登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 賀賢 練馬師王 ..... 頓哥 凍過水??
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 賀賢 練馬師王 ..... 頓哥 凍過水??
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-09-18 on 00:33
修爺好識做,既然花時間同我癲,又係做人處世之道的教財(塞錢入我袋)多謝晒。

同馬會對待(對睹),

賠率暫冇變的。。。。
方仔(嘉士柏。。。酒鬼先識用這雅名,而拉叔自2015年至今,共有十九次幇方仔一日騎四隻或以上的埸合,有九次贏多過十六分,機會係有,但拉叔騎師王賠率上升,唔多妥)

鄭俊偉 (我偶像,今回必捧埸。 事出本人非牆邊草兩邊擺。。。)

賠率降低有。。。。
FIGHT哥 (handsome guy, 迷上佢,四大騎師高手以身相許,有如真欄日報報導,事主慘遭。。。。欲拒還迎。。。簡直比受害人重清楚過程的描述。 是主修沙翁文學必讀高哄C)

大話欺豬(揾晒上季幫佢贏馬三大騎師助陣,點都有d 表現掛?)

告仔 (頭埸加州就引死人,先取十二分。。。有冇噤益馬迷。。。俾你十倍?唔敢買)

韋哥(夾希哥。。。要連玩六鑊,想做砵蘭街王子?有冇噤堅啊!問過我未啊! 刪得)

是日陰茅推介。。。。FIGHT哥 拖 欺豬+鄭俊偉。 (都話阻唔識論馬架啦。)拜拜

Profiles of marko   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-09-18 on 09:16
Quote:

On 2022-09-18 00:33, marko wrote:
修爺好識做,既然花時間同我癲,又係做人處世之道的教財(塞錢入我袋)多謝晒。

同馬會對待(對睹),

賠率暫冇變的。。。。
方仔(嘉士柏。。。酒鬼先識用這雅名,而拉叔自2015年至今,共有十九次幇方仔一日騎四隻或以上的埸合,有九次贏多過十六分,機會係有,但拉叔騎師王賠率上升,唔多妥)

鄭俊偉 (我偶像,今回必捧埸。 事出本人非牆邊草兩邊擺。。。)

賠率降低有。。。。
FIGHT哥 (handsome guy, 迷上佢,四大騎師高手以身相許,有如真欄日報報導,事主慘遭。。。。欲拒還迎。。。簡直比受害人重清楚過程的描述。 是主修沙翁文學必讀高哄C)

大話欺豬(揾晒上季幫佢贏馬三大騎師助陣,點都有d 表現掛?)

告仔 (頭埸加州就引死人,先取十二分。。。有冇噤益馬迷。。。俾你十倍?唔敢買)

韋哥(夾希哥。。。要連玩六鑊,想做砵蘭街王子?有冇噤堅啊!問過我未啊! 刪得)

是日陰茅推介。。。。FIGHT哥 拖 欺豬+鄭俊偉。 (都話阻唔識論馬架啦。)拜拜

的確,要研究「練王」就要連線「騎王」做比對分析。

以「爆鵬哥」為例,係「練王」有10倍半冷,是日同「周同學」合作佔大部份,但「騎王」佢係大冷,這是矛盾所在。如果逆向思考的話,就應該.....
等賽馬結果先知。

究竟係咪是兩個彩池由不同人操作原因,抑或已交AI處理呢 ? 當AI越來來聰明,修叔越來越蠢時候,或許有天,所有重要發明,都是由AI創造。

Profiles of shimari   
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-09-18 on 10:27
今次真係"李李露媚"了???隻魅影掦飛退出阻,輝哥少一隻。 九點開售的練馬師王,到十點十五分重未重新開售。

即刻同老五班手足套路又好,再寫劇本又好。。。。估計馬會正同各馬房密傾過先,為了撐住個新彩池,為了減少民怨(隔夜買,大部份係普羅馬迷啊,小注玩下),死人都要俾FIGHT哥嬴先可繼續它日引君入局。

追捧 FIGHT 哥。

Profiles of marko   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-09-18 on 10:40
Quote:

On 2022-09-18 10:27, marko wrote:
今次真係"李李露媚"了???隻魅影掦飛退出阻,輝哥少一隻。 九點開售的練馬師王,到十點十五分重未重新開售。

即刻同老五班手足套路又好,再寫劇本又好。。。。估計馬會正同各馬房密傾過先,為了撐住個新彩池,為了減少民怨(隔夜買,大部份係普羅馬迷啊,小注玩下),死人都要俾FIGHT哥嬴先可繼續它日引君入局。

追捧 FIGHT 哥。

咁即係李小姐嫁俾輝哥啦。

估唔到真係早買早香受。

所以如果兩個彩池都「走地」,你話幾忙呢 ? 投注額又唔多,真係吃力不討好。

Profiles of shimari   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款