on 11:47
Quote:

On 2015-03-19 08:00, E-Pepper wrote:
雷神係咪輸完隻鬥士之後,心情唔好呀!
連場手軟腳軟,雖然贏咗隻聰明才智!但係我睇如果噉唔好彩真係搏失咗,我睇佢都有排唔洗騎大摩嘅馬!我昨日唔記得係邊度睇到有個標題,寫咩雷神騎嘅馬,今晚有機會過百場,呢隻輪樣寫呢啲標題出嚟!應該拉去餵狗,不負責任。
昨晚赛果,亦再証明一樣事情,點解競賽小组,可以縱容落場騎師沒有盡力策騎馬匹直至過終點為止!
亦睇到原來啲A仔,手腳係可以噉靈活。

信者得/失救呀師兄,評馬人評輸咗馬要負責任冇人做lu,騎師係..

https://www.youtube.com/watch?v=UhdBo6JWW3U

唔聽話玩自我就聽坐冷板櫈(似我咁... ),太叻壞人好事就等於殺人衣食父母,入得個局就要醒目,"有醒"師兄你搶到唔小啦?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
E-Pepper

發表於: 2015-03-20 on 17:40
"有醒"師兄你搶到唔小啦?

些少,些少!微利,微利!

明天有咩好嘢?

E-Pepper

發表於: 2015-03-20 on 20:01
唔知點解,心裡突然有種感覺!
雷神同蔡約翰啲關係,感覺有少少…………唔知點解釋!
希望明天隻現代財星,希望可以話個答案俾我知!
我唔係話隻馬一定赢得,而我想睇下蔡約翰做隻馬做到幾多成出嚟俾雷神跑!雷神又用幾成力嚟跑!
而雷神嘅坐騎,我最鍾意索咖啡!
我希望佢救到胡森一命。

E-Pepper

發表於: 2015-03-20 on 20:44
唔好意思!花紅先係佢兩位明天嘅第一場合作。
不過C+3,1000米1檔都幾難跑!不寄予厚望。

E-Pepper

發表於: 2015-03-22 on 19:39
昨日跑完馬,睇噃噉多場!
佢兩位關係應該可保持,係我想多咗!

E-Pepper

發表於: 2015-03-27 on 18:46
杜拜之夜,忽然間想到威爾頓,聽大摩個訪問!佢話呢場應該會係慢步速,跟前啲啲跑!我都希望隻馬做得到啦!
至於短途嗰場,我希望崇山寶跑得噃,再加莫雅!幸福指數邊俾佢手腳呀!
天久同埋好好計,就望佢哋有條QP返嚟啦。

E-Pepper

發表於: 2015-03-28 on 13:22
不過今次杜拜之夜,其實有好多馬跑,點解做節目做到好似得香港嗰幾隻馬跑噉㗎!
可以再多元化啲嘛?馬會……

E-Pepper

發表於: 2015-03-28 on 13:22
不過今次杜拜之夜,其實有好多馬跑,點解做節目做到好似得香港嗰幾隻馬跑噉㗎!
可以再多元化啲嘛?馬會……

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款