登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 正啊。。。。船主出招了
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 正啊。。。。船主出招了
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-09-22 on 10:49
一出排位,已有預測賽果。 又係機遇難求,百年一次。

我就珍惜好好鑽硏了。

Profiles of marko   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2022-09-22 on 15:27
係??嚮邊度睇到既呢?

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-09-22 on 16:49
對唔住,覆遲了。 四點十分時,你已經 fix 阻,收埋了難得"機緣"巧合的預測。

放心,船主,你唔係馬會,我唔敢 + 亦絕唔會亂噤"對". 我套 AI (ASSHOLE INTELLIGENCE) 係用來發窮惡時“對”馬會的。

唔信? .... 我從王晶賭神系列中已得ㄔ “sick 仔加鉛”,多年前己向過馬會投訴, 六合彩並非冇"人為"古惑。 因為馬會冇公平地公佈每個圓波球是否同等重量。 唔係指鉛心,而係不同"顏料的重量",相對一個三字,同三十三,"共顔重量"就唔同。除非馬會分別調其餘各圓波製成份量,個個波都要,馬會有冇公佈過啊?!!(依稀記得,我填姓“史”,名"a貴", 我估馬會唔視我為asshole至奇!)

唔好唔信邪啊, 用番原先來自船主出馬表"機緣"ㄔ隉A拉叔不在時,只得頓哥,以往騎師王熱到飛起,但不知幾多次逢熱馬必香,跟原先出馬表,係鍾易禮3win1place , 我首先硏究新丁禮為對象先。 Thanks

Profiles of marko   
船主~~home

發表於: 2022-09-22 on 17:31
有咁既事~希望啲「賽前賽果」唔會令你瀨嘢~
至於六仔,好黑暗架~~有人係錄播既

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2022-09-22 on 18:01
Quote:

On 2022-09-22 17:31, home wrote:
有咁既事~希望啲「賽前賽果」唔會令你瀨嘢~
至於六仔,好黑暗架~~有人係錄播既

我知道啲四仔係錄影H,諗唔到連六仔都夠膽死錄播!😅

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
我叫做鯤鯉 ... QiuLee

註冊於: 10/12/2019
發帖數目: 13
發表於: 2022-09-22 on 21:40
Artical digged from N years ago posted here...

隨筆,我不太經常說馬匹機會

各網友,首先同大家道歉,今次弄主筆,是完全沒有查詢,亦沒有投票,只憑我自己的意念去選擇,而選擇條件,我只是看留言板,誰比較多出post為首要,次要為文筆,第三才是馬匹的機會,當然,是以我自己的眼光去看,不是說其他網友寫的東西沒有水準,而只是我想找一些比較有心的網友去幫這個網站撰寫文章,以牛牛為例,上季一直出post,所以今次就找他幫手,因船主覺得他很有心,至少在沒有回應的情況下,他也繼續去做,很感激他對本站的支持。
 現時本網站會員人數總共1577人,但說真的,cd-rom也實在太多,大家如果覺得這個網站幫到你,亦希望你可以幫幫本網,有時候出一點文章,作為對本站的付出。
 至於為甚麼會選擇版主,只因以船主一人之力,很難會續一文章去回覆,不要說回覆,有很多文章我是沒有看,所以真的希望各位版主套用shlee的一句說話:「希望可以為網友謀福利。」,如果各版主拒絕的話,可以PM我。
 另外各主筆,你們有責任去準時交稿及保持文章的質素,希望大家可以keep住,亦不要「交行貨」,不然這樣子對看你文章的網友是很不公平,如果你們拒絕做主筆,可以PM我。
 最後,小弟近日工作比較繁忙,網站程式亦要停一下子,不過DATA方面會一直更新的。
 謝謝各位對本網站的支持

筆者:船主

Profiles of QiuLee   
船主~~home

發表於: 2022-09-23 on 12:44
眨鼤19年了~~~

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-09-23 on 21:19
鯤鯉兄,是想提醒船主初心莫忘 ?

咁係20週年前,就借題發揮一下。

問: 當初船主為什麼要建立香庫 ?

Profiles of shimari   
船主~~home

發表於: 2022-09-24 on 19:00
修兄,咁耐年前既事我未必記得了,但應該係為咗自己當初對data同程式有多少興趣,就左夾夾右夾夾拆咗HKDB出嚟。
其次當然都係為錢啦,做咗咁耐如果只靠HKDB唔會養得到自己,尤幸其餘工作尚未失業。

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-09-25 on 09:58
Quote:

On 2022-09-24 19:00, home wrote:
修兄,咁耐年前既事我未必記得了,但應該係為咗自己當初對data同程式有多少興趣,就左夾夾右夾夾拆咗HKDB出嚟。
其次當然都係為錢啦,做咗咁耐如果只靠HKDB唔會養得到自己,尤幸其餘工作尚未失業。

打工就算叻到做皇帝,都是替人打江山。

呢個仔(HKDB)快20歲,能夠自食其力到今天,我個人覺得已經係人生一項成就。你已係雙于座中別具一格的人,有的都真係好糟糕。張嘉朗除外啊。

Profiles of shimari   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款