登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-05-20 on 12:35
以上忘了說, 最近出現一個非常有意思和反映現實的新馬名字.

T385 [想贏就贏] 方嘉柏

我喜歡。肯定競賽董事小組差不多每場賽事都要開file。原因:- 當[想贏就贏] 輸了= [不想贏就不贏] = 開file。讓巫斯義騎 is my cup of tea too.

Profiles of marko   
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-05-21 on 08:02
昨晚法國仔日,以為啲法國佬跑馬專心啲,點知!
一個就外遊太空,一個就去咗巫山練法術,魂魄未返。
算啦!都係自己表錯情。
炒飯哥!威水呀,肯出力騎,係唔同啲。

Profiles of E-Pepper   
E-Pepper

發表於: 2015-05-21 on 18:23
首席都揸亁揸淨,掃去強哥喥!
強哥一定要用光速嘅減分法,下季先唔洗噉惨。
不過睇下馬主有冇新馬返先!可能有啲啓示。

marko

China
發表於: 2015-05-23 on 13:27
E-Pepper, 請不要忘記繼續追買巫神, 要追到跑數,爆廠,俾收租佬周圍揾緊先放棄.

E-Pepper

發表於: 2015-05-23 on 22:41
明天我要同阿巫暫時分手,我明天鍾意美麗大師,我見佢個身脹卜卜,好靚!
我唔買巫神,等你中多啲!我唔買巫神,佢就會跑出嚟!ok……

marko

China
發表於: 2015-05-24 on 10:44
真識說話。什麼 [回覆可三不“不得罪,不失禮,不誤導”], [我唔買巫神,等你中多啲!我唔買巫神,佢就會跑出嚟], 這樣為人想, 看起來夠資格可以選特首, 謝謝你的祝福.

(整個世界(包括我), 第一眼 + 第二眼都見到今日"美麗"系。(太明顯,等我地贏?? 哈哈 !) 我不敢相信,寧願輸錢買巫神 + 姚本輝半冷腳.

E-Pepper

發表於: 2015-05-27 on 13:48
今晚鍾意炒飯哥隻威武,唔知可唔可以做下我嘅福星呢!

marko

China
發表於: 2015-05-30 on 22:00
E-Pepper, 請不要忘記繼續追買巫神 + 你推薦過的首飾多寶(位置仍然可以贏錢啊), 要追到跑數,爆廠,俾收租佬周圍揾, 都不放棄.

E-Pepper

發表於: 2015-06-01 on 07:52
Marko,你識貨!呢場我買咗呢對QP……算有啲進帳。
另外仲有一條天才加再出奇QP,熱到辣手,所有昨日有啲微利。
温馨提示……我上次講個隻威武福星要繼續留意呀!
和順超影就唔好追了,第一場已經跑哂!

marko

China
發表於: 2015-06-01 on 11:07
好。香港賽馬, 真正贏錢的只有 24 人. 他們是練馬師, 其餘都是我們這些人圍著他們, 使用不同的方法來預測他們腦海裡是什麼? 這正正是你之前說馬場看起來像演戲. 事實是這樣。可悲?

需要聽你的評論...巫神第5場 勁駿皇駒 12檔....所謂吳定強追數 + 巫神14檔win帶盈來 = 勁駿皇駒 win...如辱明顯嗎?

請不要用文家良 T158 馬名作答。 這馬名是文家良(or 巫神) 答競賽小組專用的.

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款