登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 數據馬網分析
Author 數據馬網分析
tomchan116

註冊於: 26/12/2019
發帖數目: 2
發表於: 2019-12-26 on 00:18
星期4跑馬
祝大家聖誕節快樂,
希望 大家 boxing day有都斬獲

WP 過關
第1場
頭場
安定繁盛 上場11檔, 後上 只輸餘皇少
(大熱門 但穩陣)
今場檔好左
試閘 第1場
5班留唔住 3甲馬

首選 安定繁盛
次選 天皇巨星
其他 .皇家魅力 鑽石達人 勁皇子

第2場
扎西德勒 (大熱門 但穩陣)
同程近績:2/2
全程佳時第1
試閘姿態輕鬆

第3場
偉大勝利 沙田3班都跑近過
落班 轉戰谷草 想扲返個WIN,
同程近績:4/5/6
今次強配 莫雷拉 運都有埋
檔位:2
騎檔率(40.74)
是場最佳後上馬

第5場
如真如假
最佳首段: 1 | 23.36 126磅 2檔
最佳尾段: 3 | 23.02 125磅 6檔
最佳全程: 1 | 1.09.80 125磅 6檔
同程近績:1/2

馬功臣 會賺步速後上馬
同程近績:2/2/6/11/2
最佳首段: 5 | 24.15 117磅 4檔
最佳尾段: 2 | 22.94 117磅 4檔
最佳全程: 3 | 1.10.09 124磅 3檔

我地既數據網提供更多精準數據分析,
飛數變動等功能, 大戶投注目標 ,
預測爆冷指數等等,
未成為VIP會員H你,只需$30就可以成為會員啦!
入TELEGRAM GROUP 仲可以聽埋我地臨場分析

VIP有更多功能為你提供更全面H資訊
助你大幅提高贏錢機會,仲唔快d試鵅I
https://www.horse16888.com/mobile/plan

Profiles of tomchan116   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2019-12-26 on 06:51
真心睇完你個網站,其實都唔知有乜功能。
係呀,你用文字寫左架喇...我連界面係點都唔知,一黎就講收費,我都唔知你成績係點?舉個例吧,如
分數計算
分數經Horse16888精密計算 會隨賠率變化
乜叫精密計算?1+1=2,係簡單,但係我已經好精密計算過,1+1真係等於2,so?

最後就係,你係一個馬網度,介紹自己既收費馬網,有無問過呢度既負責人?呢個係人品及道德既問題,呢個我想講,你無!只係顧住收錢。你呢個無人品及道德既商家,點會對我地呢D準顧客有道德丫!算吧啦你!

PS:可能你已經問準呢度負責人,如有錯怪,請見諒!

Profiles of hinchung   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2019-12-26 on 20:02
呢度一向係無掩雞籠嚟
不過我想問,點解用雷神係運都有埋?配邊個騎師係馬主、練馬師決定...唔係抽簽架喎

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2019-12-26 on 21:11
太陽戰馬

Profiles of alwayswin2004   
我叫做鯤鯉 ... QiuLee

註冊於: 10/12/2019
發帖數目: 13
發表於: 2019-12-27 on 17:17
船主呢度,自由氣息度高,固然要讚。

但,既然有些「有心人」想咁樣去做其推售或推油方案,祗要唔太過份專登去騙人,不如畫個專用區比佢地玩喇 ...

我建議的構思,就係開一個新Topic,叫做:
「鯤鯉廣場」
當然,由小弟我作為講場的主持人喇,話哂我個朶,都夠響吖。

廣場內,所有有心人,都非常歡迎入內豎設收費牌(插旗)。

至於有無要好似佢地一樣咁樣要收入線費呢?呢層小弟會考慮一下,及睇下受歡迎程度先,遲小小先公佈 。。。。。。

驥望船主大人考慮呢個建議。
小弟,會與支持的好友做籌備開幕酒會先,到時,恭迎各位受鯤人仕莅臨,飲多杯。

「鯤鯉廣場」萬歲,預祝業務蒸蒸日上。

Profiles of QiuLee   
我叫做鯤鯉 ... QiuLee

註冊於: 10/12/2019
發帖數目: 13
發表於: 2019-12-27 on 17:24
各位有識之仕
敬請留言/字於此,比D高見及方向關於呢個「鯤鲤廣場」的方向。

小弟鯤鯉,定當虛心聆聽受教,與各高人相互交流。

Profiles of QiuLee   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2019-12-28 on 13:06
文武咁耐無出山...都有人想博屌

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2019-12-28 on 17:38
Quote:

On 2019-12-28 13:06, geniusalex wrote:
文武咁耐無出山...都有人想博屌

文武兄一出山係唔同啲

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2019-12-28 on 18:10
船主,我唔生性!我突然之間好掛住個馬網,因為佢上星期四推個幾隻馬真係好得!

頭場23蚊,佢俾WP,跑第四!全日咁多場熱門就揀呢場第四!絕!次選就跑第五,做馬主兩瓣獎金收晒!另外三隻腳,一隻第八、一隻第十!最叻最後一隻腳跑第三,派成21蚊place!有得出威水啦!第五隻有隻place喎!唔係唔威水嘛?

推第二場扎西,又係全熱門,今次叻啦!只係輸短頭,成12.5place,我買1000萬,收250萬,可以俾首期了!

第三場,全晚最熱個匹偉大勝利!唔係數據馬網加持,點會跑第二!我一心諗住full pay買樓,將個1250萬推晒去買place,成11.5派彩,前後收1437.5萬。

第五場推如真如假,又係點到即止,大熱門跑第四!仲有推埋另外一隻馬功臣,又係跑第四、第五,做馬主又收晒獎金!俾十個叻佢!

我跪求數據馬網再免費出多一次貼士,好等我呢D唔識度馬既小迷途羊有個明燈指引一下!感激萬分!

發表於: 2019-12-28 on 18:15
如果真係有鯤鲤廣場,我個那個數據馬網,絕對可以做到鯤鲤王!認真講啦!邊個講貼士一定要中先得架!一定唔中都好有用架!仲要係熱門一定唔中,玩下手買田又買地啦!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款